Kde výhodně nakoupit deskovky.

Narazili jste na zajímavou akci ve vašem obchoďáku? Našli jste klenot v levných knihách? Dejte to vědět ostatním.

edit:

! ! ! UPOZORNĚNÍ ! ! !

TOTO VLÁKNO BYLO ZALOŽNO ZA ÚČELEM NEZIŠTNÉ POMOCI UŽIVATELŮM TOHOTO WEBU. NENÍ URČENO KE SDÍLENÍ AFFILIATE ČI PROMOVÁNÍ VLASTNÍHO OBCHODU. TAKOVÉ JEDNÁNÍ JE V ROZPORU S PODMÍNKAMI POUŽÍVÁNÍ TOHOTO WEBU. BERTE TO PROSÍM V POTAZ.

NERESPEKTOVÁNÍ TĚCHTO PRAVIDEL BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK SMAZÁNÍ VAŠEHO PŘÍSPĚVKU A V PŘÍPADĚ OPAKUJÍCÍCH SE PŘESTUPKŮ DALŠÍ PŘIMĚŘENÉ DŮSLEDKY.

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

15.11.2012 09:20:58 | Upraveno autorem (porovnej)

klídek
hlavně neoplácet, je to zbytečné ;) co se týče férovosti: obchod se nezachoval férově, nabídl něco za určitou cenu a chtěl to prodat dráž, to je holý fakt a rozhodně ne férový. No a neférové jednání na sebe tahá další ne moc férové jednání. Navíc tady byli všichni v právu, i když je pravda, že kvůli pár stovkám to asi není třeba hrotit a já bych to obchodu nechal, ale to už je každého věc a rozhodně není kvůli tomu "duševní mrzák" ;) Pokud si na někoho zaujatý, permonicku, tak tě asi něco tíží a potřebuješ to na někom vybít, páč vztek na někoho většinou vyvěrá ze sebe sama, tak pozor na to ;) A prosím dost Ot, někdo sem postněte co se kde dá výhodně koupit, ať mám zase nějaký dobrý tip a neřešte tu krávoviny. Hlavně se bavme hraním a ne p*čovinama okolo ;) :)

2.12.2016 12:51:40

reakce
K osobnímu útoku se nebudu vyjadřovat, neb mi za to nestojí. Spíše chci onu vytočenou duši uklidnit, že obchodník na tom kalhoty rozhodně neprodělal a nebude muset svou živnost ukončit. Dle veřejně dostupných zdrojů měla společnost DONATIVO, s.r.o. (provozovatel eshopu dobre-knihy) v roce 2015 čistý zisk 1 006 000,- Kč. Mimochodem to bylo skoro 2x tolik jako v roce 2014. Doufám a přeji jim, ať je to letos opět minimálně 2x tolik co loni. Majitel firmy je zřejmě hodně šikovný podnikatel a já mu tyhle zisky upřímně přeji. Jistě je za tím vším hodně práce a není to jednoduché. Já bych tohle asi nikdy nedokázal a mohu takové to lidi jen obdivovat. Já byl zkrátka šikovný jen v tom, že jsem objednal na uvedeném eshopu věc za hodně výhodnou cenu. Jak myslíte, že fungují ty levné letenky, kdy přes net někdy koupíte letenku na druhý konec světa skoro zadarmo? Z části je to snaha leteckých společností naplnit kapacity, ale z velké části to jsou právě chyby těchto společností při zadávání na net. Ale tohle nikdo neřeší, všichni létají. Abych to tedy ukončil. Pokud bych viděl, že je to malý nový eshop, tak jim nebudu kazit těžký rozjezd a začátek (navíc často když je někde stejná nebo podobná cena, tak vždy objednám u dle mých pocitů menšího eshopu), ale pokud vidím, že je to velice úspěšný zavedený eshop, tak budu nekompromisní. Hlodá ve mě jen to, že pokud tam někdo udělal chybu, tak bude blbé, když to odnese onen zaměstnanec, ale to je zase o morálce majitele a já doufám, že buď má zaměstnance pojištěné proti škodám způsobeným zaměstnavateli nebo to dá prostě do ztrát.

2.12.2016 13:51:31

OT: invektiva
Dovoluji si vás upozornit, že odesláním příspěvku souhlasíte s pravidly diskuze. Vynímám z nich dva body:
"1. Vždy respektujte ostatní diskutující a jejich názory i v případě, že s nimi nesouhlasíte.
2. Své příspěvky piště tak, aby splňovaly obecně uznávané zásady slušného chování (neurážejte ostatní, nebuďte vulgární, ...) a tak, aby vám nevadilo, kdybyste vy byl "adresátem" příspěvku."

Označení diskutérů za "idioty" a "duševní mrzáky" těmto pravidlům odporuje. Permonick a Nathanael mají tak první trestný bod. Bude-li se toto opakovat, můžeme přistoupit k zablokování účtů.

P.S.: hvězdičkování vám nepomůže.
P.P.S.: výhrady přijímám pouze do SZ a jakékoli další snahy o protest v tomto vlákně smažu jako spam.

2.12.2016 14:22:04

děkuji adminovi/moderátorovi,
jen mě mrzí, že k takovým zásahům musí docházet...

2.12.2016 14:33:17

Kaufland - Andor
Dnes se mi doneslo, že v Kauflandu prodávají Andor za krásných 549 Kč.

6.12.2016 22:48:13

Andor
Potvrzuji, včera jsem jej viděl v Opavském Kaufu.

7.12.2016 09:06:32

andor
akorát bych trochu upravil cenu, je 579kč

7.12.2016 09:21:38

Kauf
Mají tam jen ten Andor nebo ještě nějakou jinou zajímavou nabídku?

7.12.2016 13:08:37

albert Hypermarket
Kamionem po Evropě za 469kč

10.12.2016 07:11:51

kauf
tak jsem nakonec stejně neodolal a andor si koupil .. vím že tam měli aktivity( nvm cenu) a ubongo za 400.. pak něco dalšího ale měkne mi mozek :/

14.12.2016 19:53:48

30% sleva na veskery sortiment v Knihach Dobrovsky
Ahoj, jako kazdorocne je i dnes 28.12.2016 30% sleva na veskery sortiment v kamennych prodejnach v Knihach Dobrovsky.

28.12.2016 07:58:40

z vedlejšího vlákna
Tik Tak Bum

V Tescu kromě Fronty mají i ne úplně špatnou párty hru Tik Tak Bum za 199 kč.

Fronta

Dnes jsem v Tescu koupil Frontu za 249 Kč. Určitě bych ji mohl doporučit, obzvlášť za tuhle cenu :)

23.1.2017 14:39:44 | Upraveno autorem (porovnej)

RONE v dobrých knihách
Ahoj,
omlouvám se trochu již OT příspěvek, nicméně myslím že v této diskuzi je relevantní obecně. Chtěl bych přidat svůj názor k listopadovému nákupu hry RONE v obchodním domě dobre-knihy. Ve většině příspěvků zde bylo útočeno na obchod, že jednal neoprávněné, když se pokusil stornovat chybně oceněné zboží. Těžko říct, nejsem právník a jestli vy ne, tak asi také nic, než domněnky neřeknete. Nicméně já jsem tak tuto část pročetl, tak z příspěvků uživatelů v počátku tak chybu eshopu tušili a tedy nákupy nebyly zrovna morální. Chápu, že člověk není zrovna Mirek Dušín, ale když si všimnu chyby, tak ji alespoň nehlásím do světa, aby ji zneužili všichni.
Nevím, jestli Vás napadlo, že podobně jako vy, mohlo tuto chybu zneužít 10tky lidí a je poměrně velká pravděpodobnost, že chyba padla na vrub konkrétního člověka, který ji způsobil (stejně jako manko v obchodě). Takže ohánět se tím, že Donativo má milionové zisky je spíš trochu sebeospravedlňující, ale v reálu to však nejspíš bude tak, že jste pomohli někomu udělat "příjemné" Vánoce.
Takže abych ukončil výrokem skyfire "Život je boj", tak prosím buďme bojovníci, ale ne hyeny.
Díky Roman

8.2.2017 00:39:21

Silver
to je diskutabilní :)
Zrovna na tohle existujou i firmy - vyhledávaj chybně zadané produkty (chybné ceny-samozřejmě nižší), tak aby na tom vydělali jak oni,tak i jejich klienti. Nejznámější je to v dopravě, hlavně letenky (třeba let do NY a zpět za 1500,- apod.).
Takže v tom zrovna hyenismus nevidim :) Prosté, když udělám chybu, tak si to odnesu (třeba zaplatim) a je jedno jestli jednotlivec nebo firma (a posléze třeba jednotlivec-zaměstnanec).
Nehledě na to,že firmy bývají i proti tomuto pojištěné, jednotlivci nikoli. I když znám lidi co maj tzv. pojistku na blbost a občas se to může fakt hodit :D

8.2.2017 05:55:41 | Upraveno autorem (porovnej)

Eufrat & Tigris
Ve Světě deskových her mají momentálně za 630,-, sice německá verze, ale cena je pořád pěkná: http://www.svet-deskovych-her.cz/produkty/220/euphrat-tigris-eufrat-a-tigris

8.2.2017 11:48:25

Peet
Obchodní plán se dá postavit asi na všem, jsou firmy, které např. vyhledávají chybně zabezpečené budovy (samozřejmě s poddimenzovaným zabezpečením) tak aby na tom vydělali. Nejznámější u nás je Jiří Kajínek... :)
Teď vážně, to že takové firmy jsou nevím, ale věřím. Každopádně i tak si myslím, že vědomě se ponoukat k využití chybě druhého (chybně naceněného zboží) morálkou moc nezavání.
Ano firmy bývají pojištěné proti různým chybám, ale není to vždy jistota a také není nijak jisté, že firma pojistku využije pro takovou drobnost. I prkotina občas může zajistit, že Vám pojišťovna strhne bonusy nebo navýší pojistné.
Stále tedy platí, že mohlo dojít k tomu, že nějaká asistentka/účetní či kdokoli dostal před vánoci jako dárek několika tisícové manko (docela by mne zajímalo, kolik lidí si tu hru na základě toho zdejšího upozornění objednalo)

Tak, tímto jsem snad k tématu řekl vše, co jsem chtěl (víc by už bylo fakt hodně OT) a už bych se spíš opakoval.

8.2.2017 14:29:37

silver
Já to moc nechápu... když někde uvidím nízkou cenu, tak vážně nevím jestli to je chyba jednotlivce nebo nějaká velká sleva, tak se s tím chci prostě s ostatními podělit, nic víc. Jo, beru, že upozorňovat na chybu druhého jen aby z toho co nejvíce ostatních lidí profitovalo je věc hnusná a nemělo by se o tom vůbec ani přemýšlet, ale pokud nevím, že se jedná o chybu, tak v čem je problém :) Ale je pravda, že chování některých nejmenovaných, bylo dost z morálního hlediska chabé, když vyzývali ostatní, ať chyby využijí. Ale už dost OT:
Pandemic Legacy mají v Dobrých knihách za 849 :)
EDIT: Tak to bylo ještě před pár dny, teď už jen za 989...

8.2.2017 14:44:21 | Upraveno autorem (porovnej)

matewr84
upozornit na slevu je pochopitelně naprosto v pořádku. Vědomě zneužívat něčí chyby je prostě vychcanost a člověk, který to dělá je u mě na stejné úrovni, jako když si někdo nechá nalezenou něčí peněženku (páč život je boj, měl si na ni dávat pozor, žejo...).

8.2.2017 15:41:57

kandelabr
pravda pravdoucí :) však jsem to také napsal

8.2.2017 16:52:22

Silver
Ano,vi o čem mluvim :) Kolega zničil v práci stroj za čtvrt mega a kdyby tu pojistku na blbost neměl, tak by to asi splácel hoooodně dlouho :) Tohle je stejnej případ - zaměstnanec (zodpovědný za zadávání produktu do eshopu) udělal zaměstnavateli škodu (ušlý zisk) a ten by ho po něm mohl vymáhat. Takže když je pojištěna firma, tak je to ok a pokud ne a je pojištěnej zaměstnanec, tak je to taky ok a nikomu se vlastně nic nestalo... taky přemejšlim, žesi tu pojistku pořídim jelikož scou chybou můžu udělat opravdu velkou škodu vzhledem ke svému zaměstníná...

Ale tady šlo, pokud si dobře pamatuju (nepročítám znovu), o to, že se eshop nezachoval korektně a nechtěl objednávky s chybnou cenou (navíc už zaplacené) plnit, což samozřejmě měl... To jestli šlo o chybu asi nikdo hned s určitostí nevěděl.A pak už se tu řešilo hlavně to jestli jim má eshop tu hru za chybnou cenu dát nebo ne. Např. v HRASu měli taky akci na hru "To je fotbal" za něco kolem 400,- a přitom se to všude jinde prodávalo za 1100,- i víc...

8.2.2017 19:31:55

Peet+matewr84
Nechtěl jsem už reagovat, ale ještě snad naposled.
Upozornit na slevu je samozřejmě ok. o tom toto vlákno je, nicméně když se kouknete na těch pár příspěvků kolem 22.-23. 11, tak dotyční do nákupu šli s očividným přesvědčení že jde o chybu a stornující reakci očekávali.

Pokud jde o pojistku proti chybě zaměstnance, věřím, že tato pojistka se občas hodí, ale zároveň zde není žádná jistota, že zmíněný zaměstnanec takovou pojistku měl (příp., zda byl zaměstnavatel motivovaný uplatnit svou pro takovouto malou částku - viz co jsem psal níže) - takže to, že byl dotyčný "zachráněn" pojišťovnou je jen spekulace.

Pokud jde o regulérnost obchodu,... tak asi bych to viděl takto. Dotyčný chybující zaměstnanec třeba také dostal následující možnost. Buď se pokusí objednávky stornovat anebo to zaplatí ze svého. Jak jsem psal, pokud takových byly desítky, tak věřím, že se ten dotyčný snažil. Nevidím nic neférového na to, že se pokusím zrušit smlouvu sjednanou automaticky a na základě chyby. navíc, co si tak pamatuji, tak nakonec původní objednávku uznali, takže ta neférovost spočívá patrně pouze v tom, že se někdo chtěl zachránit před vzniklým mankem. Ruku na srdce, jak byste se v této situaci zachoval Vy (dejme tomu, že to dotyčnému udělalo v sumě 5000) pustil byste to z hlavy anebo byste se pokusil přesvědčit ke stornu / kompromisu.

8.2.2017 21:13:40

AmS

Superšpion
Cizojazyčná verze Superšpiona je teď v Tescu za 199,-

12.2.2017 17:14:31

AmS
A jaký to je jazyk prosím?

12.2.2017 17:57:47

AmS

Kew
No sám jsem to nekoupil, ale řekl bych, že tam byla maďarština možná s němčinou, rozhodně tam nebyla angličtina.

12.2.2017 18:12:04

AmS
oki, díky za info, nevěděl jsem, jestli mi to stojí za to, jet se na něj až do Tesca podívat :) Ono by to šlo i bez znalosti jazyka, kdyby tam nebyly ty role na kartách :-/

12.2.2017 19:13:57

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Akt. cena: 660
Končí za: 1 den

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Conflict of heroes (Bouře oceli)
Conflict of heroes (Bouře oceli)
Akt. cena: 1350 Kč
Končí za: 2 dny