Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–6 |
Doporučený věk: | od 9 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | John Goodenough |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 16 obchodů (cca 1317–1439 CZK) |
Sdílej: |
4. edice, má cenu koupit?
Mám strašně rád Talisman. Mám druhou edici s grafikou Garyho Chalka a k ní rozšíření město a jeskyně. Nová edice mě zas tolik nezujala, stará grafika se mi líbila víc, nicméně slyšel jsem o jakémsi "fate" mechanismu. O co jde? Přeci jen nové karty vypadají pěkně a nová Jeskyně je super.Finn
Ha, zapomněl jsem se ozvat - Dobrodružství už tam nebylo, prý si ho někdo koupil asi před měsícem :( ale zajímalo by mě, kdo z Berouna to byl.
Deska
Mohl by mi někdo z majitelů 4. edice říci, jak velká je herní deska? Jako Arkham třeba? Díky.
Sydo
Hoj, je v podstatě stejně veliká jako deska Arkhamu (je asi jen o 2 milimetry delší :D)
Nechápu,
jak jsem si tuhl edici nechat tak dlouho utíkat. Včera jsme hned zapařili a celá grupa byla nadšená. Jediným veteránem (tím, kdo hrál i starý Talisman) jsem byl já, takže ostatní nebyli ovlivněni nostalgií. Předně jsem překvapen zpracováním hry - na obrázcích nevypadá zdaleka tak dobře jako ve skutečnosti a opravdu má své kouzlo. Spolu s Reaperem je dostatek Adventure karet na zajímavou partii a už se nemůžu dočkat Jeskyně (nevešla se nám včera na stůl, Becherovka měla přednost :)). Závěrem - pařili jsme od půl deváté do dvou do rána (nikam jsme nespěchali a nováčci měli hodně dotazů) a bylo nám líto, že už hra končí :D Talisman se vrací do nejhonosnějších komnat v mé osobní Síni Slávy a nic ho již nevyžene.
a aby té chvály nebylo málo...
tak 4. edice Talismanu vypadá úžasně, krásné malůvky na pláně, figurky - standard FFG, vždycky se mi jejich figurky líbily a ty plastové kuželky jsou geniální :)
btw nebral (neodhazoval) náhodou poltergeist v altarovské verzi talismanu všechny předměty?
Beholder
Poltergeist ne, ale Lupiči ano, teď berou jen zlato.
sydo
tak odháněl všechny společníky ne? Já mám pocit že dělal Poltergeist více než jen to že se můžeš hýbat pouze o 1 nebo si to s něčím pletu?
Beholder
Společníky odhání babice (Hag). Máš v tom guláš :)
sydo
Asi jo :), je třeba to oprášit
Poltergeist
Poltergeist spomaloval krok na 1 za kolo ;) Vyrastol som na polskej edicii so vsetkymi rozsireniami a tie hlasky su tam fakt bombove :) Napriklad: GNILEC - Ten straszliwy zwy trup teroryzuje tutaj.... a podobne :) So sestrou si niektore doteraz hovorievame a smejeme sa na nich :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ohrožení (nová)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 1 den