Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Středověk |
Herní kategorie: | karetní hra, strategická, Vyprávěcí RPG |
Čeština: | vydání ohlášeno |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Łukasz Woźniak |
Rok vydání: | 2024 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Crowdfunding kampan (info vnutri)
Kampan zacina na gamefound 19.10.2023 , končí 7.11.2023.
EDIT: Nejake aktualizacie z videi:
-Deluxe edícia obsahuje aj standees.
-oba boxy (aj krabicky pre pribehove karty) su nadizajnovane aby udomacnili aj karty v obaloch
Kickstarter exclusive:
*Letho,
*Obelisk (place of power) ako exp marker pre bonusove policko na hernom plane
*Minca Nivellena
Platené expanzie/Addons:
Wild Hunt - semi-coop 1vs ostatni/solo.
Day one pledge bonus - Geralt na Roachovi (uz len ako 12 USD addon)
https://gamefound.com/en/projects/go-on-board/the-witcher-path-of-destiny?ref=project-advert-banner_the-witcher-path-of-destiny
gameplay a informativne videa (Versus a solo) na kanale Go On Board
https://www.youtube.com/@GoonBoard/videos
Tak tu máme příslib obalů na karty a stínované figurky v Late pledge.
@Bandy75 no hlavne aby s nimi pocital insert, nie ze budeme musiet robit tetris a porozhadzovat to kade tade :D. Zlata Vecna zima, vsetky karty obalene a nie je problem :D
Ahojte,
už sú náznaky v comment sekcii na gamefounde, že sa bude zvyšovať doprava minimálne pri deluxe edicii. Máte niekto skúsenosti, alebo plánuje niekto prepravu zabezpečiť cez 3. stranu napr CBL.sk, kde do 29 kg cena preposielania zásielok je za 11,60€? Oplatilo by sa to zrejme kvôli tomu lebo vývojári sa vyjdarili, že v rámci Poľska bude poštovné zdarma a príde mi to o dosť lacnejšie ako dať za prepravu napr. 30€ (dokonca niektorí sa vyjadrili, že kľudne môže byť aj do 50€). Z mojej strany je to len úvaha samozrejme kým nie sú finálne ceny na poštovné to neplánujem riešiť.
Tak mi gamefound strhnul jen hru bez daně a bez poštovného. Třeba tam žádné daně nebudou :)) VAT mi píšou nula.
@černý vlk Poštovné a VAT se plati na konci Late pledge
mám dojem, že smluvní přeprava třetí stranou je vyloučena, respektive jsem ji ještě u kickstarterové edice neviděl, ale mohu se mýlit.
JN
jabbajindrich to mi je jasné, ale ono by to malo fungovať tak, že ako vlastnú adresu do gamefoundu zadáš polské depo s ktorou má zmluvu CBL a keďže v rámci Poľska Go on Board posiela hry zadarmo tak vlastne hru berú ako doručenú a následne ti na Slovensko prepošle zásielku spoločnosť CBL za 11,60€. Vlastne by celá zásielka išla cez 2 spoločnosti jeden z Go on Board ( napr. prostredníctvom DHL) do depa CBL zadarmo, a následne na SK za 11,60€. Možno to zbytočne komplikujem, ale za otázku nič nedám či s tým má niekto reálne skúsenosti.
Jestli to tak je, že v Polsku bude doprava zdarma, tak bych si hru nechal nejradeji poslat do nejakeho obchodu v Polsku a pak dojel z Ostravy do PL 😂
Nema nekdo znameho v Chalupkách? 😀😀😀
Možná taková drobnost - prvně jsem využil platby formou “stretch pay” defakto takový prodej na splátky - ani ne tak kvůli té celkové platbě ale spíš jsem si chtěl zkusit “vsadit” na kurz koruny vůči euru/dolar a po druhé platbě mám pocit že se mi to zatím - nechci to zakriknout - trochu vyplatilo.
Mezisoučet: 160 $
První platba - strženo 32$ = 763 Kč
Druhá platba - strženo včera 32$ = 724 Kč
(Ještě mě čekají 3 splátky tak uvidíme)
Myslím si tedy že pokud bych zaplatil vše najednou minulý měsíc tak bych prodělal cca 200 Kč - jasně je to nula nula nic ale možná takové zamyšlení pro další kampaně a nebo pro někoho kdo toho objednává rámcově víc než já že by nějaká kačka šla ušetřit i kurzem. Řešil jste to někdo stejně jako já??.,
Dnes vysla novinka - pledge manager na Path of Destiny bude otvoreny 3-4 mesiace a je moznost kupit old world vsetky edicie (standard, deluxe, allin so vsetkymi addonmi, avsak mimo ks exclusives z 2021 kampane - takze ziadna ciri a eredin. O jazKovych verziach nepisali.
+ PoD ponukne moznost sundrop varianty
@Komdej OT ke stretch pay - já si takhle letos dopřál těch kampaní víc a s nějakým kurzem se rozhodně v současnosti kalkulovat nedá.. třeba první splátka Elder scrolls v dubnu byla 612,-Kč, v říjnu mi strhli 666,-Kč, takže by se zjevně vyplatil nákup hned po konci kampaně… ty kurzy skáčou poměrně dost, takže nějaký byznysplán se na tom moc postavit nedá :-D
Mám takový dojem že psali že Old Wolrd v late pledge k dispozici bude jen anglická verze a bez kickstarter exkluzivit, což je trošku k ničemu, uvidíme.
@MortZ v texte som to nevidel, ale pozrel som youtube vido a tam to povedali ze len EN verzie + tam bude moznost kupit sundrop minis pre Stary svet - dufam ze sa budu dat kupit samostatne
Již otevřen Late pledge.
S tím poštovným a daní to pěkně poskočilo nahoru..
No poskocilo to teda naprosto brutalne, to jsem necekal. Mam Gameplay ALL-IN a ted jsem prihodil obaly a pin co je zadara. A posta a VAT (sem nejak uplne vypustil, ze se bude platit, kdyz to je z EU) mi vyslo na nejakych 1700 Kc. Tak to jsem s novejma deskovkama fakt na delsi dobu skoncil :D
To si dělají srandu? Akryl žetony trojího druhu? To je vývar!
70€ za akrylové žetony :D :D, a companion miniatures majú aký význam ? Už tie základné sú celkom zbytočné keďže sa presúvajú iba na jedno miesto za kolo ale companion kvázi nič nerobí….
Akoze s danou som pocital ale ze gameplay all in vyskočí na postovnom na 40 usd… uff vsak to ide len z Poľska, to si rovno mozem ist pre to este ma to vyjde lacnejsie :D
Edit: tipek celkom vychytal
150$ Shipping and 180$ VAT to send 5 Deluxe boxes to Germany? Must be a mistake?!
😀😀
Postovne je mazec, ma nekdo nejakeho kamose v Polsku, ke komu bychom mohli krabice poslat a pak si je vyzvednout? 😂 jsem z Ostravy
PS: ten nemec to zabil, smal jsem se 10 minut
Já jsem teď před vánoci objednával z Polska nějaké dárky a použil jsem znemecka.eu, že mi to přišlo na jejich adresu a oni to pak převezou přes hranice a pošlou do ČR.
S těma tokenama si dělají srandu ne? V kampani jsem myslel že tam budou tokeny na komplet GF edici, včetně tales a všeho, 70 euro nebo kolik jim za žetony nedám, už těch 30 bylo na hraně. To radši místo toho vezmu legendární monstra, to bude mít alespoň dopad na W:OW
Ještě to tady moc nezaznělo, ale za mě zvolili velmi nechutnou cenovou politiku. Jde vidět, že z toho chtějí mít co největší vývar. Ta 3 malá rozšíření pro Starý svět, která zatím nejsou v retailu, vyjdou v přepočtu s daní na 3500 Kč. To je hnus, tolik jsem dal za původní DELUXE krabici i se všemi těmito rozšířeními + KS exkluzivitami + poštou.
1800Kč za 250 tokenů? Nevím, jestli se to vyplatí nebo ne. Kdybych měl “jistotu”, že to bude dobrá hra, klidně bych si to dopřál (místo jiné hry). Takže ruším všechny tokeny, nechám si jen papírové.
Ty žetony jsou opravdový hnus… Zeptám se, zkoušeli jste si přidat některou položku z těch zadarmo? :D Já jen, že nám jde přidávat pouze ty placené, ale neplacené nám hážou error :D
Taky mám u toho odznaku zdarma error.
A vzhledem k ceně a VAT jsem nakonec zrušil Ronina - stejně mě až tolik nezaujal. Stačí mi Gameplay ALL-IN + Solo Board a Miniatures Set (ty mám v plánu používat hlavně v Old Worldu).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Zámky šíleného kr. Ludvíka+exp.
Akt. cena: 1400
Končí za: 21 hodin
NMBR 9
Akt. cena: 226 Kč
Končí za: 21 hodin