Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rozšíření pro hru: |
Pán Prstenů: Putování po Středozemi |
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | neuvedeno |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 1999–2246 CZK) |
Sdílej: |
ERRATA v APPce a ve fyzické hře
Zdravím vás příznivci Pána prstenů! Tímto bych vás chtěl požádat o příspěvky, pokud byste našli nějaké chybky, abychom je mohli operativně opravit. Budu rád za screenshoty z APPky. Díky moc!
V současnosti opravujeme mn. číslo u některých vět. Prosíme o strpení. Již jsme kontaktovali vývojáře appky, aby v nejbližších dnech vydal naši aktualizaci textů.
Zde jsem založil Errata pro BF. Říkal jsem si, že když už to děláme, tak to můžeme vzít pro všechny hry od BF, díky, že ne mám pomáháte.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bL13gt4SJU9IVuzuDGmBbyor_yfFkf75ljP8j9sa-K4/edit?usp=sharing
Ahoj, posílám aktuální přelepky na LOTR JME
https://drive.google.com/file/d/1jMI12tzrrtoyCaaobI6H46KrEGjvmyNh/view?usp=sharing
Pokud narazíte na problém, tak to sem prosím napište.
BTW: Byla provedena aktualizace textů v aplikaci LOTR JME08 - Válečné tažení
Ahoj @Kentril díky za to .pdf-ko.
Aký je prosím ťa rozdiel medzi verziou 2 ktorú si tu pred časom postol a touto (verziou 3)? Tamtú verziu 2 mám úplne ignorovať? Táto je aktuálna?
@Predatorik Ahoj, toto je aktuální verze.
Chtěl bych se zeptat, kdy budou dostupné celé karty (v PDF) na vytištění a vložení do obalů. A byl bych moc rád, kdyby to bylo pro VŠECHNY špatné karty (tzn. i pro ty, na které jste se rozhodli přelepky nedělat). Rád bych měl celou hru správně a ne jen kousek. Poskytněte je klidně neopravené, kldině si je sám opravím, když vám se do toho nechce. Aspoň tohle si zasloužíme, když jste si s překladem nedali práci.
Děkuji
Dobrý den,
Jak je to s reklamací hry. Když teď půjdu do obchodu mohu očekávat, že reklamace ( z důvodů výrobních vad ) bude bez problému přijata a budou mi vráceny peníze ?
Vzumm
@Michal-BF Nějaké novinky o slibovaných kartách v pdf?
@Kefa nahrál jsem je již minulý týden, zřejmě to mají admini někde ve frontě na schválení.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
@Michal-BF Tak celé karty už jsou ke stažení.
Bohužel ale musím konstatovat, že ani tento pokus se Vám nepovedl. Mnoho copy/paste chyb. Kontroloval to vůbec někdo?
Když nejste schopni to správně připravit vy, tak si to holt musím opravím sám.
Achjo… já se samozřejmě nechci vymlouvat, ale překladatel mě před nahráním ujistil, že je to už takto v pořádku. Jdu zařídit update. Škoda že tu není možnost vložit smajlíka, co si pistolí vystřeluje mozek z hlavy:/
EDIT: oprava karet je v procesu, přelepky by ale měli být dle překladatele OK.
U přítelkyně v práci, když překladatel něco přeloží. Tak to pak zkontrolují min. 2 lidi, protože překladatel za to neručí :) takže pak psát, že se překladatel zaručil atd. je bezpředmětné. Takže vystřelit si mozek z hlavy smajl je spíš na Vaší kontrolu, než na překladatele. Ale chápu, že zkontrolovat pár kartiček, jestli souhlasí je nadlidský úkon
Tak jenom čekám, kdy sem překladatel napíše „ale vy jste říkali, že to ještě zkontrolujete“.. :-D
Musím říct, že suverénně nejzábavnější vlákno na zatrolenkách.. ;)
Kdyz to tady tak ctu, tak rozsireni uz ani nechci. Leda by byla dotisknuta dalsi, opravena verze… Coz jsem nekdy ze zacatku diskuze cetla, ze se delat nebude… Takze jak rikam, to si rozsireni radsi ani nekoupim, je mi lito penez za neco, co je takhle nedopracovane ????
Tak teď už mi nikdo nevymluví, že si z nás Blackfire normálně dělá srandu.
Co mě zaráží tak michal-BF píše - podle překladatele by přelepky měli být OK.
To jsou v BF opravdu tak neschopní, že to ani nezkontrolují a radši se zeptají toho kdo tam nasekal nejvíc chyb podle všeho ?
Jako banda klaunů, nemám slov.
Vzumm
Ahoj, níže posílám odkaz na stažení karet.
https://1drv.ms/b/s!Aj96r21bo6d16VoijB0xvW15D1y6?e=dig5sc
Hot news: Albi právě zrušilo další sezonu Dne deskovek. Pochopili, že nejlepší reality show je jinde…
Pozerám, že včera pridal Michal novú opravu kariet medzi súbory na stiahnutie.
Vedel by to prosím niekto skontrolovať či je to už všetko v poriadku? Rád by som si to už totiž vytlačil a založil do obalov. Ďakujem
@MikeDundee už sa neviem dočkať na ten preklad Zaklínača :D
@sedlak87 Jako nestras, uz to prestava byt vtipne :)
Opýtam sa teda ešte raz, skontroloval niekto prosím Vás nedávno pridané opravené karty ktoré sa dajú nájsť v súboroch na stiahnutie?
Chci se zeptat jaký je teď stav oprav, trošku jsem se v tom ztratil - teď jsou tedy opravy ok?
@Michal-BF Zároveň se chci zeptat - jsou k dispozici tedy i nějaké oficiální přelepky a nebo něco takového?
@kubeckam poslední verzi přelepek mám k dispozici pro poslání
Ve svetle tohoto topicu mam otazku - je sance, ze bude reprint bez chyb?
@Michal-BF @Kentril budete aktualizovat
Errata - Opravené karty pro domácí tisk v1
o karty Chvalozpev a Hromovy roh? viz. odkaz nize
Chtel jsem se zeptat, proc jsou v souboru i zadni strany, ktere az na kartu Unik/Uvezneny, opravit nepotrebuje, protoze je tam pouze grafika? Slo by nahrat i verzi bez zbytecnych zadnich stran, tak at clovek netiskne zbytecnosti?
odkaz:
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Páni Středozemě + Promo
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 1 den