Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | kooperativní, RPG |
Čeština: | vydání ohlášeno |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Calvin Wong Tze Loon Eric M. Lang |
Rok vydání: | 2024 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Prečítal som všetky knihy od Aconyte zo sveta Arkham Horror a tam sa jasne spomínalo že si Joao hovorí ako He/Him. To už sa chytáš stebla trávy :) A prečo by nemohol milovať viacerých? No môže, ale v zdroji je iba beloved a nie beloved ones, čo implikuje singular.
@Daqan uznávám, že moje znalost angličtiny není dostatečná a pojem beloved bych chápal i jako množné číslo. Dokonce bez jakéhokoliv kontextu bych pro něj upřednostnil množné číslo před jednotným a pro vyjádření jednotného čísla bych použil jinou skladbu věty.
To určite nie. Ak sa povie iba beloved, myslí sa buď niečo, čo je spomenuté predtým vo vete/v texte (Joao), a ak by nebolo, tak je to automaticky singular. Na plural tam musí byť nejaký noun v množnom čísle.
@Daqan Prave se ti podarilo obsadit do role ublizeneho manipulatora, donasece a bonzaka predstavitele lgbt komunity... To by si nikdo v teto dobe napriklad ve filmu nedovolil. Proc? Protoze by to mohlo hodit stin a tim poskodit obraz cele komunitu.
Kdybych to chtel odlehcit, tak reknu, ze ve fotbale se tomu rika “vlastni gol” ;).
Nastesti my tady na zatrolenkach vime, ze ne kazdy gay / … / … je takovy.
@Daqan OK, já si těch kontroverzí kolem toho nebyl / nejsem vědom (nestíhám sledovat všechno :-), takže se raději nebudu do hlubších detailů pouštět. Já prostě jen někoho nerad kritizuju za nekalý úmysl, když je stejně tak pravděpodobné, že se nějaké chyby dopustil z neznalosti nebo prostě “odfláknutí”. Obecně mám tendenci v tom vidět to druhé a než někoho nařknu z úmyslu, tak si prostě musím být fakt ukrutně jistý (asi hodně založeno na ctění presumpce neviny). To bylo asi hlavní myšlenkou, co jsem chtěl vyjádřit.
Hej, to máš absolútnu pravdu, skoro vždy je za tým buď ľudská chyba, náhoda alebo nejaká iná trivialita a úprimne by som sa rád mýlil, možno by to niekto ozrejmil screenshotom z CZ LCG Calvina, kde je to ešte zjavnejsie naformulovane.
Škoda vedie sa tu popri tom všetkom inak slušná a rozumná debata, nebyť tých pár jednotlivcov, čo si sem prídu len tak kopnúť. Vďaka Zeus. Už končím radšej, aby si sa mohol túto noc lepšie vyspať :-)
@Zeus
@JirkaSirka A já obsahově s tím příspěvkem vlastně souhlasím.
3.11.2024 17:22:53
Ta cenzura je tu fakt boží… nejdřív smazat příspěvek a pak diskutovat o jeho obsahu…
Jak mám teď sakra vědět, s čím to teda souhlasíš, když jsi to smazal???
@Merlin Protože to bylo určeno primárně jemu jako nějaká forma zpětné vazby. Mohl jsem mu to poslat soukromou zprávou? Mohl… A neudělal… A? A nic…
A klidně si tomu říkej jak chceš, já to za cenzuru nepovažuju, protože nemažeme kvůli názoru, ale kvůli nevhodnému chování a formě. A ano v téhle diskusi jsem ta pravidla hodně povolil, protože mi přijde, že za tu emotivnost mohou obě strany a tak musí snést trochu vyostřenější reakce. Je to špatně? Názory se různí i mezi adminy, ale faktem je, že to tak je.
Příspěvek odporoval pravidlům diskuse a byl proto smazán.
Důvodem bylo z našeho pohledu zbytečné použití vulgárních či podobně nevhodných slov.
Tak já myslím, že už by stačilo, už se tu jen občas objeví nový kolemjdoucí a rejpne do celé té hromady emocí a to tak, aby přilil ještě své. Myslím si, že to hlavní již bylo řečeno a nechť si každý udělá svůj názor soukromě. Diskusi zamykám.
Byl jsem požádán zástupci Asmodee Czech Republic, s.r.o. o přidání jejich omluvy do této diskuse (diskuse nicméně i nadále zůstane zamčená).
Vážení,
jako Country Manager společnosti Asmodee Czech Republic, bych se rád za našeho zaměstnance Michala co nejhlouběji omluvil všem dotčeným lidem a komunitám.
Ve společnosti Asmodee respektujeme rozmanitost a podporujeme rovnost a inkluzi a uděláme vše proto, abychom zajistili, že všichni naši zaměstnanci budou tyto hodnoty a zásady dodržovat při každodenní komunikaci v rámci společnosti, s klienty, zákazníky i jinými obchodními partnery. Nedávné poznámky člena našeho týmu jsou zcela v rozporu s těmito hodnotami.
I když se k jednotlivým záležitostem veřejně nevyjadřujeme, jsme odhodláni zajistit, aby každý člen týmu chápal důležitost uctivého a inkluzivního chování v souladu s naším Kodexem chování. Zůstáváme otevřeni zpětné vazbě, protože se stále snažíme zlepšovat veškerou naší komunikaci.
Martin Polák, Country Manager Asmodee Czech Republic, s.r.o.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Obsession - Nerozbalená!
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 3 dny