Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Isaac Childres |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Tisk karet na zakázku
Ahoj,Jj
Ano,
posílá se 450. S tím, že výsledná cena může být nizsi.
Na mě už moc
Díky Mirovi za organizaci. Na mě je už ale 450Kč za 72 karet moc a akce se tak nakonec nezúčastním.
Jasan
Zdary,
chápu, bylo to dilema. Samotný balíček s 54 kartami by vyšel na ty 200 prémiová verze. 150 Kč obyčejná. Možná to bylo unáhlené. Uvidí se podle zájemců. Já osobně mám rád veskere komponenty pintlich.
A abych byl upřímný, posílat padesat balíčků levného kompromisu se mi taky nechce. To raději zašlu dvacet plnohodnotných. A byl spíše vysloven zájem o full verzi. Nakonec nás bude dost a vyjde to na 350, což by bylo supr.
Aby cena byla 350 Kč za balíček, musí nás být alespoň 20!
vyběz verze
Mě by stačilo balíček rozšiřujících karet, premium kvalita za 200kč. Znova tisknout ty co mám nepotřebuji.
JJ
To chápu, jenže to by si každý individualizoval a to bych se z toho zbláznil.
Mě je úplně jedno kolik nás bude. Já si zaplatim klidně o stovku víc, protože se to rozpočítá do naší herní skupiny. Každý dá stovku a je to. Když nás bude deset, budu mít míň práce a bude to za 450. Když nás bude dvacet, máme to za 350 a budeme rádi.
Bonaparte chtělo za 74 karet 900 Kč! Blázni... a to mi do telefonu řekli částku v řádech desetikorun :D
Tak
Já bych taky spíše jen těch 54 karet v premium kvalitě. Co bych pak dělal s těma origo kartama? :)
Navíc by bylo posléze snazší i oddělit "fan komponenty" od ofiko... A nakonec si lidi stejně zapamatujtou co na kartách je ať mají rub jakýkoliv ;)
Beru
Děkuji za organizaci akce. Peníze pošlu a budu se těšit. Původní karty dám do pytlíku a bude.
cena
Trochu jsem se v tom ztratil. Ta cena je tedy násobně zvýšená kvůli tomu, že se přidaly ještě karty ze základu? Nebo, že ta firma uvedla špatnou cenu?
Proč teď z toho plného počtu lidi zase couvají? Přece jen by bylo lepší mít ty karty nerozpoznatelné ne?
Jo
Ahoj,
ano, Bonaparte lakovalo. Řeší se to teď na třech frontach., Cena je zatím jasná u u jedné firmy. Když by byla lepší nabídka, samozřejmě dám vědět. Jsou dost laxní popravdě řečeno.
Překvapení
Tak přátelé,
je to neuvěřitelné, ale po peripetiích se mi podařilo vyjednat naprosto skvělou cenu.
Za všechny karty (78 kusů) 250 Kč!
Bude to digitální tisk a karty budou z karetního kartonu v matném laminu.
Musí nás být ale zase 20.
Všem, kteří zaslali 450 Kč, pošlu peníze zpět, pokud se nás 20 najde.
Pokud ne, musíme se spokojit s první nabídkou (450 Kč), jelikož jedině tam jsou ochotní provést výrobu s menším počtem balíčků.
tisk karet
Kolik tedy mám poslat? Chtěl jsem posílat až v pátek, kdy budu doma a ne na služebně mimo. Ale můžeš se mnou počítat v obou případech.
jps
Zatím poprosím všechny další zájemce, aby mi poslali jen soukromou zprávu, poté napíšu, jestli nás bude dost.
Pokud ano, pošlou 250.
Pokud ne, rozmyslí se, zda se přidají k té objednávce za 450.
Je to ok?
...
super - za tu cenu bych do toho šel taky - mám poslat 250 nebo 450 aby se ti to nemotalo (s tím, že pak přeplatek předpokládám vrátíš)
Super
No tak 250 je úplně super cena! Paráda! Myslím že za tu cenu i s přihlédnutím k tomu kolik se před tím přihlásilo lidí si myslím že 20 nebude problém aby nás bylo. škoda že tady není žádný přihlašovací systém, budeš v tom mít asi trochu hokej. Každopádně já se znovu hlásím :-) Napíšu ti to i do SZ když chceš ať v tom máš co nejmenší čurbes...
Jdu do toho
Za 250 to beru taky. Píšu SZ
Jeste me napadlo...
Neptal se nekdo Tangrama? Ten vetsinou vyrizoval tisk karet v profi provedeni za dobre ceny...
Tangram
Karty od něj jsou super, ale mají bílí okraj což tyto mít snad nebudou :)
Navíc tuším psal, že bude poslední tisk (tento rok) a ten už tuším byl...
Tangram
Máte pravdu.
Zkusím mu napsat.
Tangram
Máte pravdu.
Zkusím mu napsat.
Dobrý
Tak jestli dobře počítám, tak už je nás 21 :)
Každopádně jsem napsal Tangramovi, takže uvidíme, co z toho vyleze.
Jinak v pátek ukončuji objednávky a celkový počet balíčků poté zadám podle toho, kolik lidí pošle ty prachy.
V pátek tedy čekejte hromadnou zprávu ohledně platby (pokud nebude změna ohledně Tangrama).
Tisk by měl proběhnout cca do 14 dnů...
Zdraví
Miro
tisk
tak že mám poslat peníze do pátka 450 a nebo čekat na ukončení a pak poslat výslednout cenu?
díky
Platba
V pátek napíšu údaje k platbě.
Někteří to ve vláknu nedohledaji.
Ještě lepší zpráva
Tak přátelé,
máme tady bezkonkurenční cenu od Tangrama.
Za 180 Kč balíček!
To asi nikdo nebude rozporovat, takže jdeme do toho. Každopádně já s tím teď budu mít také více práce, jelikož musím přidělat kartám bílé okraje a udělat každou kartu zvlášť do PNG, takže bych si od každého vzal cca 25 Kč navíc, pokud to nebude vadit (pište SZ, pokud s tím má někdo problém).
Tangram to pošle všechno mě a já to budu posílat. Sám má dost práce a nechci ho tím obtěžovat. Už takhle
Nyní prosím zájemce o to, aby zaslali peníze na účet. Osobní odběr i Zásilkovna 205 Kč. Ti, kteří budou mít Zásilkovnu ještě navíc doplatí při převzetí zboží 75 Kč za poštovné (nemohu dávat 0 kč na dobírku, Zásilkovna to neumožňuje fyzickým osobám).
Přátelé, v pátek to musím odeslat Tangramovi, takže neváhejte a zasílejte peníze, jelikož mu musím sdělit počet lidí. 6. prosince by byly karty u mě! Jinak až v lednu.
Takže 205 Kč každý!
Zdraví
Miro
Ještě lepší zprava
A číslo účtu prosím
Diky
SZ
Všem byla zaslána SZ ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jurská sváča
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den