Heroes of Might & Magic III: The Board Game

xxxxxxxxxo hodnoceno 42x (Seznam vlastníků)

Heroes of Might & Magic III: The Board Game - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–3
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 130 min (reálná data)
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní, strategická, diplomacie
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Xzone
Archon Studio
Autoři: Jakub S. Olekszyk
Kamil Białkowski
Rok vydání: 2023
Dostupnost: 1 obchod (1899 CZK)
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

KICKSTARTER 2022

Kampan se spousti v listopadu 2022, odkaz zde:

https://www.kickstarter.com/projects/archonstudio/homm3boardgame/

29.9.2022 17:35:04

@Creatides Jsem v tom s tebou. Ráno info o zpoždění - nepodařilo se vypravit vozidlo včas …? Zítra jedu pryč, snad to někde ještě najdu :D 

7.8.2024 16:48:35

Taky mi to posunuli, Ups nikdy nezklame:D

7.8.2024 16:50:50

Dnes také hra dorazila

7.8.2024 17:34:44

Mě tím zachránili. Zítra právě jedu pryč.

Jinak, vypadá to produkčně moc hezky. Až se mi nechce věřit, že se dají udělat figurky co mají meče, kopí, halapartny, aj. opravdu rovně a ne jako uvadlá kytka :D

7.8.2024 17:35:36

Jak se tu množí zprávy o doručení hry, tak jsem začal řešit kde je má zásilka a zjistil jsem, že jsem přehlédl e-mail o potvrzení adresy.

Potvrdil jsem tedy až dnes. Za jak dlouho by to tedy asi mohlo dorazit?  Máte někdo podobnou zkušenost? 

7.8.2024 18:17:31

Smith-g já email taky přehlédl a adresu jsem potvrdil minulý pátek a zatím mi nepřišlo žádné info ohledně doručení.

7.8.2024 19:45:52

@Creatides Mám to úplně stejně, mělo přijít dneska, ale už ráno dodání změnili na zítra, no jsem zvědav.

7.8.2024 20:09:17

@Smith-g potvrzoval jsem to snad 2x a myslím že je to 4-6 týdnů 

7.8.2024 20:31:57

Ok,   no tak to si počkám tedy. Díky za odpověď. 

7.8.2024 21:20:27

Se divíte, že to má den zpoždění? Vždyť toho musí být mraky co toho teďka posílají :))

Ja jsem se dozvedel tedka z PM, ze uz mi to jde z Polska a bude snad v pátek .. v poznamce trasovaci cislo, tak to bylo prijemne zjištění. Uz se nemohu dockat !

7.8.2024 22:35:48

Včerejší doručení mi sice posunuli na dnešek, ale před chvílí doručeno. 🙂

8.8.2024 16:12:30

Mám to.

Zatím super. Až na ty plastové mince. - to je joke. To klidně mohli přeskočit.

8.8.2024 16:14:43

@Design Rozhodně souhlas, že ty “mince” se za mě opravdu nepovedly. Kartonové žetony jsou oproti tomu nesrovnatelný.

9.8.2024 13:09:45

Ty plastové mince jsou strašné, kdyby aspoň ty v barvě měl člověk od sebe šanci dle hodnoty rozeznat. 

Karton celkově slabší, u dílků pro město a desky města mám vyloženě obavy, co to vydrží. 

9.8.2024 13:20:00

Jinak moc nechápu třídění karet. Zatím jsme jen vše otevřel, ale třeba v expanzi Rampart ( Bašta) jsou obecné karty ze hry - dovednosti atd, ale taky karty k neutrálním jednotkám, k těm drakům co chodí. Takže pokud si někdo nevzal tuto expanzi, tak jsou mu figurky k ničemu. A tak nějak je to v každé expanzi. Druhé neutrální draky máte v Infernu / Fortress.

Celkově mi to přijde dost nešťastné. - tím nehaním zpracování, to je krásné - nostalgie hned funguje.

No a další věc, co mě zaráží je, že ty karty mám mít asi v 5 krabicích- to nemohli vymyslet jednu krabici core a zbytek expanze - figurky, a věci k městům. Takhle by šlo vzít i malou část někam sebou. ( big box jsem nebral, pže mi přišel tragický)

A poslední pozn. pod čarou - některé figurky mají nesmylsné proporce - celé Inferno je mini, ale hrad je 1,5x větší než všechny ostatní, pěstna oko. Atd.. mohli si s tím víc pohrát.

9.8.2024 19:48:57

Figurky je třeba brát s rezervou. Zvláště některé ty menší působí velice křehce. Design se ale povedl. Dle mého názoru je používání figurek jednotek v boji pro svižnou partii akorát přítěží. Na zjednodušeném plánu stačí užívat jen karty.

Vidím to tak, že figurky jednotek budou na věčné časy uloženy v bigboxu i s rozšířeným bojovým plánem. Veškerý aktivní obsah této hry (doufám v celkem 11 frakcí) se s trochou kreativity nacpe do jedné základní krabice.

10.8.2024 01:34:45

Konečně doma a o den dřív. Těším se na unboxing !

10.8.2024 06:00:52

Neprodáte někdo big box - jenom tu prázdou krabici? Případně výměna za jednotlivé krabice?

11.8.2024 13:12:08

@Tenzo Myslíš, že udělají i Factory teď rovnou v druhé kampani?

Jinak tento insert vypadá nadějně… https://makerworld.com/en/models/387974?designId=387974#profileId-288715

11.8.2024 13:20:08

@duse14 Když už oznámili, že zahrnou HoTA frakci Cove, tak se nabízí, že by v rámci kampaně mohla vzniknout i Factory. Je to pro Archon možnost, jak z hráčů vytáhnout ještě další prachy :)

Insert nevypadá zle - v podstatě něco na podobný způsob bude ideální, ale nejsem příznivcem boxů, kde jsou karty uloženy na sobě (obtížně se karty vrací dospod a je to ještě složitější, pokud boxy obsahují čelní zábrany). 

11.8.2024 13:45:01

UPS mi poslalo mail o plánovaném doručení, ale ani po přihlášení na jejich stránkách jsem nemohl datum změnit. Bohužel jsem byl na dovolené. Nikdo nevolal a balík klidně nechali stát před domem v louži na dešti………… Naštěstí bylo dobře zabaleno a voda se dovnitř nedostala, a balík mi ani nikdo neukradl. Bohužel nejspíš vlivem nárazu je ve spoji prasklý jeden roh krabice a trochu bouchlý roh knihy. TO JSOU TEDY SLUŽBY…..

Jinak jsem projel pravidla a zkušebně zahrál. Vše na mě působí zatím velmi dobře. Jen ty plastové mince-suroviny jak už se tu psalo, jsou strašné. A také mi hodně vadí zvolené barvy frakčních kostiček. Špatně od sebe rozeznávám věž (světle šedá) , nekropoli (tmavě šedá) a základní černé. I bašta a pevnost jsou si moc podobné (světle a tmavě zelené), a ty tmavě zelené se zas pletou s šedými a černými. Dokonce i na kartonu. Myslím že měli zvolit výrazné neprůhledné barvy.

11.8.2024 13:51:47

@Tenzo Já jsem ty boxy na karty nahradil těmito: https://makerworld.com/en/models/476304#profileId-387337

Jde to krásně rozložit na dva díly a případně použít několika způsoby: https://makerworld.com/en/models/476256#profileId-387224

11.8.2024 16:24:01

Já vše krom plastu figurek narval do hlavní krabice a pravidla do té tenké od bojiště. Inser jsem si dělal na laserové řezačce a je na dvě patra (kdyby někdo chtěl, můžu hodit v cadu soubor). Tím že je to půdorysně, tak se to teoreticky dá i vitisknout na 3d tiskárně (materiál 3 mm), později hodím i foto. 

Za mě řazení herního materiálu v krabicích od vydavatele je otřesné. Pravidla taky dobrá sranda. Sic lokací na mapách není zas tak moc, ale když si člověk smíchá veškeré mapové dílky, tak musí případně hledat v X sešitech. 

Kostičky pro frakce budu nahrazovat. Vidím slušně, ale odstíny mi tady dělají problém. 

Jinak se mi to herně líbí po dvou hrách (základní scénář). 

12.8.2024 12:28:55

Poradil by mi někdo jak se reklamuje výrobní vada z příchozího pledge? Mám rozlepenou herní bojovou mapu.. napsat na oficiální email studia?

Děkuji za radu

12.8.2024 23:44:19

Napiš na contact@archon-studio.com 

13.8.2024 06:31:47

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Ora et Labora
Dobročinná dražba: Ora et Labora
Akt. cena: 1450
Končí za: 10 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Druhá šance