Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 2473–2599 CZK) |
Sdílej: |
Informace o hře
Koukal jsem, že předprodej už začal (hras.cz), ale stále mi přijde, že těch informací o hře je málo. Takže mám strach kupovat zajíce v pytli a nerad bych se spálil (jako třeba u Discoveru), protože 2399kč není úplně málo.. Zachytil jste někdo nějaké podrobnější informace? To že to bude kooperativní kampaň s digitální aplikací je jasné z traileru. Nicméně to je tak vše... Co mě zajímá:Má aplikace i nějaký další účel?
V Panství hrůzy se v aplikaci řešili i různé hlavolamy nebo skládaly obrázky. Je v Putování po Středozemi něco podobného?
Too old to Rock'n'roll, too young to die.
V téhle hře ne
Tady ti aplikace stejně jako v Panství hrůzy říká, jak máš rozestavit mapu, kde je jaký žeton, co díky němu nalezneš, můžeš v ní mluvit s NPC postavami a hlavně ovládá monstra.
Tohle všechno by se dalo vyřešit i nějakou knihou setkání a speciálním balíčkem karet, ale k použití aplikace sáhli FFG nejspíš proto, že takhle je obsluha hry snazší a díky tomu lze oslovit větší množství potenciálních zákazníků.
---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
BrunoExcellente
Na konci 3tiho scenare mi hra rekla, ze pro splneni dalsiho scenare budu muset neco vyresit. Takze asi jo. ale jeste jsem 4ty scenar neodehral.
To Malcolm a konpok
Ještě že je tu apka a člověk nemusí všechno řešit jak ty říkáš, přes karty, nedejbože přes nějakej debilní deník. Viz utrpení v TWoM.
Jo, ve 4. scénáři je hodně interakce s NPC, trochu takový Baldur's Gate :-)
Nová obtížnost
Pokud se zdála hra někomu příliš obtížná nebo mu vadilo, že si nemůže zabývat všemi žetony pátrání, protože ho hra tlačí do rychlého postupu, tak nyní si může nastavit obtížnost DOBRODRUŽSTVÍ a "Prozkoumat každý kout Středozemě".
Dle neoficiálních informací v tomto módu nepřidává aplikace 1 hrozbu za každý neprozkoumaný díl mapy a navíc každý hrdina obdrží každé kolo 1 inspiraci. Obtížnost bohužel nejde měnit u rozehrané kampaně (na androidu na to sice existuje aplikace, která to umí, ale zatím nebyla upravena pro tuto novou možnost).
Super
Super, to potěší :-) Hra na čas totiž tlačila někdy až příliš :-)
Nová obtížnost
Tak to vypada, ze hrdinove dostavaji i vice ZNALOSTI a je treba i menu USPECHU pri interakci se zetony (asi jen u
nekterych). Stihl jsem prozkoumat vsechno na mape, bez stresu. Uvidime jak to bude pokracovat dal, ale zatim teda znatelne zjednoduseni.
Droll
kde a jak se to dá nastavit, my zrovna chceme začít novou kampaň a když zolím kampaň Kosti Arnoru, tak obtížnost jde zvolit pouze normální a těžká. Díky za info
--
omylem jsem označil tvůj příspěvek jako nevhodný, za co se omlouvám a určitě tomu tak není:)
Svatypan
mas aktualizovnu appku ?
Svatypan
Jakou máš verzi aplikace? Měla by to být 1.1.6 (úvodní obrazovka vpravo dole)
Svatypan
Nad NORMALNI a TEZKA je DOBRODRUZSTVI
Obtiznost
Tak jestli to je pravda tak bych to konecne mohl rozjet se synem. Puvodni normalni obtiznost byla docela opruz, kdy jsme museli spechat za cilem a nebyl cas resit ty nepovine questy. Proto u 3tiho scenare jsme to odlozili.
Ted jeste aby se dodelala cestina. ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Soumrak
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 15 hodin