Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Česká verze
Dostala se ke mně informace, že se připravuje česká verze. Nevím kdo, jen vím, že už se na ní pracujeNení jediný
Na obchod@domovher.cz se dá také předobjednat a to levněji.
Poradac
Bude cz krabice stejna jako ta, na kterou je ten penovy poradac z tabletopu? Pisou to nekde jasne a zretelne? ;)
Mě...
...by zas zajímalo, jestli bude herní plán oboustranný jako u originálu...
já bych řekl
Že hra bude nachlup stejná, jen na ní budou texty místo v AJ, Česky :)
Yedle
Přesně tak
obojstranny
no mal by byt obojstranny, kedze ta druha strana je ina vlastne :-)
No,
a přesně o to mi jde..Ke druhé straně je potřeba rozšíření (nevím, jesli je tam nějaký text), a to Albi asi v plánu nemá, ne?:-)
A jestli to oboustranné bude, tak s rozšířením jsem, zdá se, v českých obchodech už trochu zaspal...:-)
@druhá strana
Pokiaľ viem, tak na druhej strane je len zväčšený plán, ku ktorému je možné prikúpiť jeho tretinu a využije sa to hlavne pri väčšom počte, kedy by sa už komponenty na prvotný plán ledva zmestili.
plan
ta rozsirujusa doska je len 1/3 povodnej dosky, zvacsena, nic nove tam nie je a ziadny text. Ale snad to v Albi zachovaju, vsakze :-)
Oni tie hexy su naozaj male, obcas, s rozsirenou hernou plochou som este nehral, dosla mi len minuly tyzden.
Hra v češtině
Ano, jako překladatel můžu potvrdit, že je to stejná hra (tisklo ji SM Games). Rozšiřující plán se dá dokoupit ze zahraničí, nejsou tam žádné texty...
J.
kdy to bude?
Nějaké přesnější info, kdy už to výjde?
RE: kdy to bude?
Já se taky nemohu dočkat, ale dle facebooku "Moderní hry od ALBI" bych tipoval, že s tím vylezou až na ten křestní den 22.4.2017.
prodej
Dnes jsem viděl v Albi.
Cz
bude teda aj rozšírenie v CZ jazyku? O_o
CZ
Podle vyjádření Albi je předčasné uvažovat o rozšíření v CZ
prodej
ahoj když bude křest zahájen 22.4 tak nevíte kdy to bude v prodeji v eshopech jestli to bude hned v pondělí 24.4 ??
termín
Mi se zdá, že už je hra nějaký ten den v ČR, ale Albi ji nechce vypustiti dřív, než ji honosně představí na Albi game day.
Jojo...
Nezbude, než si počkat do soboty. Tak třeba se uvidíme v knihovně...:-)
Obaly na karty
Nevíte někdo, kolik je ve hře karet, případně jaké velikosti?
Díky.
Obaly
Základ:
70x110 50ks
57x87 54ks
44x67 42ks
Balíček karet
Nevíte o jaké karty jde? viz https://eshop.albi.cz/clanky/91-albi-game-day-v-praze/ Prý přidají na akci + poté na eshopu a asi jenom na něm (chjo..marketing ;) ).
Bary
Neboj... to budou určitě jenom nějaké opravené karty, které se prvně vytiskly s chybou :D :D :D
marketing?
viděl jsem tu akci na promo karty i v jiném obchodě, nechcu dělat reklamu, ale když pogooglíš :-)
marketing
Celkem nechápu marketing Albi,místo toho aby dali české pravidla v předstihu na net,aby tam přidali doplňky -železné mince,insert do krabice, rozšíření , třeba i ty promo karty atd. a snažili se nalákat co nejvíce lidí ,tak mi připadá ,že dělají celkem tajnosti.Asi jsou si jistí prodejností.
Marketing
To jako prodejci taky nechapeme. Navic prodavat muzou jen vybrani odberatele, ostatni az od 1.6. ! Takze jsme museli zrusit predprodeje, nikomu se nechce 5 tydnu cekat az to naskladnime, coz chapu. Skvela hra ale politika Albi obrovske zlamani. Co se tyka byznysu tak se tim vracime do 90-tych let. Ale hra je to skvela, stoji za to.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Divukraj: Slyšte, slyšte!
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 22 hodin