Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Krzysztof Piskorski Marcin Świerkot Michał Oracz Paweł Samborski |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | 11 obchodů (cca 3499–3749 CZK) |
Sdílej: |
česká verze
Albi právě oznámilo české vydání! Hra by měla být dostupná v roce 2023.
Super zpráva :)
Ale v plánu to zatím nemají na webu.
ještě že jsem si počkal :)
No a ešte si človek cca 2 roky počka :D
Pořád platí 2023, nebo nějaké nové info? Bohužel jsem se nedostal na Albi game day a jestli se dostanu na některou ze štací Albi game tour ze tím nevím. Tak bych rád nějaké čerstvé novinky… ;)
Ahojte,
už sme za polovicou roku 2023, nejaké info kedy by mohla byť cz verzia ?
Poslední info přímo od Albi je 1. kvartál 2024:
https://eshop.albi.cz/cteni-pro-radost/edicni-plan-her-albi-2023-aktualizace-k-26-7/
@Ellenar: Děkuji za všechny lenchy a pro další líné hledače copy-pastuji:
ISS VANGUARD (14+ let, 1-4 hráči, 90+ minut)
Plánované datum vydání: 1. čtvrtletí 2024
Rozmáchlá space opera od tvůrců hry Tainted Grail, inspirující se klasikami v žánru sci-fi. Projděte kampaň napěchovanou strhujícím a větvícím se příběhem a zjistěte, co znamená informace, kterou mají v genech zakódovanou všechny pozemské organismy!
ach jo, doufal jsem, ze to stihne letosni vanoce, nakonec z 1. ctvrtleti 2024 bude treti, jak to tak obvykle byva
Na discordu psali že bude přeložená aplikace ke hře což je super (tedy nevím jestli i namluvené). Každopádně pro mě je to asi nejočekávanější hra vůbec :D už aby to bylo :)
Dobrý den. Nevíte náhodou, zda ta aplikace bude přeložená kompletně? Myslím tím tedy i namluvená. Nebo jen textově přeložená? U hry za 4000 v základu bych čekal i ten dabing. Když jsem u LazyCat slyšel anglickou verzi, tak se mi zdá, že právě ten dabing udělá tu správnou atmosféru. Díky a mějte se :)
To je škoda že nebude dabing
Obsah české verze vs obsah z KS. Teď neřeším miniatury, ale karty, příběhy, herní obsah. Jaký poměr přinese česká lokalizace? Má smysl kupovat za 3500Kč, když oproti KS edice to bude třeba půlka (s tím, že vykastrovaná část ze hry je jen v KS rozšíření). Jak to realisticky vidíte?
Co jsem koukal tak základ je stejný jako wave 1. Takže bych neřekl že je nějak vyrabovaný a hlavně se dá dohrát aniž by si spoléhal na další rozšíření.
Anglická a česká verze základní krabice jsou 1:1
Teď třídím KS krabici, co mi došla v druhé vlně, a tak by se hodilo říct, že součástí anglické KS edice jsou i stretch goals zakomponované v základní krabici / kampani a jako další stretch goal samostatná krabice / navazující kampaň Lost Fleet. Nevím, jestli je to vše součástí i české verze, ale když už tu padl dotaz, tak ať to zazní :)
Honza z F-M city
Ano, SG jsou rozděleny mezi základ a Lost fleet. Ty, které jsou v základní krabici, jsou i v té české.
Když už se tu psalo o tom rozšíření, je šance že bdue taky přeložené?
Může mi někdo prosím říci co se tedy oproti KS do české verze nedosalo (i když třeba jen zatím).
Však psal že zatím nejsou přeložena, takže já to beru tak že budou v nějakém časovém rozmezý, stejně jako u Tainted Grail.
Sakra a já myslel že jsi z Albi
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Thunder Road Vendetta Box Extender
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 9 dnů