Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | strategická, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Asmodee Czech Republic Fantasy Flight Games Galakta Heidelberger Spieleverlag Korea Boardgames |
Autoři: | Christian T. Petersen |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Preklad pravidel
Ahoj vsem priznimvcum - slavnostne ohlasuji dokonceni pripravnych praci (skenu, shaneni fontu,...) a zahajeni prekladu. Podekujte jistemu neznamemu, ktery me hodne netradicnim zpusobem motivoval ke zvyseni cinnorodosti :D.Karty rodu
Ahoj vsem. O vikendu sem stihl jen karty Starku a Tyrellu. Takze jsem v pulce. Ale uz mam pripravenou temer vsechnu dilci grafiku na kartach a tak to ted pujde rychleji...
Pristi tyden to vystavim - uz nabeton.
Kubis
Tak jak to vypadá s tím betonem?
skyfire
Beton trvdne 28dní, takže ještě spousta času. (ikdyž raději mlčím, když vidím TotAN, ale stále na něm pracuji.)
Pardon
nebudu se na nic vymlouvat. Zkratka se veci vyvinuly jinak nez sem planoval. Chybi uz jen 1 rody. Bohuzel sem se musel venovat povinnostem do prace... Omlouvam se za plane sliby. Zkusim to co nejdriv domajznout.
Konecne!
Ahoj vsem,
konecne jsem dnes na ZH nahral preklad karet rodu pro druhe vydani teto hry. Zkouknete to prosim a pripadne pripominky hned hlaste. Diky
Karty rodu
Dost se na ten překlad karet těším... Už aby byl uveřejněný. Hned potom budou i případné připomínky :-D
diky
dopredu za ne dekuju. Protoze se to chystam tisknout, ale nejdriv prave ocekavam vase ohlasy a pripominky.
to Kubis - karty rodu
Ahoj, mám pár drobností:
Davos: překlep "vyřaznými"
Saan: chybí čárka "..Baratheon, snížena.."
Robb: překlep "protiháč"
Darkstar: byl přeložen jako Temnohvězda
re kubis
Co se tyce prekladu jmen postav, tak v knize jsou uvedeny nektere postavy trochu jinak, nez mas prelozeno. Tyka se to:
Darkstar - Temnohvězda
Euron Vraní oko
Dagmer Rozseklý
Aša Greyjoy
Aeron Greyjoy Mokrý vlas
Diky obema
Dneska sem se vratil z dovoleny, tak to behem dnesniho vecera predelam a pak hned nahraju aktualizaci.
opravená verze
Jak to vypadá s opravenou verzí? Objevil se soubor s jpg, ale ten obsahuje níže zmíněné chyby - alespoň u Davose stále je.
Technicky problem
Ahoj vsem - aktualizace jsem udelal hned jak jsem napsal. Lec narazili jsme na technicky problem, ktery ted ZEUS resi. U meho profilu se nezobrazuje tlacitko pro aktualizaci dokumentu. Nahral jsem tedy opravenou verzi jako novy soubor,ale po dohode se Zeusem a Caulym tento neuverejni, aby v tom pak nebyl hokej.
A obrazky jsem nahral taky drive, nez se zde objevily vase pripominky. Jak to bude mozne, poslu aktualizace...
Problem vyresen
Brzo by mela byt oprava uverejnena.
???
Se nam to vystaveni souboru nejak zaseklo - Cauly je asi na dovolene :D.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Příběhy impéria
Akt. cena: 70 Kč
Končí za: 18 hodin