Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 480 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Corey Konieczka Dane Beltrami Christian T. Petersen |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | 1 obchod (4199 CZK) |
Sdílej: |
Kampaň na Startovači
Vedlejší vlákno s češtinou je už hodně rozsáhlé a tak jsem si dovolil založit nové vlákno o kampani na Startovači.:-(
Ještě jednu připomínku bych měl....
Mezi lety 2010 a 2013 jsem byl součástí nejdříve početného, posléze prořídlého a ve finále trojčlenného týmu, který přeložil Tales of the Arabian nights. Ano, byl to komunitní překlad, nevybírali se peníze ani předem, ani posléze, ale celou domu komunita jen a jen pozitivně komunikovala, držela při sobě, motivovala a přispívala ke zdárnému konci.
Po vydání první verze se místo kritiky snesla chvála, ač z aktuálních reakcí na ukázky rozpracovaného překladu TI, je náš překlad úplně marný, přesto o atmosféričnosti této hry, nemůže být pochyb. Je vydáno již 8 revizí a další budou určitě přibývat. Chtělo by se pro dnešní mlsné komunitní jazýčky někomu do tříleté práce?!?! Pokud by dotyčný četl toto vlákno, diskuzi na startovači a DŽ, tak o tom pochybuji.
Kritik, který mává čtyřmi tisíci a hrozí holí: "Chraň vás ruka páně, jestli ....." nikdy nikomu pozitivně nepomohl.
Zhan-shi,Michal_BF - děkuji ještě jednou za snahu a třeba se podaří stihnout nějaké příští tiskové okno, pokud jste již TI nezatloukli poslední hřebík do rakve.
Diky
Take dekuji za snahu.
Bohuzel je evidentni ze ceska deskoherni komunita jeste nedozrala k tomu, aby lide dokazali podporit nejaky projekt aniz by autorum udelali peklo...
Takze treba to vyjde v pristim tiskovem okne. A nebo treba az u 5. edice...
:-)
Videl som to video kde Petr vysvetľoval prečo tá hra zatiaľ nevyjde.Nevidim problém.Je to príliš veľké sousto.Koniec citátu.Co sa týka kritizovania to je v poslednej dobe dosť módna záležitosť všade.Vacsinou to robia ľudia čo nikdy nič nedosiahli.Ta posledná veta nemierila na nikoho osobne.Pekny večer prajem všetkým.
smutek
Skoda. Jsem z toho smutny - nejen z ukončení kampaně (rozhodnutí vnímám jako férové a správné - času bylo ukrutně málo a než vydat uspěchaný produkt, je lepší počkat si rok, rozmyslet kroky a udělat to kdyžtak pořádně s maximální slibovanou péčí), ale hlavně z některých reakcí.
Konstruktivní a hlavně slušná kritika je potřeba, ale někdy se někteří nechali unést. Takže kromě týmu DF a BF, kteří projekt rozjeli, bych chtěl poděkovat i všem, kteří slušne kritizovali, upozorňovali na chyby, možná úskalí a zformulovali smysluplně své obavy a představy.
Na závěr: za mě jedno prohlášení. ENG verzi si nekupuji, čekám na českou! ;) Věřím vám BF, že se k tomu odhodláte - bude to sice nejspíš finanční propadák, ale mít ve svém portfoliu takovouhle hru pro vás bude dobrá vizitka (pokud se nepokazí zpracování). Uplně vidím, jake se v obchodě s hračkama vyjímát ta rakev s českou vlaječkou :). Budu věřit, stejně jako jsem věřil, že se kampaň povede, nezklamte mě!
Pláčeme
Připojuji se k hromadnému smutku :(
Na druhou stranu si říkám, že to není na škodu. Těch lidí, co tu hru hráli, bychom v českých končinách napočítali na prstech jedné ruky.
Kladu si otázku, zda-li není lepší nějaký čas počkat, až se ukážou všechny nedotaženosti, chyby a nejasnosti u anglické verze, a teprve poté jít do tohoto megapočinu.
Vnímá to také někdo podobně?
Jsem na tom stejně jako Kubis, čekám na českou verzi!
Případně jsem k dispozici pro ZH překlad. Zamlouvám si Naalu collective. Už mám pro ně odborný překlad - Kolektivní Náluánci ;)
vsetko
je tak ako to ma byt
DF
https://m.youtube.com/watch?v=I3eQ5M2m4XE
Celkem zajímavé video v souvislosti s touto Petrovou kampaní.
Od 14:30 až do konce.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrdina v kostce
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 3 dny