Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 18 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jakub Wiśniewski Michał Oracz |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 15 obchodů (cca 1699–1885 CZK) |
Sdílej: |
Survival pecka!
Na toto sa veľmi teším. Je to stolná verzia značne oceňovanej PC/mobilnej hry o prežívaní skupiny civilistov v zruinovanom Sarajeve, inšpirované srbskou inváziou v Bosne a Hercegovine v 90tych rokoch. Hra má vysoké umelecké kvality a emocionálny dopad. Pozná niekto?....
konečně zajímavě vypadající full-coop a ne *** semi-coop se kterýma se rozthrl pytel v posledni dobe
TWOM vs Zima mrtvých
Připadá mi to hodně podobné. Zatím mám backnuto, ale nevím. Té angličtiny na příběhovou hru je pro mě docela moc. Jaké jsou tam jinak rozdíly oproti Zimě mrtvých?
DoW?
Já tam tedy žádnou spojitost, podobnost nevidím :)
Čeština
pokud by se čeština řešila tak do toho půjdu, jinak to pro mě bohužel nemá moc smysl. Sleduji tuto hru už dlouho, ale absence manuálu je pro lehce znalého angličtináře velká překážka. Protože místo vychutnávání prvotní atmosféry bude sedět a překládat kartu po kartě, aby třeba neudělal nějaké špatné rozhodnutí, které vyvyjí průběh hry. Se kterým by mohl mít třeba i v rodném jazyce problém...
Nádherná hra
Hra vypadá úžasně, ale pro lehce pokročilé až neznalé angličtináře je zcela offtopic. Ta hra bez důkladné znalosti angličtiny nebo velmi rozsáhlého překladu většině lidí nedostupná.
6.8.2017 --- Čeština už potvrzena, tuhle hru určitě tím pádem chci :-)
Rozmyslel si někdo backnutej kickstarter?
Nerozmyslel si někdo, kdo to backnul, že by to nakonec zas tolik nechtěl a raději to prodal?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Feed the Kraken
Akt. cena: 830 Kč
Končí za: 19 hodin