Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
Když si hru koupím, dostanu Pána prstenů?
Pána prstenů mám hodně rád. Knížky jsem četl před pár lety a moc si je nepamatuju, ale filmy jsem viděl nejméně desetkrát a většinou jednou ročně si udělám den s Pánem prstenů a pustím si všechny tři díly v prodloužené verzi. Proto mě tahle hra zajímá.slátanina
Od FFG mám několik her. Pána prstenů mám hodně rád, nicméně musím říct, že Pánoprstenů je pro mě mírné zklamání.:
1) Aplikace a styl dobrodružství někdy až silně připomíná kampaně z Imperial assaultu (Star Wars). (Třeba rozhovory v kantýně x rozhovory v hostinci...)
2) Mechanizmus zranění je převzat z X-wingů (karta zranění rub a líc, mechanika otáčení a léčení).
3) Náhodný hod kostkou je nahrazen mechanizmem tahání karet z balíku...PROČ jsou z této nahodilé mechaniky všichni tak nadšeni? Náhoda kostkou byla nahrazena náhodnou kartou. Jistě, lze to ovlivňovat, ale to hod kostkami taky (viz jiné hry od FFG). Za mě to vyjde nastejno. Pocitově bych asi radši kostku (to třesení kostkami v dlaních a doufání :) )
4) Oproti Imperial assaultu se musí s dobrodružstvím spěchat (a to každý scénář), opravdu si neužijete atmosféru. Úplně by stačilo, když by se periodicky objevovali nepřátelé (ti by tlačili dost, stačilo by to).
5) Pocit, že hraji za Aragorna nebo Gimliho? Neměl jsem. Pocit originality postav na konci? Neměl jsem. Všichni vybaveni pokročilým mixem úspěchových karet.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Key Enigma: The Butterfly Curse
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny