Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kde výhodně nakoupit deskovky.
Narazili jste na zajímavou akci ve vašem obchoďáku? Našli jste klenot v levných knihách? Dejte to vědět ostatním.
edit:
! ! ! UPOZORNĚNÍ ! ! !
TOTO VLÁKNO BYLO ZALOŽNO ZA ÚČELEM NEZIŠTNÉ POMOCI UŽIVATELŮM TOHOTO WEBU. NENÍ URČENO KE SDÍLENÍ AFFILIATE ČI PROMOVÁNÍ VLASTNÍHO OBCHODU. TAKOVÉ JEDNÁNÍ JE V ROZPORU S PODMÍNKAMI POUŽÍVÁNÍ TOHOTO WEBU. BERTE TO PROSÍM V POTAZ.
NERESPEKTOVÁNÍ TĚCHTO PRAVIDEL BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK SMAZÁNÍ VAŠEHO PŘÍSPĚVKU A V PŘÍPADĚ OPAKUJÍCÍCH SE PŘESTUPKŮ DALŠÍ PŘIMĚŘENÉ DŮSLEDKY.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
Pelly
Díky za nabídku, původní Vysoké napětí vlastním, a tuhle Delux verzi jsem za původní cenu neměl v plánu kupovat, ale 690 tomu jsem odolat nemohl.
Jinak v Dobrych Knihach to maji jeste levneji: http://www.dobre-knihy.cz/funkenschlag-deluxe-268152.html
funken...
prosimvas, vzhledem k tomu, ze to nejspis bude nemecka a ne anglicka verze, ve hre samotne zadny text neni, tedy jde jen o krabici a pravidla? diky moc
yarin
Pokud vim jde opravdu jenom o krabici, osobne jsem se bal ze budou ponemcovat nazvy na desce, ale myslim ze to nehrozi. Kdyz jsem videl na desce napis Praha, misto Prag tak myslim, ze je to zcela jazykove nezavisle. Pravidla budou jedinou nemeckou veci ve hre a to neberu jako problem.
WOW Desková hra (základní hra v CZ)
na bazoši za 1200,- ... http://deti.bazos.cz/inzerat/57490506/World-of-warcraft.php
www.net-market.cz
Vulcano.
Ten shop ma takove ceny, ze si je fakt porovnej s jinymi obchody. Asi bych si tam nevybral jedinou polozku. Dodavka 4 pracovni dny, cili typicky dropshipping, skladem nic mit nebudou a mnohdy zjisti, ze ani u dodavatele deskovka neni. ☺ Zaujala mne cena Lonpos 505 za skoro 1000 korun, no to maji asi nejakou chybu. Jinak ten obchod se mi dostal do povedomi uz tim, ze nahazi na aukru 5 klasickych stranek zbozi KUP TED, za nekonkureceschopne ceny.... pro aurko. Aukro je uz taky docela nepouzitelne. Sekce stolnich her je plna kulecniku, fotbalku, tycek, micku, proste 13 stranek polozek, ale na solidni pouzitou deskovku vlastne nenarazis. Kdysi to stalo za to tam zajit, dneska vubec.
rix
Je to celkom možné, ceny som nejako neporovnával, skôr ma tam zaujala práve česká verzia Race for the Galaxy, ako som písal nižšie. Väčšinou som totiž narazil len na orig. eng. verzie (čo je asi ale praktickejšie ak niekto chce ísť aj do ďalších rozšírení). A inak súhlasím, solídne deskovky sa určite dajú inde zohnať aj za lepšie ceny. :)
globus
V Globusu (aspon tom olomouckem) je sleva 30 % na hry, plati do stredy. Maji treba Splendor tusim za 530 Kc.
na černym mostě v praze
taky
Deskohraní
Ahoj všem,
všem co mají rádi deskové hry tak pořádám s železivou pravidelností deskové hry na adrese Olbrachtova 1980/5, Praha, 140 00
Nejbližší termín je 6.3.2016 od 13h a pak každou druhou neděli :-)
Momentálně máme v plánu odehrát:
- Arkham horor
- Tash-Kalar
- Room 25
- Zima mrtvých
- ... a jiné dle dohody :-)
V rámci těchto akcí máme nasmlouvané obchodní partnery a stejně tak slevy :)
Théby
v Tescu za 589,- (aspoň v těch hradeckých)
Deskoland.cz
Dnes jsem dělal větší objednávku. Svatení dar pro příbuzného. Deskovky v řádu několika tisíc. Oproti jiným obchodům úspora několik set....
Panovník
Na Mall.cz za 399,- ač jsem se nestal Panovníkem a stůl nám byl v podstatě malý, za ty prachy je to dobrá hra :)
onadnes.cz
Jsou tam ke stažení slevové kupony např. 20% na nákup v Albi,25% společenské-hry.cz a několik knihkupectví, které mají deskovky v nabídce.
Akce končí 20.3.
Tři malá prasátka nebo Baba Jaga
V Tesco na akci každá za 276,- (min. v OC Campus Brno :-))
tesco
myslel jsi každou ta tu cenu, ne? Me to přišlo, že jsi to myslel za obě
tesco
Nathanael: Hups, máš pravdu, napsal jsem to špatně. Cena je pochopitelně za jednu (ale furt slušné, zvlášť když o pár metrů dál v Albi to mají za skoro 600...).
Text jsem opravil. Omlouvám se.
Baba jaga a 3 prasatka - Tesco
V Tesco zlicin je ta akce taky.
v TESCO
Plzeň rovněž, vypadá to na celopodnikovou akci... Každopádně moc děkuji za typ, obě doma... :)
Tesco Brno - Dornych
jj, bude to komplet Tesco akce. A tak jsem si skočil pro 3 prasátka :-)
Díky za info, Nathanaele.
Knihy Dobrovský
V aplikací "Portmonka" máte slevu 20% na celý nákup v kamenných prodejnách Knihy Dobrovský, kde se dají koupit deskovky taky. Platí do 10. 4. 2016
Knihy Dobrovský
Lze uplatnit kupóny, které si můžete stáhnout z následujících stránek:
http://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1901
Tesco a Mega Hračky
V Tescu jsem viděl slevu na některé hry. Mají tam 3 malá prasátka a Baba Jaga za 199Kč každou...
Mega hračky (http://www.megahracky.cz) mají přes 30% slevu na hry. Třeba Dominion základ mají za 689Kč a poštovné od 499Kč nákupu zdarma.
tesco
když už se to nakouslo:
Včera jsem tam byl a co si tak pamatuji: Bang, Měso duchů, (okolo 175), Théby za 425, pár vědomostních od albi...
Tesco
Ahoj
Tesco (osobně co jsem viděl Ostrava - poruba, ale bude to podobné asi i jinde v tescu )
Baba jaga, prasátka za 199
Bang - město duchů za 150
Bang - zlatá horečka za 150
Théby za 450 nebo tak nějak
origin
Kto ma moznost cez niekoho nakupit z UK eshopu tak na theworks.co.uk je origin za 12 libier
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Reef Encounter + rozšíření
Akt. cena: 1000
Končí za: 18 hodin
Star Wars: The Deckbuilding Game CZ s promo obaly
Akt. cena: 480 Kč
Končí za: 5 dnů