Witcher: Path of Destiny, The

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Witcher: Path of Destiny, The - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min (reálná data)
Herní svět: Fantasy, Středověk
Herní kategorie: karetní hra, strategická, Vyprávěcí RPG
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Asmodee Czech Republic - logo
Autoři: Łukasz Woźniak
Rok vydání: 2024
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Crowdfunding kampan (info vnutri)

Kampan zacina na gamefound 19.10.2023 , končí 7.11.2023.

EDIT: Nejake aktualizacie z videi:

-Deluxe edícia obsahuje aj standees.
-oba boxy (aj krabicky pre pribehove karty) su nadizajnovane aby udomacnili aj karty v obaloch

Kickstarter exclusive:
*Letho, 
*Obelisk (place of power) ako exp marker pre bonusove policko na hernom plane
*Minca Nivellena 

Platené expanzie/Addons:

Wild Hunt - semi-coop 1vs ostatni/solo.

Day one pledge bonus - Geralt na Roachovi (uz len ako 12 USD addon)
https://gamefound.com/en/projects/go-on-board/the-witcher-path-of-destiny?ref=project-advert-banner_the-witcher-path-of-destiny

gameplay a informativne videa (Versus a solo) na kanale Go On Board
https://www.youtube.com/@GoonBoard/videos

16.10.2023 12:30:57 | Upraveno autorem (porovnej)

A len za mňa dodám, že koncept základnej hry sa mi páči. Mám rada kartové hry, figúrky mi netreba. Hráme väčšinu hier vo dvoch s manželom, občas sa pridá dcéra. A to že je to náš obľúbený Zaklínač, je super. Príbehy nefungujú ako scenár či kampaň, ktorý keď prejdem, mám vybavené - ale skôr ako doplnkové podmienky/mód hry. A každý je iný. Už teraz je tam obsahu takmer 2x toľko oproti retailu, to je fakt. Draka dajú, aj s figúrkou, toho sa neobávam. Uvidíme, aké budú nové SG a či bude ešte nejaké herné rozšírenie. Sledujem ďalej a cez víkend sa rozhodnem.

30.10.2023 19:40:09

Tak tohle jsem fakt nečekal :D Začíná to vypadat, že ušetřim…

30.10.2023 19:46:48

Taky to tak vidím. Aspoň větší budget na další Nemesis 😀 Popravdě jsem ani nevěděl, že existuje nějaká japonská verze Zaklínače. Myslel jsem, že jeden z hlavních taháků je ten slovanský lore/feeling. Zajímavá volba, která mi aspoň pomohla poslat tam cancel. Gameplay vypadá jako slušná nuda tak jsem čekal na nějakou bombu co to zlepší, nepřišlo, vyřešeno 😀.

---------------------------------------------
Nejdřív mléko a pak křupíky.

30.10.2023 20:08:21

Wow super, ta Ronin verze vypadá skvěle…

30.10.2023 21:07:51

A teď koukám na dračí SG a skoro bych přísahal, že ho zvedli o 100 000…že bylo ještě odpoledne 2 600 000 dolarů. Nebo už mám vlčí mhu…

EDIT: Jo, mám vlčí mhu, drak byl dosažen a teď se jede o figuru draka…

30.10.2023 21:09:31 | Upraveno autorem (porovnej)

Bloud: No jo, máš pravdu… ono je tam teď 2.7M. Dneska jsem na to koukal a bylo tam 2.6M, dělají si s tím co chtějí :D.

30.10.2023 21:12:30

Me osobne se ta Ronin verze libi, vzhledem k tomu ze mam Old world, tak ta klasicka verze Path of destiny na me pusobi jako “more of the same” (aspon co se vizualu tyce) a Ronin verze mi prijde dostatecne odlisna, dokonce uvazuju ze si to dam jen samostatne, ale tezko rict jestli se to za tu cenu vubec vyplati.

30.10.2023 21:13:27 | Upraveno autorem (porovnej)

Takze pridali plateny addon, ktory je vlastne standalone reskin s drobnymi zmenami v gameplay. Cena je ako za standard ediciu PoD, akurat s deluxe figurkami a bez stretchgoals bonusov. Velmi divna volba, figurky su pekne a to je tak vsetko, pass.

Zaujimalo by ma ako to budu predavat v obchodoch, to budu na regali 2 hry ktoré sa hraju takmer uplne rovnako?

Inak ten Ronin komiks je dobry celkom :)

31.10.2023 07:53:12 | Upraveno autorem (porovnej)

A pres noc se kampan dostal zpet pres 2 600 000, coz je pozitivni. Zajem stale je, i kdyz nejaky ubytek beckeru rozhodne probehl.

31.10.2023 08:12:20

Tak už jsem taky zrušil svůj slib, místo aby řešili důležité prvky hry, tak tam plácnou takovou blbost. Ale musím říct, že jsem nebyl rozhodnutý od začátku zda podpořit anebo ne. Tak mám už jasno :D

31.10.2023 12:48:14

@Vidriel Tak zakladna hra so stretch goals je v pohode, ktovie aky bude gameplay v 2 hracoch ked si tam az tak robit zle neviete resp. viete kalkulovat voci sebe. Wild Hunt je recyklovana tematika, a pride mi to ako nieco co by som ocakaval ako SG ci v zaklade ako pribeh, no cely ten mod zle odprezentovali a nedam im za to tie peniaze. A tento Ronin re-skin s upravenymi kartami za cenu 80% celej hry to je snad zly vtip :D Radsej keby dali Old World ako addon.

31.10.2023 13:26:46

@no.vi89 úplný súhlas, to je trochu úskalie hier vo dvoch, ktoré sú určené pre viac hráčov a obzvlášť ak protivníka dobre poznáš :) preto som sa stále nerozhodla, či ideme do toho

áno tie addony im moc nevyšli zatiaľ - je to škoda, že sa to tam zvrhlo na jeden veľký flame v komentároch, napriek slušnému úspechu sú už dosť dlho podozrivo ticho, ako niekto poznamenal - na to odpísali že reakcie videli, nie je veľmi čo dodať a pracujú na ďalšom update

neviem aká bola kampaň na Old World, nedá sa zavďačiť všetkým, ale takto by to pri dva a pol mega nemalo vyzerať

31.10.2023 15:18:34

Kampan na Stary svet byla myslim velmi povedena. Pouze rozsireni Magove vyvolalo drobné bublani, protoze uplne nepasuje do logiky hry. 

Ted by to chtelo vypustit nejaky zasadni SG, aby zacali backeri chrochtat blahem a smazalo se negativni ovzdusi. 

Ja jsem zatim pouze na zakladni hre, protoze figury maji tak nestastne pozy, ze je prakticky zarucene zkrouceni zbrani, jako maji ve Starem svete, diky nevhodnemu insertu. Jako dalsi addon bych uvital obaly, fakt ze jo :)

31.10.2023 19:23:36

Další SG na holení! Přidána a hned splněna hratelná postava Regise. Super počin! A dále byla přidána postava Shani, která je ovšem nehratelná a ukazuje nový typ karet “společníci?”

31.10.2023 20:20:01

Je fakt parádny, klobúk dole!

Spoločníci budú nový balíček kariet, ktorý si môžeš pridať do hry. Pekný spôsob ako dostať do hry ďalšie postavy a nemusia byť hrateľné. Každý, kto bude brať karty z prvej pozície zároveň aktivuje kartu spoločníka. Shani bude niečo ako liečiteľ a určite nebude jediná, už tam ľudia hlasujú, kto má byť ďalší. 

31.10.2023 20:51:13

Regis je  paradny, ale tie drapy sa budu lamat… :/

@Vidriel ved prave, potom hry ako labyrint su ozncovane za nudu.. no hej vo dvojici , to je aj karak nuda, v 3-4 uz je to sranda a nervy :D

31.10.2023 22:25:45 | Upraveno autorem (porovnej)

Co si tak zaspekulovat a tipnout, jaké další společníky bychom mohli očekávat? Já tipuji: Zoltan Chivay, Myšilov, Eskel, Lambert, Milva a pokud bychom počítali i herní postavy tak Vernon Roche, Talar, Cerys an Craite a Priscilla.

1.11.2023 19:47:44

@Bloud cahyr, Emhyr, Djikstra a vilgefortz, akurat nebudu pomocnici ale skodici 🤣. 

A teraz vazne ak podla knih, tak Milva/Cahyr mozno Mousesack.

Ak podla hier moze byt Crach, Keira, Lambert/Eskiel.

1.11.2023 22:51:37

Tak zatím mi dává smysl Delux verze.

komplet s poštou a VAT za $130,-.

$36,3 za figurky je v poho.

2.11.2023 00:15:56

Tiez to tak vidim, hlavne kvoli VAT je cena priserne prestrelena. Takze eventualne ak bude hra dobra, na pridavky sa oplati pockat na retail. 
Co zamrzi je Geralt-san addon, kedze si myslim ze je sanca, ze nemusi sa do retailu dostat (mozme viest debat o vhodnosti, cene addonu atd. kolko chceme, ale art&minis su proste prekrasne).

Kazdopadne, neviem ci som sam, ale som dost sklamany, ze Zoltan je len support karta, bez mini, dokazem pochopit Shani (aj ked jej mini by bola top taktiez), kedze ona nikdy nebola combat oriented postava, ale Zoltan je velke sklamanie.

2.11.2023 17:30:10

dokud tam nebude Schuttenbach, tak to nekupuju

2.11.2023 17:35:18

Dnes by mel byt velky den, mel by se odhalit dalsi placeny addon, all in pledge a jeste neco navic. Tak to jsme napnuti jak ksandy…

3.11.2023 08:04:21

Vypadá to, že bude už 7 příběhů, což mi už připadá dost fajn.

3.11.2023 10:26:34

Hej len to posledne zelanie s Ginom a nejakou odmenou mi pride gimmick napad, uvidime prevedenie.

@Pweetoo ano radsej mal byt Yarpen supp a  Zoltan hratelny.

3.11.2023 10:28:28 | Upraveno autorem (porovnej)

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Akt. cena: 630
Končí za: 21 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Série Indian Wars of the American West
Série Indian Wars of the American West
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 21 hodin

Velké herní akce