Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kde výhodně nakoupit deskovky.
Narazili jste na zajímavou akci ve vašem obchoďáku? Našli jste klenot v levných knihách? Dejte to vědět ostatním.
edit:
! ! ! UPOZORNĚNÍ ! ! !
TOTO VLÁKNO BYLO ZALOŽNO ZA ÚČELEM NEZIŠTNÉ POMOCI UŽIVATELŮM TOHOTO WEBU. NENÍ URČENO KE SDÍLENÍ AFFILIATE ČI PROMOVÁNÍ VLASTNÍHO OBCHODU. TAKOVÉ JEDNÁNÍ JE V ROZPORU S PODMÍNKAMI POUŽÍVÁNÍ TOHOTO WEBU. BERTE TO PROSÍM V POTAZ.
NERESPEKTOVÁNÍ TĚCHTO PRAVIDEL BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK SMAZÁNÍ VAŠEHO PŘÍSPĚVKU A V PŘÍPADĚ OPAKUJÍCÍCH SE PŘESTUPKŮ DALŠÍ PŘIMĚŘENÉ DŮSLEDKY.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
albi
dneska jsem navštívil Olomoucké albi, mají vyprodej za půlku Osadníky všechny možné česka ale i např. Pravěk za 499 atd
malá reklama :)
http://www.hras.cz/spolecenske-hry/deskove-a-stolni-hry/to-je-fotbal-deskova-hra
albi
..ma opat rozbehnutu letnu pozicovnu, len aby sa nezabudlo - vieme co to je vsakze =)
( iknow, cacao, jezkoci bangpre2 a este cosi som tam videl..)
albi pujcovna
to jako ze na slovensku je letos Albi pujcovna a v cechach neni?
ceske albi mi totiz potvrdilo, ze letos pujcovna nebude
(coz je imho skoda, protoze jak se znam, tak bych 2-3 kousky nechal rovnou doma)
ruy, cartas
právě jsem googlil o sto šest, abych zjistil, jaké hry jsou letos v nabídce a nic mi to nenašlo, tak nevím, jestli se jít zeptat osobně, nebo jak to teda je...
kew
ja psal do Albi mejla a rekli mi ze to letos neni. Ale treba to je na Slovensku jinak (?)
osobne
Som bol vcera v predajni a doniesol som domov iknow a chystam sa tam este pre cacao a okrem skor spominanych tam je este v ponuke telepatie...
Inak vsetko funguje ako vlani...
@ruy
a kde to Albi bylo? (cz/sk)
Bratislava
BoryMall
Albi pozicovna
Funguje aj v Kosiciach ..
V ponuke su tento rok:
Cacao, I know, Bang duel, Telepatie, Moje prve slovensko, Jezkovi oci
Albi pujcovna v CR neni
Takze overeno i na prodejne - v CR letos pujcovna nefunguje (tj. tise zavidim slovenskym bratrum)
tak to si myslím,
že Albi celkem prodělalo (pokud se jim to teda na Slovensku vyplatí), byl jsem ochotný něco pořídit a beztak nejsem sám
My First Stone Age
Zdarvim, po vyhlaseni her roku jsem zatouzil pro decka koupit My First Stone Age v anglictine. Nemate nejaky tip, kde vyhodne koupit, abych se i s postovnym dostal na nejakou rozumnou castku (a idealne z evropy, at se vyhnu nejakemu cleni)? Pod litr se mi zatim nepodarilo dostat (shopy na ebay, amazon). Bookdepository, kde normalne nakupuju (spis knizky) tuhle hru bohuzel nema (prijde mi, ze se orientuji na hry od FFG).
V ceskych obchodech to predpokladam vubec nebude, na to je to moc velka okrajovka (pro deti/nelokalizovane).
M1SA
Možná tě potěší, že právě dokončuji překlad, takže nemusíš lpět na Aj
http://www.svet-deskovych-her.cz/produkty/4356/stone-age-junior
Komponenty jsou nezávislé a pravidla v Aj ke stažení
My First Stone Age
Ajo, nemecka verze me nenapadla. Ja se teda na nemcinu nemuzu ani podivat (relikt ze stredni skoly), ale jestli nikde na hracich prvcich neni ani stopa nemciny, tak bych to mozna prekousl :) A EN pravidla bych si stahnul (+ pozdeji tvoje ceske pro dedecky/babicky :)
Dik za tip
pravidla v Aj ke stžení
http://www.zmangames.com/uploads/4/7/1/7/47170931/en-my_first_stone_age-rulebook.pdf
Dokonce i na krabici je anglický název, takže když rituálně zničíš německá pravidla a odmyslíš si nápis "od 5 let", bude zážitek téměř anglicky dokonalý :)
Sleva v Globusu
20-30% sleva na deskovky, Dixit, Dobble, Velbloudí závody, Osadníci z Katanu aj.
Akční leták je do 9.11.
Globus
Globus v Praze na Černém mostě, stále běží akce na vybrané deskovky, např. Osadníci z Katanu za 699,-
pompo
zahlédl jsem pár zajímavých slev, nejvýraznější byl Loony quets za necelých 500... Viděno v Plzni v NC Borská Pole, možná to mají i jinde...
Neoluxor plaza Plzeň
Loony quest 297,- nějak nechápu, podle netu mají cenu 500, ale cenovka je na všech krabicích
to je ještě lepší :)
asi zajdu...
Pelly
potom sem napiš jestli ta cena vážně platí, já bych to neměl s kým hrát tak jsem do toho nešel :) ale pořád o tom přemýšlím za tu cenu :D
RONE
291,- na dobrých knihách v Praze :)
https://www.dobre-knihy.cz/rone-race-of-new-era-cesky-310769.html
RONE
To mají asi nějakou chybku, podle koncové ceny to vypadá na rozšíření
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Versailles 1919
Akt. cena: 1900
Končí za: 16 hodin
Vlci
Akt. cena: 666 Kč
Končí za: 6 dnů