Witcher: Path of Destiny, The

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Witcher: Path of Destiny, The - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min (reálná data)
Herní svět: Fantasy, Středověk
Herní kategorie: karetní hra, strategická, Vyprávěcí RPG
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Asmodee Czech Republic - logo
Autoři: Łukasz Woźniak
Rok vydání: 2024
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Crowdfunding kampan (info vnutri)

Kampan zacina na gamefound 19.10.2023 , končí 7.11.2023.

EDIT: Nejake aktualizacie z videi:

-Deluxe edícia obsahuje aj standees.
-oba boxy (aj krabicky pre pribehove karty) su nadizajnovane aby udomacnili aj karty v obaloch

Kickstarter exclusive:
*Letho, 
*Obelisk (place of power) ako exp marker pre bonusove policko na hernom plane
*Minca Nivellena 

Platené expanzie/Addons:

Wild Hunt - semi-coop 1vs ostatni/solo.

Day one pledge bonus - Geralt na Roachovi (uz len ako 12 USD addon)
https://gamefound.com/en/projects/go-on-board/the-witcher-path-of-destiny?ref=project-advert-banner_the-witcher-path-of-destiny

gameplay a informativne videa (Versus a solo) na kanale Go On Board
https://www.youtube.com/@GoonBoard/videos

16.10.2023 12:30:57 | Upraveno autorem (porovnej)

Dobrej všem,

je již známo kdo se bude podílet na českém vydání ? BF ?

A obdobně, zda již zveřejněné addon půjdou i do retailu (s vyjímkou Geralta na Klepně, předpokládám).

Díky za názory. 

3.11.2023 13:49:10

Kromě Geralta s Klepnou by měly být exkluzivní pro Gamefound: Letho, soška místa moci, mince ze Zrnka pravdy a karta se Zoltánovým papouškem.

Zbytek by měl teoreticky být dostupný i v retailu, ale nebyl bych si moc jistý u CZ verze Ronina - vzhledem k tomu jak byl přijat komunitou.

3.11.2023 17:50:02

Myslím, že aj Ronin bude dostupný. Ak čo len jeden backer zvolí tento addon, tak asi by mu mal byť doručený. Tým pádom by to mali aj prekladať a urobia asi väčší náklad, nielen pár kusov.

3.11.2023 18:31:37

Tak gameplay all in jasna volba este by mohli otvorit old world :D

Ale akoze trosku vtip tan5 usd zlava z individual purchase, snad shipping bude vyhodnejsi aspon alebo co.

3.11.2023 20:28:07 | Upraveno autorem (porovnej)

Kdyžtak je venku gameplay. Tak pokud nejdete jen po figurkách můžete kouknout 😊

https://youtu.be/Mn0E0RKddMY?si=tjWTDBkydSph2phO

---------------------------------------------
Nejdřív mléko a pak křupíky.

3.11.2023 20:40:03

Ha, full coop, to sa dalo čakať! Celkom pekné to nové rozšírenie, kto na toto čakal. Síce nie príbeh, ale monštrá, mechanicky sa mi to páči viac ako Ronin. A v all-in je aj bonusové rozšírenie, s ktorým sa dá hrať coop aj Wild Hunt, takže nie len 5$ zľava (a dostaneš ho len keď podporíš cez all-in).

Ja som spokojná, utvrdilo ma to v podpore základnej hry, už teraz je to našlapaná krabica. Last Wish dajú bez problémov, teším sa na ďalšie goals.

3.11.2023 20:41:21

Ahoj, já se nikdy v tom KS systému nevyznám. Co si mám hodit do “košíku”, abych dostal všechno:-D?

Myslím teď po přidání all-in verze. Takže tu all-in, potom RONIN a nakonec Geralta na Klepně? A měl bych dostat úplně vše? Nebo jinak? Nebo Geralta na Klepně dostanu i bez přidání, když jsem bucker od prvního dne na té deluxe edici? A stačí mi tedy all-in a ronin? 

Díky moc

3.11.2023 20:43:09

@LukasTarantino  hej staci ti all in + ronin. Toho geralda dostanes po ukonceni kampane ak si 1day. 

3.11.2023 21:02:17

@LukasTarantino Přímo ve FAQ je podrobný návod, jak změnit aktuální pledge na All-In tak, aby ti zůstal bonus prvního dne ( je to poslední položka dole ). Mělo by ti zůstat stejné číslo backera, které jsi měl v měněném pledgi. Geralt na Klepně zdarma se ti zobrazí až v PM, jelikož Gamefound to neumí zobrazit přímo ( tedy pokud ho nepřidáš jako placený add-on ).

3.11.2023 22:53:40

Tak už se nám pomalu vybarvuje finalni podoba hry. Posledni placený addon obsahuje monstra plus karty pro jejich použití ve Starém světě jako legendární. Eh…jestli sem to dobře pochopil. Zcela nesportovne jsou součástí i společníci Lambert a Eskel. Nějak se vydělat musí no.

A ted babo raď jakou verzi vzít. Osobně bych nejradši měl all in, ale bez figur :)

4.11.2023 11:03:27

V nejhorším se dají figurky prodat samostatně, o to bych se nebál; otázkou jen zůstává co BF (předpokládejme) převezme a jak bude případně dělit vydání do časových úseků.

JN  

4.11.2023 12:55:08

Dotaz na zkušené kickstarteristy - mohu po skončení kampaně a objednávky all-in dodatečně v late pledge (pokud bude) zakoupit ještě nějaké další addons, a celá objednávka bude zpárována a dodána najednou ?

JN 

4.11.2023 22:16:05

@jabbajindrich 

Ano

ještě doplním, že co přidáte v Late pledge už se nezapočítává do platby na splátky, pokud jste ji zvolili.

4.11.2023 22:24:09 | Upraveno autorem (porovnej)

Tak este mi nasolili trojicu Djikstra, vernon, milva.. ja som spoko :D

5.11.2023 01:08:45

to Bandy75,

díky za upřesnění, již chápu rozdíl,

ano, zvolil jsem splátkový systém na all-in, ale koukám i po Roninovi, a váhám zda jej přidat teď, či až poté.

JN

5.11.2023 11:27:42

@jabbajindrich Mne ten Ronin pride ako dost shitty deal. Standard edicia witchera stoji +- rovnako a ma 3x tolko bonusoveho obsahu nez Ronin. Proti deluxe je to o nieco lepsie, no stale je to malo za tu cenu. Nulova pridana hodnota oproti retail edicii ak si spravne pamatam, ziadny exkluzivny obsah.

6.11.2023 11:08:31 | Upraveno autorem (porovnej)

no.vi89

z matematicko-finančního hlediska ano, to nelze popřít, ale vše není jen o penězích;

na druhou stranu celková grafika včetně figurek nemá chybu, a tak neodolám - se ženou i mladším synkem máme rádi Japonsko a vše okolo něho, tak si uděláme společnou radost k Vánocům 2024 možná 2025,-), kdo ví ?

JN 

6.11.2023 12:33:29

No ja myslim, ze Ronin se stane, v budoucnu, velmi vzacnym zbozim mezi sberateli s nemalou cenou.

6.11.2023 13:36:47

@Bloud Pokud půjde normálně do prodeje, tak ve velmi vzdálené budoucnosti.

6.11.2023 14:19:05

@jabbajindrich Jasne kazdy ma rad ine, len hovorim ze Ronin ma ist aj do retail ak som to spravne pochopil z videa, preto pisem ze brat ho rovno z odtial mi pride zbytocne, kedze nic navyse neziskas. Pridu ti 2 rovnake hry naraz, radsej si to kupim po polroku z obchodu ked sa mi toto znudí. 

A tiez citam komixy a mangu a mam rad Japonsko (a cital som aj Ronina mangu a je to fajn), ale ako pisem nie je rozdiel medzi KS a Retail ediciou.

6.11.2023 21:16:55

Pridan jeste jeden darecek - karty padouchu, pekni darecci. Doufam, ze posledni vec v kampani si schovavaji na dosazeni 4 000 000.

6.11.2023 21:54:33

Skvělý konec kampaně. Jsem nadšený. K maximální spokojenosti by mi asi stačila už jen povídka “Trochu se obětovat”. Teď už jen aby čeština od Blackfiru nebyla zvoraná. Ale snad už se poučili. Budu držet palce.

6.11.2023 21:59:32

@no.vi89  Ronin půjde do retailu ve velmi omezeném množství, kdoví kolik kusů bude k dispozici mimo Polsko. Je tedy dost možné, že po kampani bude téměř nesehnatelný. Já ho právě z tohoto důvodu backnu přímo v během kampaně, může to být celkem rarita.

6.11.2023 22:05:28

Aj pri Roninovi je na výber česká verzia, takže BF to zjavne prekladať bude a určite bude tým pádom aj nejaký rozumný minimálny náklad. Takže by som sa asi neobával, že v retaile nebude. Ibaže by bol priamo v kampani po ňom veľký dopyt :)

6.11.2023 22:24:06

Ano, v rámci kampaně čeština je pro vše. Ale sami GOB opakovaně v komentářích zmínili, že právě Ronina bude v retailu jen velmi omezené množství - a z této informace, v kampani  přímo tvůrci zmíněné, vycházím. Jinak by to byla spekulace. 

6.11.2023 22:55:00

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Versailles 1919
Dobročinná dražba: Versailles 1919
Akt. cena: 1900
Končí za: 21 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Tyrants of the Underdark (EN)
Tyrants of the Underdark (EN)
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 8 dnů