Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | strategická, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Asmodee Czech Republic Fantasy Flight Games Galakta Heidelberger Spieleverlag Korea Boardgames |
Autoři: | Christian T. Petersen |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Česká verze
Nevíte někdo náhodou jestli vyjde k týhle hře česká verze? Brousím si na ní zuby a přemejšlim, abych pak nelitoval koupě v ENG, protože moji kámoši nejsou v angličtině úplně zdatní. Díky moc za odpověďhm tak za litr i s dopravou
http://www.mall.cz/strategicke-hry/adcblackfire-hra-o-truny-deskova-hra?v=535020
slimjim
948,- včetně poštovného, ale ještě není skladem : http://www.fantasyobchod.cz/hra-o-truny-deskova-hra-cesky-p-8125.html
mám ji doma
už ji mám doma, hrát budeme až v neděli. Komponenty super. Překlad, co jsem zatím prolítl, taky dobrý. Zatím z toho mámvelmi dobrý pocit. (A už se nemůžu dočkat na neděli.)
Konečně !!!
Tak už jí mám taky doma! V sobotu máme naplánovanou chatu s GoT tak pak dám vědět jak to dopadlo :). Jinak je fakt pěkně zpracovaná, čeština je vpoho,(já bych raději aj vezrzi ,ale co naplat, musím se podvolit spoluhráčům)
Překlad
Pro ty, kteří četli český překlad knih Písně ledu a ohně - jsou názvy postav a míst ve hře podle české knižní podoby? Díky.
první hra
Tak jsme o víkendu zahráli jednu pěti hodinovou hru. Mazec. Pravidla bez problému. S češtinou nikdo neměl výrazný problém, i když někteří byli z AJ verze zvyklí na jiné názvy.
raia
Kolik vás hrálo, že to trvalo pět hodin?
Čeština
Jak je na tom česká verze? Jsou sjednocené názvy s knihami? Jak si stojí překlad? Dopadl dobře nebo jsou chyby? A asi je ještě brzo tipovat jestli BF vydá i přídavek (myslím Tanec s draky), že?
4 blind_clown & Rinter
blind_clown: plný počet = šest. Bylo to tak dlouhé, díky vykládání pravidel začátečníkům a názorným vysvětlování různých herních principů ( vytlačování, pohyb přes lodě, apod. ).
Rinter: Texty jsem neporovnával - knihy jsem četl anglicky a hra je plně česky. Neměl jsem s tím ale žádný problém. Ten příběh je tam "jen tak navíc".
Zájem o hru je, co tak sleduji, tak proč by nevydali ?
Super
Tak sme v sobotu zahrali první hru. Nechce se mi rozepisovat hraní, ale hráli sme to v 5ti.. 7 hodin a dostali sme se do 7myho kola.. Nejdřív to ubíhalo rychle, pak se začalo trochu pít, někdo požil trochu travky, a pak to začalo dostávat ty správný grády. Postupný odcházení od stolu a taktizování při cígu, intriky a podrazy. Strašně sme se u toho nasmáli, přemejšleli, křičeli jeden na druhýho a slova to je prostě masakr hra tam padlo asi 100x. Nehrál sem nikdy nic víc akčního, strategickýho a diplomatickýho ... A přitom pravidla nejsou nějak těžký.. Prostě Zážitek... To se musí prožít... :) Těšim se tuhle sobotu na další :)
Nezbitch
Příště si u toho šlehněte extázi a můžete hrát i 3 dny v kuse :D
Beholder
Hele to vůbec.. Jen opravdu zlehounka se tam myhla travka.. Spíš do toho byli všichni od začátku tak zažraný, že se každej bál udělat tah a pořád se všichni navzájem přesvěčovali kdo s kým má tvořit pakt, pak to jeden porušil a začalo šílenství :).. prostě nářez.. Nebylo to vůbec tak že by u toho někdo nevědel co dělá nebo dělal kraviny ...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Divukraj základ + Perlava + Skalověží
Akt. cena: 3500 Kč
Končí za: 2 dny