Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–6 |
Doporučený věk: | od 9 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | John Goodenough |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 16 obchodů (cca 1317–1439 CZK) |
Sdílej: |
Talisman na ceskem trhu
Zadarilo se nam byt docela rychli a mame edici Talismanu od FFG uz na sklade;) Teda byla pred 14 dnama, ale to byly preordery, ted jsou tam volny kusy;) Po pravde s tema figurkama vypada fakt hezky....
ze srandy jsem asi před týdnem přeložil jednu stránku, ale vzhledem k časové tísni to na zbytek moc nevidím :( ...ikdyž mám do překladatelství přeložit několik stránek A4 textu tak bych to mohl zkusit jako semestrální úkol :D... karty mám více méně už ode dneška taky přeložené, ale spíš hodně amatérsky ... žádná původní grafika, jen ve wordu překlad připraven k vystřihnutí a zastrčení za obal ... pokud by byl zájem upravit do grafické podoby ... můžu ten překlad půjčit ... jo a abych nezapoměl nemá žádnou korekci :D ... je to opravdu jen pro mě přeložené ze srandy
ad překlad
já jsem dneska hned po rozbalení přeložil nejnutnější karty pro neangličtináře, což jsou předměty,zaklínadla, společníci a magické předměty (karty které má hráč u sebe).Ostatní event karty, strangers, place...nemá cenu překladat, stačí když ty karty přečte angličtinář a několikrát je zopakuje v průběhu hry, překládat je nemá smysl. Když už jsem to měl, tak jsem to sem rovnou poslal, ale je to taky jen "domácí" verze, žádná korekce, ale myslím že by to mělo stačit :)
doplnění
...nemá smysl je překládat do wordu. Do grafiky asi jo, ale to já neudělám, protože na to nemám prostředky a zkušenosti :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Puerto Rico 1897 (en)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny