Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Česká verzia
Tak Blackfire pripravuje českú verziu. Som zvedavý či budú aj rozšírenia lebo len základná hra.čerstvý update
Už máme na cestě produkční vzorek, celá várku bude hotová za pár týdnů.
Cz
Super :) uz se moc tesim az to s kamosema zahrajem.
ako to vypada?
ahoj pomaly ale isto sa blizia prazdniny a rozmyslam, ze rozsirim nasu zbierku a tento pocin sa mi dost pozdava a tak by som sa chcel opytat v akom stadiu sa to nachadza
Kedy mozeme hru ocakavat v nasich koncinach a ci existuje i nejaky preorder (s nejakym tym bonusom :D)
Dakujem a prajem pekny den
Preorder
Podle informací cca 6 týdnů a předobjednávku jsem našel třeba na www.tabletop.cz, ale nějaký bonus asi ne. Neviděl jsem, neslyšel jsem.
Předobjednávky
Taky máme předobjednávky, o bonusech od BF nic nevíme.
Datum
Čau, nevíte někdo jaký je termín vydaní? Některé obchody mají 6. měsíc a další 7.
Nebo je to zase jako se scythe. že někdo může prodávat dřív a někdo dýl.
Datum 2
Stále nikdo neví nic nového o datu prodeje ?
červen
Mělo by to být co nevidět. Některé obchody se ale možná pojišťují proti případnému zdržení.
http://www.zatrolene-hry.cz/clanek/seznam-pripravovanych-novinek-2552/
CZ
Podle informace z naší logistiky to bude 21.6. skladem.
Michal-BF
Dík za informaci. To je skvělá zpráva.
ceska verze
Bomba, myslel jsem ze to bude az v cervenci - na spoustu shopech je 21.7 jak tu lidi pisou, no aspon to budu mit o mesic driv doma, predobjednavka uz pred tydnem udelana. Jeste jsem si k tomu chtel sehnat rovnou ENG rozsireni - zombiky Bossove a zombiky s kusemi - vtipne vsude vyprodane a nesehnatelne, to nechapu v dnesni dobe....
je to tu
:)
Dinas
Na KS v kampani na Green Horde ,můžeš koupit lukostřelce za 22$. Celkem dobrá cena ,proti 30e za kolik se běžně prodávají.
Bastacka
Diky za tip, akorat kickstarter jsem v zivote nepouzil, tak tomu moc nerozumim, predpokladam ze musim prispet na projekt, staci treba 1$ ? a pak si muzu koupit ty lukostrelce nebo musim koupit celou green horde za 120$ a pak k tomu teprve prikoupit ty lukostrelce ? Diky predem komukoliv za vysvetleni
Dinas
Stačí jen dolar. Pošlou ti pak přístup do Pledge Manageru a tam prostě doplatíš zbytek + poštovné.
D.A.M.
Diky moc! Poslal jsem dolar a jdu teda cekat na pristup do manageru :)
Pozor
Ale cmon většinou neumožňuje nákup pouze addonů bez základního pledge.
re:Pozor
Tak prinejhorsim prijdu o dolar, za pokus mi to stoji :) Kazdopadne diky za info.
Česká verze
Jsem osobně zvědavý, jak dopadl překlad od Bf a jestli se konečně začíná blýskat na lepší časy :)
Dinas
Ještě trochu OT. Je to jak píše Yedle, samotné addony koupit asi nepůjdou a kdyby šli, bylo by i zbytečně velké poštovné na takovou položku. Být tebou se domluvím s někým, kdo bude brát normální pledge, aby ti ty lukostřelce vzal na sebe.
Návod
V Pravidlech je na straně 18 (popis zombii) u tlusťocha napsáná potřebná síla ke zničení 1. To bude asi chyba a patří tam 2.
pravidla
Je to tak, šotek. Na zadní straně pravidel v přehledové tabulceje to správně. Pravidla aktualizujeme a PDFko uploadnu na hraj.cz i sem. Ještě je tam jedna věc, kterou aktuálně prověřujeme s překladatelem a která zdá se byla špatně v podkladech od CMON a to je speciální schopnost Silase.
Pravidla
Takže na kartě Silase je schopnost "Přímá střela", která je v pravidlech pod popisem "Tváří v tvář".
Uploadnu sem přelepku.
Michal-BF - rozšíření
Je asi dost brzo ptát se na takovou otázku ale plánujete dělat nějaké rozšíření (pokud prodeje půjdou dobře) . Osobně si rád počkám na české ale pokud budu mít jistotu, že se některé z nich určitě překládat nebudou, koupil bych je alespoň v originále
Wulfsburg,Zombie Bosses Abomination, N.P.C. 1
rozšíření
Je otázka, jestli pak udělat Wolfsburg nebo spíš třeba samostatnou, ale kompatibilní Green Horde. Každopádně následující půlrok (vánoční sezóna) ukáže, jak na tom Zombicide do budoucna bude.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ostrovy titánů CZ
Akt. cena: 790 Kč
Končí za: 16 hodin