Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 75 min (reálná data) |
Herní svět: | neuvedeno |
Herní kategorie: | kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ignacy Trzewiczek |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 1299–1519 CZK) |
Sdílej: |
čestina
Tady v komentářích sem se dočetl že tam byli nějaké naděje na českou lokalizaci :D..víte někdo tedy teď momentálně o nějakych bližších informacích vyjde to vůbec v Cz nebo se to zavrhlo ? =)))..a celkově u toho jazyka jak si myslíte že je to jazykově náročné pro čisté hraní =)Albi vyda ceskou verzi
a prekladem nekoho poveri. Koho?
5C4RL.....
Divna otazka kto to bude prekladat.Co sa tyka Tvojej obavy o predaji luxusnejsich hier myslim ze sa tym trapit nemusis.Studena Valka isla na dotisk,Mage Knight vypredany a hier v cestine by sa este par vypredanych naslo.
brblo
Proc hned divna? U nekterych preklad(atel)u bych sel radeji do neofiko ZH verze.
A konkretne u Robinsona jednoznacne zustanu vern krase cizojazyka.
...
čeština je dle mého soudu mnohem krásnější jazyk, než "cizojazyk" ;)
matewr84
Samozřejmě. Teda pokud po překladatelském zásahu zbude nějaká čeština (e;
5C4RL.....
Asi bude najlepsie pockat kym Robinson pride na trh a potom sa uvidi.Ja dufam ze bude vsetko OK a hru si vsetci uzijeme.Strach z prekladu by som mal keby to vydaval Black Fire.
Přeložené pravidla
Nemá někdo přeložené pravidla co CZ prosím?
@pravidla
Nakoľko to bude Albi na jeseň vydávať, autori neoficiálneho prekladu kariet sa zrejme do pravidiel už nepustili.
pravidla
To jo, ale tak bůh ví, kdy oni to vydají ...
Vydání české verze
Nemáte někdo info, jestli se stihne hra do Vánoc?
mám
snad konec listopadu/začátek prosince
stejné info
Já mám stejné info :-)
Od jiných zdrojů ale také info, že se to nejspíš nestihne.
RC-CZ
A víte proč se to možná nestihne? Když na něčem dva měsíce děláte a týden po odeslání zpracovaného textu dostanete z Polska "updaty", které nejenže jsou v úplně jiné grafice a sazbě, ale navíc o 60% delší, těžko termíny honiti... Nicméně budiž to k všeobecnému dobru, jelikož původní verze nebyla úplně ideální a přehledná, nemluvě o anglické mutaci...
Vánoce
Já alespoň vím, že mám na Vánoce uvažovat o jiných dárcích. Her je dost, život jde dál...
2 Bacil
Díky za vyjádření.
Update
O jaké "updates" se jedná?
Karlinho
V podstatě o žádné, obsah je stejný, jen je tam mnohem víc písmenek :-)
Ach jo
A já se tak těšil, že si pod stromeček nechám nadělit.
No nic jdu to rozchodit = zatlačit slzu nějakou jinou deskovkou.
ja furt ještě doufám
...
Nepřestávám doufat
mám kupon za 1000 do albi ale platnost jen do konce roku :(
Změny z Polska
Chtěl bych se zeptat, co mají být ty nové úpravy z Polska. Jestli je to převyprávění pravidel nebo i nějaké větší změny.
Mám základ, rozšíření, všechny ty promo věci a ještě snad každý soubor z netu/geeku. Tak jestli to mám obřadně spálit a začít zase šetřit. ;-)
EDIT: dotaz zejména na Bacila, který evidentně rozdíly již zná a snad může i nějak zcela obecně naznačit...
hm
Já mám narozeniny v březnu, tak jsem zatím v klidu :)))
jankie
Mám polskou verzi "Edycja gra roku" a nepřišlo mi, že by se to lišilo jinak než kosmeticky. Místo banánu s přesypačkama je suchar.
Nové komponenty na rok 2016
Už máte někdo tu nejnovější verzi Robinsona pro rok 2016 s těmi banány co i voní po banánech?
.
.
.
:
Dělám si legraci :)
rix
To mi nedošlo ;eP
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Vampire - Vendeta
Akt. cena: 360 Kč
Končí za: 10 dnů