Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nikki Valens |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 6 obchodů (cca 2429–2595 CZK) |
Sdílej: |
conversion kit
Vzhledem k tomu, že v české verzi hry se conversion kit nenachází, jako nejlepší možnost mě napadá domácí výroba s použitím přeložených karet a žetonů, které jsou zde k dispozici ke stažení. Háček je v tom, že tam nejsou přední strany některých příšer (ty které mají nepřeložitelné jméno) a pár dalších žetonů bez textu. A tím se dostávám k tomu, že bych chtěl požádat nějakého šťastného majitele conversion kitu, zda by mohl tyto chybějící části naskenovat a nahrát sem.CK
Už sa ináč vie, ktorý obchod bude mať na starosti distribúciu CK na Slovensku?
A tým, že sú zadarmo, tak ako bude prebiehať ich výdaj? Stačí prísť, a povedať tajné heslo "chcem conversion kit"? :)
A ešte lepšie je, že akurát je tam dobrý timing, keďže obidva rozširujúce scenáre k Recurring Nightmares/Supressed Memories už sú takmer hotové.
Už sa teším, ako ich vyskúšam, snáď sa ich podarí dostať do appky čo najskôr.
Dotisk s CK
Dotaz na BF - vi uz se prosim datum dodani 2. printu s CK?
Ck
Už tu měl být, ověřím.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
CK samostatný
Jestli už by tu měl být dotisk s CK, znamená to že už je k dispozici i samotný CK? Pokud ano kdy ho tak asi začnete posílat do vybraných obchodů? Díky za info.
CK dostupnost
Je nějaká nová informace ohledně dostupnosti samostatného CK? Jinak včera jsem hrál první scénář, mapové dílky mi to dávalo jen ty české, občas to tam hodilo potvoru z rozšíření, což se jakž takž dalo hrát i bez CK, protože základní informace jako vnímavost a hrůzostrašnost jsou v monster reference sheetu co byl v krabici.
Samozřejmě je problém že bez CK nemám karty vyšetřovatelů, takže za nové nemůžu hrát.
A co je trochu otravné je to, že v aplikaci když útočí příšera z CK je text občas anglicky. A vyluštit v angličtině která česká karta patří ke stavu (omráčení a tak) není jednoduché, protože tohle nejsou slova která by člověk v běžné anglické konverzaci použil. Snad někdo do budoucna přeloží i tyhle drobnosti.
CK
Mělo by to dorazit snad zítra. Nicméně já se k tomu dostanu asi až druhý dubnový týden. Příští jsem služebně v zahraničí.
Michal - BF
Odesílání conversion kitů zájemcům tedy bude muset počkat až se vrátíš? A kde si o něj napsat?
CK
tak samy se nepošlou, takže to bude muset počkat:)
založím na to téma v diskusi.
Dearly departed
Ahoj,
zkoušel jsem pouze otevřít scénář dearly departed a počáteční příběh ještě není v aplikaci přeložený, je to v plánu (zbytek vypadá, že je přeložený)? Případně, je někde přeložený ten první text, který by si hráči mohli přečíst z papíru?
Díky
JirkaH
To patří do jiné diskuse, ale neva... díval sem se do Appky, jeden z posledních updatů to nějak rozesr*l. Když sem hrál naposledy před pár měsíci, tak co nebylo česky, bylo anglicky. Pořeším to s FFG.
Díky a dostupnost Figure and Tile Collections
Předně díky Blackfiru za zaslání conversion kitu a super řešení situace. Kdybyste někdo sháněl Figure and Tile Collections, pár kousků se dá koupit v Německu. Objednal jsem na fantasywelt.de (https://www.fantasywelt.de/Arkham-Horror-Villen-des-Wahnsinns-Wiederkehrende-Albtraeume-2-Edition-DE). Poštovné je sice cca 12 euro, ale i tak to vyjde plus mínus jako tady. Vzhledem k překladu conversion kitu němčina nevadí.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
První Marťané - Dobrodružství na rudé planetě
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 5 dnů