Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–3 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 130 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | kooperativní, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Xzone Archon Studio |
Autoři: | Jakub S. Olekszyk Kamil Białkowski |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | 1 obchod (1899 CZK) |
Sdílej: |
KICKSTARTER 2022
Kampan se spousti v listopadu 2022, odkaz zde:
https://www.kickstarter.com/projects/archonstudio/homm3boardgame/
@Creatides Jsem v tom s tebou. Ráno info o zpoždění - nepodařilo se vypravit vozidlo včas …? Zítra jedu pryč, snad to někde ještě najdu :D
Taky mi to posunuli, Ups nikdy nezklame:D
Dnes také hra dorazila
Mě tím zachránili. Zítra právě jedu pryč.
Jinak, vypadá to produkčně moc hezky. Až se mi nechce věřit, že se dají udělat figurky co mají meče, kopí, halapartny, aj. opravdu rovně a ne jako uvadlá kytka :D
Jak se tu množí zprávy o doručení hry, tak jsem začal řešit kde je má zásilka a zjistil jsem, že jsem přehlédl e-mail o potvrzení adresy.
Potvrdil jsem tedy až dnes. Za jak dlouho by to tedy asi mohlo dorazit? Máte někdo podobnou zkušenost?
Smith-g já email taky přehlédl a adresu jsem potvrdil minulý pátek a zatím mi nepřišlo žádné info ohledně doručení.
@Creatides Mám to úplně stejně, mělo přijít dneska, ale už ráno dodání změnili na zítra, no jsem zvědav.
Ok, no tak to si počkám tedy. Díky za odpověď.
Se divíte, že to má den zpoždění? Vždyť toho musí být mraky co toho teďka posílají :))
Ja jsem se dozvedel tedka z PM, ze uz mi to jde z Polska a bude snad v pátek .. v poznamce trasovaci cislo, tak to bylo prijemne zjištění. Uz se nemohu dockat !
Včerejší doručení mi sice posunuli na dnešek, ale před chvílí doručeno. 🙂
Mám to.
Zatím super. Až na ty plastové mince. - to je joke. To klidně mohli přeskočit.
@Design Rozhodně souhlas, že ty “mince” se za mě opravdu nepovedly. Kartonové žetony jsou oproti tomu nesrovnatelný.
Ty plastové mince jsou strašné, kdyby aspoň ty v barvě měl člověk od sebe šanci dle hodnoty rozeznat.
Karton celkově slabší, u dílků pro město a desky města mám vyloženě obavy, co to vydrží.
Jinak moc nechápu třídění karet. Zatím jsme jen vše otevřel, ale třeba v expanzi Rampart ( Bašta) jsou obecné karty ze hry - dovednosti atd, ale taky karty k neutrálním jednotkám, k těm drakům co chodí. Takže pokud si někdo nevzal tuto expanzi, tak jsou mu figurky k ničemu. A tak nějak je to v každé expanzi. Druhé neutrální draky máte v Infernu / Fortress.
Celkově mi to přijde dost nešťastné. - tím nehaním zpracování, to je krásné - nostalgie hned funguje.
No a další věc, co mě zaráží je, že ty karty mám mít asi v 5 krabicích- to nemohli vymyslet jednu krabici core a zbytek expanze - figurky, a věci k městům. Takhle by šlo vzít i malou část někam sebou. ( big box jsem nebral, pže mi přišel tragický)
A poslední pozn. pod čarou - některé figurky mají nesmylsné proporce - celé Inferno je mini, ale hrad je 1,5x větší než všechny ostatní, pěstna oko. Atd.. mohli si s tím víc pohrát.
Figurky je třeba brát s rezervou. Zvláště některé ty menší působí velice křehce. Design se ale povedl. Dle mého názoru je používání figurek jednotek v boji pro svižnou partii akorát přítěží. Na zjednodušeném plánu stačí užívat jen karty.
Vidím to tak, že figurky jednotek budou na věčné časy uloženy v bigboxu i s rozšířeným bojovým plánem. Veškerý aktivní obsah této hry (doufám v celkem 11 frakcí) se s trochou kreativity nacpe do jedné základní krabice.
Konečně doma a o den dřív. Těším se na unboxing !
Neprodáte někdo big box - jenom tu prázdou krabici? Případně výměna za jednotlivé krabice?
@Tenzo Myslíš, že udělají i Factory teď rovnou v druhé kampani?
Jinak tento insert vypadá nadějně… https://makerworld.com/en/models/387974?designId=387974#profileId-288715
@duse14 Když už oznámili, že zahrnou HoTA frakci Cove, tak se nabízí, že by v rámci kampaně mohla vzniknout i Factory. Je to pro Archon možnost, jak z hráčů vytáhnout ještě další prachy :)
Insert nevypadá zle - v podstatě něco na podobný způsob bude ideální, ale nejsem příznivcem boxů, kde jsou karty uloženy na sobě (obtížně se karty vrací dospod a je to ještě složitější, pokud boxy obsahují čelní zábrany).
UPS mi poslalo mail o plánovaném doručení, ale ani po přihlášení na jejich stránkách jsem nemohl datum změnit. Bohužel jsem byl na dovolené. Nikdo nevolal a balík klidně nechali stát před domem v louži na dešti………… Naštěstí bylo dobře zabaleno a voda se dovnitř nedostala, a balík mi ani nikdo neukradl. Bohužel nejspíš vlivem nárazu je ve spoji prasklý jeden roh krabice a trochu bouchlý roh knihy. TO JSOU TEDY SLUŽBY…..
Jinak jsem projel pravidla a zkušebně zahrál. Vše na mě působí zatím velmi dobře. Jen ty plastové mince-suroviny jak už se tu psalo, jsou strašné. A také mi hodně vadí zvolené barvy frakčních kostiček. Špatně od sebe rozeznávám věž (světle šedá) , nekropoli (tmavě šedá) a základní černé. I bašta a pevnost jsou si moc podobné (světle a tmavě zelené), a ty tmavě zelené se zas pletou s šedými a černými. Dokonce i na kartonu. Myslím že měli zvolit výrazné neprůhledné barvy.
@Tenzo Já jsem ty boxy na karty nahradil těmito: https://makerworld.com/en/models/476304#profileId-387337
Jde to krásně rozložit na dva díly a případně použít několika způsoby: https://makerworld.com/en/models/476256#profileId-387224
Já vše krom plastu figurek narval do hlavní krabice a pravidla do té tenké od bojiště. Inser jsem si dělal na laserové řezačce a je na dvě patra (kdyby někdo chtěl, můžu hodit v cadu soubor). Tím že je to půdorysně, tak se to teoreticky dá i vitisknout na 3d tiskárně (materiál 3 mm), později hodím i foto.
Za mě řazení herního materiálu v krabicích od vydavatele je otřesné. Pravidla taky dobrá sranda. Sic lokací na mapách není zas tak moc, ale když si člověk smíchá veškeré mapové dílky, tak musí případně hledat v X sešitech.
Kostičky pro frakce budu nahrazovat. Vidím slušně, ale odstíny mi tady dělají problém.
Jinak se mi to herně líbí po dvou hrách (základní scénář).
Poradil by mi někdo jak se reklamuje výrobní vada z příchozího pledge? Mám rozlepenou herní bojovou mapu.. napsat na oficiální email studia?
Děkuji za radu
Napiš na contact@archon-studio.com
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Ora et Labora
Akt. cena: 1450
Končí za: 10 hodin
Druhá šance
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 2 dny