Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Manuel Rozoy |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 1 obchod (999 CZK) |
Sdílej: |
Nabídka pro překladatele/ky rozšíření do CZ
Vedlejší vlákno a situace s nevydáváním dalších rozšíření mne inspirovaly k vytvoření (orientační) online tabulky s nabídkou pro ochotné překladatele/překladatelky.Estrella Drive
U mě jsou teď na finální pravopisné kontrole hotové karty k Estrella Drive. Stačí už jen projít, jestli byly zakomponovány všechny opravy a jestli se tam nevloudilo něco dalšího a bude to hotovo. :-)
Meeshab
...poté, co jsem nahrál příspěvek jsem se teprve podíval do tabulky a s překvapením jsem zjistil, že je u všeho 100%. Drk má teda drive!
Díky všem. Těším se, až to bude dokončené.
Kubis
Trochu jsem se do toho pustil. :) teď už jenom čekám, zda je vše v pořádku. Potom hnedka nahraji.
Under the mask a Estrella Drive
Under the mask - zkontrolováno, posláno na zakomponování oprav
Estrella Drive - finální kontrola - 50 % hotovo
Konec hlášení! :-)
Estrella Drive
Je ke stažení přímo v T.I.M.E. Stories Estrella Drive.
Under the Mask
Je ke stažení přímo v T.I.M.E. Stories Under the Mask.
Estrella Drive
Diky moc. Pekna prace
Prvni letmy pohled:
1) ty orezove znacky jsou tam jen "obcas".
1a) chybi mezi kartami - resp. u nekterych jsem to i videl, ale treba hned na prvni strane nejsou
1b) na sudych stranach nejsou - (napr. hned druha strana). Chapu ze se predpoklada soutisk a pak orez, ale ja to treba vyrabim jinak (lepim to z obou stran), takze by se mi ty znacky hodily.
2) Veskery text je v obrazku - s JPG kompresi, u drobnejsiho textu bude ta citelnost zoufala - protoze kolem textu je hromada JPG artefaktu...
Bylo by mozne to doplnit a texty upravit? Popr. ziskat podklady tak abych si to tam mohl doplnit sam ?
Estrella Drive + Santo Tomas de Aquino ve vysoké kvalitě
Přidal jsem do google tabulky odkazy na stažení PDF vy vysoké kvalitě (vycházel jsem z originálních podkladů tak jak vznikly v rámci spolupráce všech zúčastněných zde na ZH tj. nejedná se o nějaký můj samostatný překlad). Připravil jsem dvě varianty:
1) 6 karet na stránku - optimální varianta pro využití místa na papíře
2) 1 karta = 1 PDF, vhodné pro vysázení v libovolné šabloně
Hlavní rozdíly oproti zde vystavené verzi:
1) obrázky jsou v kvalitě jak byly naskenovány a ne jen 72 dpi (nebo tak něco) které je nutné z důvodu omezené velikosti souboru zde na Zatrolenách hrách
2) veškeré texty jsou vektorové (tj. buď font nebo alespoň křivky) což dále zvyšuje kvalitu textu zejména u drobnějších písmen (poznámka: občas jsou výjimky jako čísla stran, které nebyly v podkladech retušovány a ani je nebylo třeba překládat a tím pádem jsou ponechány ve skenovaném obrázku)
Pokud naleznete nějaký problém nebo máte nějaký požadavek/připomínku - napiště, není problém to zapracovat.
PS na Under the Mask ve stejné kvalitě aktuálně pracuji
Palec nahoru
Perfektní Roberte, moc děkuji za vylepšení!
Estrella Drive verze 1.1
Při zahrání jsem objevil pár drobností. Do tabulky jsem přidal odkazy na verzi 1.1 s opravami drobných překlepů a nedokonalostí. Seznam oprav je v komentáři v tabulce.
Expedition Endurance
Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá?
V tabulce je u Expedition Endurance uvedeno u všeho 100%, ale odkaz ke stažení nikde nevidím. Dá se někde stáhnout?
Díky za odpověď.
mh
Musel jsem ho přiřadit do vlákna T.I.M.E Stories: Expedition: Endurance. Je klasicky ve stažených.
Tisk
Ahoj, neplánuje prosím někdo společný tisk přeložených rozšíření ?
Tisk +1
Také bych se přidal...
rozšíření
Také bych se přidal - čekám že to třeba udělá za rok za 2 Tangram
Angri
mám to v plánu - snad v dohledné době ... za rok za dva bude kdo ví co :)
taky
pokud se bude cokoli tisknout, přidávám se a posílám příspěvek ;-)
Tisk
Take bych se pridal a zaroven prispevek zaslal :)
+1
za mna +1
Tisk
Příspěvěk jsem poslal již dříve a k tisku bych se také přidal...
matysekcipisek
Prosím o aktualizaci iniciačního příspěvku - bylo by vhodné do něj přidat číslo transparentního účtu!
Účet
Účet by snad měl být stále tento: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2001574697
Ale jak říká Kubis, dal bych ho do příspěvku.
Tisk
Pokud by se něco tisklo, rád bych se přidal a přispěl ;)
Tlač príbehu
Som s tangramom v minulosti poriešil switching gears a to by mal mať v pripravenom stave a môžem vrelo odporučiť, je to fakt podarený príbeh.
A ti ostatné sú rôznej kvality. Jednoznačne under the mask je špičkový. A veľmi dobrý je aj estrella drive, ak ste dostatočne pozorný.
Tak snáď sa podarí.
Tlač + 1
Tiež by som sa pridal na spoločnú tlač kariet.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hanabi
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny