Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Krzysztof Piskorski Marcin Świerkot Michał Oracz Paweł Samborski |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | 11 obchodů (cca 3499–3749 CZK) |
Sdílej: |
česká verze
Albi právě oznámilo české vydání! Hra by měla být dostupná v roce 2023.
@Kokeš Řekl bych, že to co ti chybí, v tý hře je, ale zatím k tomu nemáš přístup.
sváteční účastník JOUOB.castu
@microjelen Vím, na co narážíš, ale mají to popsaný nekonzistentně, proto mě to zmátlo. Nicméně to vypadá, že mi nic nechybí, takže dobrý. A taky díky za odpověď!
@Kokeš z oficiálního FAQ (https://drive.google.com/file/d/1GH4EMg2WOIKqqMucs1CpXMJOsmwRzDKx/view?usp=drivesdk):
Přece jenom se objěvili dvě chybičky a to Čho a ještě jedna slečna mají místo “k” v textu “*”.
Hra je monumentální, je v ní spousta úžasného materiálu. Měl jsem v angličtině balíčky karet Zranění, Objevy minerálů, Mimořádné objevy, Hlavní úkoly a kartu morálky. Požádal jsem Albi o výměnu a už se každopádně těším na odlet ze Země :-)
Nevíte někdo jak je to s aplikací v ČJ? Hru už mám dlouho v angličtině a teď dorazila rozšíření, česká aplikace by se hodila (jedu na ipadu). Zatím se mi i po vydání české verze hry objevuje v menu jen angličtina. Je chyba u mne, nebo tam ČJ pořád není? Díky
www.meepleoholi.cz - server o deskových hrách. Více dojmů, méně popisů a novinek.
My to hrajeme se synem tak, že jedeme z tabletu anglicky a zvuky a dabing jsou super. Syn rozumí a já si to při tom čtu z deníku tištěného v CZ a je to skvělý.
Spartik
www.insertyherman.cz
Ahoj, také kontroluju komponenty podle pravidel a než budu psát na Albi, tak se zkusím zeptat tady, jestli někomu nechyběly stejné karty jako mně. Nebo jestli nejsem náhodou úplně slepý.
Mám tedy zatím všechno, co jsem rozbalil, v češtině.
Ale podle pravidel bych měl mít 6 karet vylepšení zařízení a mám jen 3x výrobní komplex a chybí mně 3x ošetřovna.
A pak by zde mělo být 26 karet situací a tu jsem v krabici nenašel ani jednu.
Nemáte prosím někdo stejný problém?
@stedyn Take jsem hledal - ale vyrobni komplex. Mam pocit, ze ty trojice byly v ruznych foliovych baliccich. Kdyz jsem to ale srovnal do A i B a pritom pocital podle rozpisu komponent, nakonec se objevily.
Z logiky veci mi v popisu spise chybelo u kterych rozrazeni zatim nebudou zadne karty. Kdyz vse rozradis, uvidis, jestli Ti zbydou ty 3 nebo ne (jsou do zelena)
A tem co si nejsou jisti zda maji vsechno (a chteji se nechat pripravit o prekvapko SPOILER!!!), na strane 41 je soupis veci, ktere obsahuje uzavrena obalka…
---------------------------------
x - Everything is nothing - x
@Block Tak jsem si prošel kartu po kartě a našel jsem. Díky. A je to škoda, že není napsáno, které oddělovače mají zůstat prázdné.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hra o manželství nová/zabalená
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 1 den