Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–6 |
Doporučený věk: | od 9 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | John Goodenough |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 16 obchodů (cca 1317–1439 CZK) |
Sdílej: |
preklad
Nechcel by sa niekto pridat k prekladaniu. Totiz ja by som tie pravidla prelozil ale ci nie je niekto kto by to dal pekne do formy do pdf do povodnej grafiky.?
Ofic. překlad od BF je už na cestě z Číny... Nechceš si ušetřit práci a dělat něco užitečnějšího?
Nehledě na to, že fandovský překlad už existuje na ulož to
No jo
Nj ale nikde nevidim překlad zbytku a tim myslím právě rozšíření která jsem uvedl níže nebo se mýlim ?
danca79, Pelly
Myslím si, že rozšíření, kromě kouzel, která jsem dělal já nikdo nepřekládal.
A nechci BF podceňovat (naopak mu fandím) ale rozšíření na talisman v češtině to by byl běh dost na dlouhou trať a myslím si, že pokud vyjdou tak jen něco a za dlouho.
o rožšíření nemám žádné inforamce
jen jsem chtěl brzdit snahu o dělaní něčeho, co už je hotovo. Do marketingového plánu BF nevidím, ale souhlasím, že i kdyby se to vydat rozhodli, tak to nebude "letos"
o rozšíření
Oni se v FB dost zlepšili v komunikaci - oznamují novinky s předstihem :) a ted toho lokalizuji hodne - přiští rok bude XCOM a karetka Star Realms ...... mylsím že o rozšíření na Talismam začnou jednat až zjsití, jak se jim prodává základ :).
Talisman překlad
Pustil jsem se do toho. Překládám postupně všechno ,ale je toho hodně. V neděli hodím první zpracované karty ke staženi.Ale je to na dlouho snad se mi to povede dát do kupy do tří týdnu.
Překlad
No já myslím že překlad rozšíření je perfektní nápad. BF je nejspíš neudělají, co si budem povídat. Navíc ke spoustě z nich udělal tomasV překlad kouzel (dík) takže o to míň práce. Držím ti palce...
Nestiham
Omlouvám se lidi makám na překladu ,ale nestíhám to.
Hodím tu první překlady přes týden. Víkend jsem měl pracovní :(
Překlad
Mno, jak už jsem psal v druhém vláknu, já 4.edici koupil teprve nedávno a tak mě nadchla, že jsem se dal do překládání. Už i pro to, aby to mohlo hrát více lidí neangličtinářů. :)
Myslím že je vhodné to napsat i sem, takže kdo má zájem, zde najdete jednoduchý rejstřík veškerých karet + přeložený návod do češtiny v pdf.
http://xsinanetu.cz/talisman
Stránka je responzivní, takže hezky čitelná i na mobilu. Stačí jedno načtení a dále nepotřebujete internet k prohlížení.
Návod je ale veliký, tak ten doporučuju stáhnout+vytiskout.
Snad vám to pomůže :)
Xsi
České postavy a herní plán
Dal jsem do souborů ke stažení, postavy ze základní hry a herní plán v češtině
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Spirit Island
Akt. cena: 910 Kč
Končí za: 21 hodin