Mass Effect: The Board Game – Priority: Hagalaz

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Mass Effect: The Board Game – Priority: Hagalaz - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min (reálná data)
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: kooperativní, RPG
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Asmodee Czech Republic - logo
Autoři: Calvin Wong Tze Loon
Eric M. Lang
Rok vydání: 2024
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

@Eragon 

Prečítal som všetky knihy od Aconyte zo sveta Arkham Horror a tam sa jasne spomínalo že si Joao hovorí ako He/Him. To už sa chytáš stebla trávy :) A prečo by nemohol milovať viacerých? No môže, ale v zdroji je iba beloved a nie beloved ones, čo implikuje singular.

3.11.2024 18:38:35

@Daqan uznávám, že moje znalost angličtiny není dostatečná a pojem beloved bych chápal i jako množné číslo. Dokonce bez jakéhokoliv kontextu bych pro něj upřednostnil množné číslo před jednotným a pro vyjádření jednotného čísla bych použil jinou skladbu věty.

3.11.2024 18:49:00

@Eragon 

To určite nie. Ak sa povie iba beloved, myslí sa buď niečo, čo je spomenuté predtým vo vete/v texte (Joao), a ak by nebolo, tak je to automaticky singular. Na plural tam musí byť nejaký noun v množnom čísle.

3.11.2024 18:59:37

@Daqan Prave se ti podarilo obsadit do role ublizeneho manipulatora, donasece a bonzaka predstavitele lgbt komunity... To by si nikdo v teto dobe napriklad ve filmu nedovolil. Proc? Protoze by to mohlo hodit stin a tim poskodit obraz cele komunitu. 

Kdybych to chtel odlehcit, tak reknu, ze ve fotbale se tomu rika “vlastni gol” ;). 

Nastesti my tady na zatrolenkach vime, ze ne kazdy gay / … / …  je takovy.

3.11.2024 19:01:26

@Daqan OK, já si těch kontroverzí kolem toho nebyl / nejsem vědom (nestíhám sledovat všechno :-), takže se raději nebudu do hlubších detailů pouštět. Já prostě jen někoho nerad kritizuju za nekalý úmysl, když je stejně tak pravděpodobné, že se nějaké chyby dopustil z neznalosti nebo prostě “odfláknutí”. Obecně mám tendenci v tom vidět to druhé a než někoho nařknu z úmyslu, tak si prostě musím být fakt ukrutně jistý (asi hodně založeno na ctění presumpce neviny). To bylo asi hlavní myšlenkou, co jsem chtěl vyjádřit.

3.11.2024 19:01:58 | Upraveno autorem (porovnej)

@Zeus 

Hej, to máš absolútnu pravdu, skoro vždy je za tým buď ľudská chyba, náhoda alebo nejaká iná trivialita a úprimne by som sa rád mýlil, možno by to niekto ozrejmil screenshotom z CZ LCG Calvina, kde je to ešte zjavnejsie naformulovane.

Škoda vedie sa tu popri tom všetkom inak slušná a rozumná debata, nebyť tých pár jednotlivcov, čo si sem prídu len tak kopnúť. Vďaka Zeus. Už končím radšej, aby si sa mohol túto noc lepšie vyspať :-)

3.11.2024 19:17:06

@Daqan Calvin v LCG nevyšel je v rozšíření, které se zatím nepřekládalo

3.11.2024 19:22:41

@Zeus 
@JirkaSirka A já obsahově s tím příspěvkem vlastně souhlasím.

3.11.2024 17:22:53

Ta cenzura je tu fakt boží… nejdřív smazat příspěvek a pak diskutovat o jeho obsahu…

Jak mám teď sakra vědět, s čím to teda souhlasíš, když jsi to smazal???

3.11.2024 19:38:16

@Merlin Protože to bylo určeno primárně jemu jako nějaká forma zpětné vazby. Mohl jsem mu to poslat soukromou zprávou? Mohl… A neudělal… A? A nic…

A klidně si tomu říkej jak chceš, já to za cenzuru nepovažuju, protože nemažeme kvůli názoru, ale kvůli nevhodnému chování a formě. A ano v téhle diskusi jsem ta pravidla hodně povolil, protože mi přijde, že za tu emotivnost mohou obě strany a tak musí snést trochu vyostřenější reakce. Je to špatně? Názory se různí i mezi adminy, ale faktem je, že to tak je.

3.11.2024 19:48:01

Příspěvek odporoval pravidlům diskuse a byl proto smazán.

Důvodem bylo z našeho pohledu zbytečné použití vulgárních či podobně nevhodných slov.

3.11.2024 20:33:11

Tak já myslím, že už by stačilo, už se tu jen občas objeví nový kolemjdoucí a rejpne do celé té hromady emocí a to tak, aby přilil ještě své. Myslím si, že to hlavní již bylo řečeno a nechť si každý udělá svůj názor soukromě. Diskusi zamykám.

3.11.2024 20:40:00

Byl jsem požádán zástupci Asmodee Czech Republic, s.r.o. o přidání jejich omluvy do této diskuse (diskuse nicméně i nadále zůstane zamčená).

Vážení,

jako Country Manager společnosti Asmodee Czech Republic, bych se rád za našeho zaměstnance Michala co nejhlouběji omluvil všem dotčeným lidem a komunitám.

Ve společnosti Asmodee respektujeme rozmanitost a podporujeme rovnost a inkluzi a uděláme vše proto, abychom zajistili, že všichni naši zaměstnanci budou tyto hodnoty a zásady dodržovat při každodenní komunikaci v rámci společnosti, s klienty, zákazníky i jinými obchodními partnery. Nedávné poznámky člena našeho týmu jsou zcela v rozporu s těmito hodnotami.

I když se k jednotlivým záležitostem veřejně nevyjadřujeme, jsme odhodláni zajistit, aby každý člen týmu chápal důležitost uctivého a inkluzivního chování v souladu s naším Kodexem chování. Zůstáváme otevřeni zpětné vazbě, protože se stále snažíme zlepšovat veškerou naší komunikaci.

Martin Polák, Country Manager Asmodee Czech Republic, s.r.o.

5.11.2024 20:30:37

Vybíráme z Bazaru

Obsession - Nerozbalená!
Obsession - Nerozbalená!
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas