Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Manuel Rozoy |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 1 obchod (999 CZK) |
Sdílej: |
Nabídka pro překladatele/ky rozšíření do CZ
Vedlejší vlákno a situace s nevydáváním dalších rozšíření mne inspirovaly k vytvoření (orientační) online tabulky s nabídkou pro ochotné překladatele/překladatelky.Postrčení
už přineslo přineslo část svého ovoce, ale pořád je to pár kousků proti objemu provedeného tisku ;-).
Ale chceme ještě něco připravit v češtině, ne?
Honza Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*
@Melandor
Njn bobuzel mi to uteklo :/.
T.I.M.E Stories: Madame
Má někdo k dispozici rozšíření Madame? Případně byl by ochotný udělat sken. Budu mít pomalu hotov Brotherhood (ještě musím počkat na jazykovou korekturu).
Dnes jsem nahrál další a asi poslední díl z time stories. Je ke stažení v sekci se hrou brotherhood of the coast.
Ahoj, já rozšíření mám. Sice ještě v igelitu neodehrané, ale pokud bych to zvládl nějak nascanovat bez větších spoilerů tak bych to klidně udělal.
Formát pdf? A jaké rozlišení je potřeba?
Jirka
@Smith-g spoiler mi nevadí. Stejně při překladu se tomu nevyhneš. Jinak čím větší DPI tím lepší, ale budeme rádi za cokoliv. Můžeš klidně do pdf a pak mi klidně napiš zprávu a domluvíme se. Díky.
Ahoj,
dnes jsem zaslal nascanované podklady pro rozšíření Madame tak pokud budou dobře, tak už se s tím nemusíte nikdo zabývat.
Jirka
@DoubleM ahoj, měl jsem celkem dost práce a hodně překladů rozdělaných. Tak jsem bohužel nestíhal dodělat Madame. Troufám si říct, ze do 2-3 měsíců by to mohlo být.
Překlad rozšíření Madame zahájen. Tento týden jsem se pomalu do toho pustil a mám přeložených něco přes 30 karet.
@Drk Zdravim. Jen jsem se chtel otazat, zdali je neco noveho v prekladu Madame?
Diky za odpoved.
---------------------------------
Dobro je prisjetiti se da prividno prav put prema cilju predstavlja u stvari pravodlivo krivudanje
- Je dobré si uvědomit, že zdánlivě pravá cesta k cíli je ve skutečnosti zatáčkou doprava.
==================
x - Everything is nothing - x
Přiznávám bez mučení, že to vázne u mě… :-( Ale kousnu se a tento týden to zkusím posunout. Omlouvám se všem!
@Meeshab Tak povedlo se?
---------------------------------
Dobro je prisjetiti se da prividno prav put prema cilju predstavlja u stvari pravodlivo krivudanje
- Je dobré si uvědomit, že zdánlivě pravá cesta k cíli je ve skutečnosti zatáčkou doprava.
==================
x - Everything is nothing - x
@Block Zbývá mi zrevidovat posledních 15 stránek. To bych mohla zvládnout teď do neděle. Pak to pošlu zpátky na nasázení na karty. ;-)
povedlo se doprelozit? Predpokladam, ze tisk vsech karet bude take na nekolik tydnu, ne li mesicu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Valka o prsten Deskova hra ve folii
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 10 dnů