Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–3 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 130 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | kooperativní, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Xzone Archon Studio |
Autoři: | Jakub S. Olekszyk Kamil Białkowski |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | 1 obchod (1899 CZK) |
Sdílej: |
KICKSTARTER 2022
Kampan se spousti v listopadu 2022, odkaz zde:
https://www.kickstarter.com/projects/archonstudio/homm3boardgame/
SG 22 ADDITIONAL ABILITY CARDS
To mi řekněte, koukám na ty karty abilit a přijdou mi to jedny z těch nejzákladnějších…to tedy dosud ve hře žádné nebyli?
PS: A když přidávají další karty hrdinů, takže pro každou frakci nakonec budou 3 oboustranné karty a tedy 6 hrdinů.
Ale tihle noví hrdinové už nebudou v krabicích frakcí z předchozí kampaně, kde mají inserty hotové, ne?
Takže pokud bude někdo chtít nové hrdiny do frakcí základní krabice, tak bude muset sehnat SG box z této kampaně.
@Elorius jak to tedy je? Jsem backnul all new pledge, tak počítám, že se mi tam automaticky přidají ty věže i ten tray za backnutí do 48 hodin nebo se mýlím?
Kdyby měl někdo zájem o All New pledge, nebo individuální add-ons, tak mrkněte na náš web, nebo případně mi napište zprávu :)
Na streamu tvrdili, že hra bude stále oficiálně max. pro 4 hráče, na což byla také testována, ale samozřejmě jí hráči mohou hrát klidně v 10.
Nemohu se nějak dopočítat, proč ve stretch goals přibývají další kopie válečných strojů (balista, stan první pomoci…) na celkový počet 6 ks. Jasně v balíčku jich můžeš mít tolik, kolik si jich koupíš, ale vyložená může být jen jedna karta s permanetním účinkem.
Počet značek pro expert efekt je 15, ale hrdina může mít jen 3, no vlastně 4 s jedním artefaktem, ale ten je jeden.
Zvláštní.
@Darth Pokud jsi backnul předchozí kampaň tak máš ty věže automaticky a zdarma, ano.
Ano. Budu je mít zdarma, jelikož jsem je podpořil v první kampani. "Returning Backers" budou zjištovat podle emailu, pod kterým se kampaň “backnula”. Takže ti co mají rozdílný email na Kickstarteru a Gamefoundu, by měli být na pozoru. Naštestí to bude Archon řešit individuálně.
Hm, takže kdybych vzal AI preshaded, tak jsem tam za víc než pětikilo. To už je fakt úplně mimo, takže pass.
@premeq Ahoj, úplne nerozumiem predpredajom na HoMM na vašej stránke. Musím si u vás Tower (Věž) objednať zvlášť? Nemala by byť súčasťou basic/crystal pledge?
@Jerzy79 Ahoj. Díky za dotaz
Přímo z pledgů momentálně nabízíme akorát All New. Zbytek jsou samostatně nabízené krabice.
Ohledně ostatních pledgů ještě komunikujeme s Archonem. Chybí nám některé informace, abysme to mohli smysluplně nacenit.
Naštěstí Archon komunikuje velice hbytě, tak jakmile budu mít všechny informace, ozvu se ti do zprávy.
Je pravda, že to je u nás momentálně trochu nepřehledné - asap to zpřehledníme. Díky :)
Zdraví
Přema
Phledne returning, na KS mam apple ID, ale na gamefoundu byl myslim pladge, takze by si to meli byt schopni sparovat automaticky, anebo se pletu? Zatim jsem prisel jak zjisti returning backer jen tak, ze clovek da koment a pod svym nickem uvidi zda je returning, na jiny zpusob jsem neprisel
Poznají to podle tvé emailové adresy. Takže pokud máš na Kickstarteru a Gamefound stejnou e-mail adresu, můžeš být v klidu značky korunek dostaneš zdarma k tvému novému pledge.
Ahojte, mám otázku, objednal jsem teď all new, dal jsem zaplatit na splátky a banka vše potvrdila, k zaplacení nula, všechno proběhlo v pořádku, ale nemám to na Gamefoudu ukázané, jako potvrzené, nevíte co s tím? Platil jsem stejně Euthii a ta o.k.,( vím, že u Heroes je napsané, že se to strhne až po ukončení) nedošel ani žádný email, že se to natavilo a mám to pořád ve shrnutí příspěvku. Je tam psáno, že jsem nedokončil příspěvek, nechápu.
Ahoj,
dostali jsme už několik dotazů na dostupnost některých samostatných rozšíření nebo doplňků. Pokud nechcete kupovat celý pledge, máme backnuto a přihodíme jakýkoli add-on budete chtít. Objednávat jedno rozšíření z GF se kvůli dopravě totiž moc nevyplatí. Budeme to brát určitě i s Legacy shippingem, aby to přišlo co nejdřív (leden 2025).
Kdyžtak napiště mně nebo @premeq zprávu nebo přes kontakt na webu co vás zajímá.
APgames
@maskas email ti spadl pravděpodobně do hromadných.
Jinak v Pledge manažeru máš všchny datumy splátek.
Sleduje někdo novou kampaň? Přijde mi že tam v SG naházeli vše možné i nemožné nesmysly. - žluté miniatury.
Jen aby to nebylo překombinované, nekomplikované, vybalancované, to mám trošku obavy….
Stačilo poslouchat týdenní streamy od srpna, fanoušci pokládali mnoho a mnoho dotazů a pokud jde o balanc, tak hru dle slov Jarka daleko více testují.
Nikdo tě nenutí brát miniatury. Mně třeba ta “tuna plastu” nevadí. Figurky si budu sám malovat.
Miniatury, které přidali jsou jen zhmotněním karet, které tam třeba již jsou.
Za mě se ale přidali úžasné věci…..
3D portály, PECKA!
Karty měst pro hezký random choice
další 2 hrdiny do každého města /variabilita
žetony morálky a stavů pro velké bitvy
miniatura jeskyně pro vsup do podzemí!!!
nové kampaně, karty všech typů
další neutrální jednotky pro barvitost hry
karty PANDORA pro barvitější odměny
Nevidím tak žádnou zbytečnou věc a už se těším na barvení za melodie soundtracku a až budu syna zaučovat do hry, u které jeho tatínek zestárnul :D
Já úplně nepochopil co to je za ty Pandora kartičky. K čemu budou přesně sloužit?
@hotereg už nyní se na mapě lokací nachází pandořina skřínka. Místo pevného efektu si budeš moci líznout kartu z těchto nových a mít efekt náhodný.
Mna nakoniec odradil ten plast, takže vlastne keď chcel človek všetky karty a mapové diely, musel zobrať aj tonu plastu. Keby bola varianta bez figurok, idem do toho. Uplne by mi stačila varianta, kde mám jednotky vo forme kariet a všetko by sa zmestilo do jednej krabice.
Pokial ide o tie plastove komponenty hradov, portalov a podobne, tie len zavadzajú vo výhľade.
Taky jsem pledge nakonec zrušil. Spousta plastu navíc který při hraní ani pořádně nemá praktické využití. Za mě je to nechutné rýžování na nostalgii, snaha hlavně vyextrahovat z originálu co nejvíc obsahu a prodat to, hratelnost zjevně není na prvním místě. Nakonec se mi takový projekt vlastně vůbec podporovat nechce.
Zajímavé, jak si někdo potřebuje postěžovat, že pledge zrušil jen proto, že hra je velká a plná plastu, který ať chceme či nechceme, je komunitou hráčů vyžadován a bez toho plastu by hra neměla zdaleka tak úspěšnou kampaň.
Ono tu hru bez plastu mít nejde. Takže bud ji nemít vůbec, což je jedno řešení. Nebo tedy ji mít a plast nepoužívat….každopádně i s tím plastem ta hra vyjde levněji, než bez něho v retailu.
Já to vidím u syna jako nastupující generace….ideální hra je dnes: figurky + velmi jednoduchá pravidla + krásný vizuál
> takový moderní euro-ameritrash
Tuto hru právě mohu vytáhnout s přáteli nehráči.
Jinak právě 3D portály kvituji velmi, protože je to zásadní bod na mapě a potřebuji, aby byl dobře viditelný odkud kam co vede.
@Korenar Je to čistě můj osobní názor za kterým si stojím, ale pokud to někdo jiný vidí jinak tak to respektuji.
Pokud se někomu ten plast líbí, má rád minifigurky a rád je i barví, tak je jasné že pro takového člověka je tohle skvělý sběratelský kousek.
Já co spíš toužím po skvělém hracím zážitku tady vidím spoustu červených vlaječek, takže ve výsledku se mi do toho za tu cenu prostě nechce.
Já to tak i psal…tato hra totiž vůbec není žádný fajnšmekrovský herní zážitek pro zkušené hardcore hráče…..za herní dobu 4-8 hod si raději vezmu desítky jiných titulů.
Tuto hru já osobně beru jako odlehčenou možnost užít si společně strávený čas s dětmi a přáteli u jednoduché, ale zážitkové hry, která upoutá vizuálem a našim ročníkům cinkne tu nostalgickou notu.
Když si budu chtít jít někam zahrát, tak si vezmu jen hru bez figurek, ale doma to s dětma budu hrát vždy s figurkami, protože děti si to užívají pak o 300% více.
Musím ale říci, že včera jsem viděl video gameplay toho systému, jak se nehraje na mapě, ale tahají se karty dobrodružství a pak se dá jedna velká bitva.
Původně jsem tuto variantu hry měl spíše jako nějaký splašený slib v kampani, ale působilo to na mě velmi svěže a ve výsledku mě to dost nalákalo.
Jasne, že je to dost random…..jenže to je snad celé HEROES. To je snad nejpopulárnější random hra na světě, vždyť ani jednotky tam nejsou balancované….někdo má důl schovaný goblinem (easy win) a druhý tam má kušaře a má smůlu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pandemic rychlé nasazení
Akt. cena: 369 Kč
Končí za: 12 dnů