Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Isaac Childres |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Gloomhaven - Removable Sticker Set
máte někdo? zajímalo by mě, jestli se to vyplatí koupit.Peca
Aha, asi jsem špatně pochopil otázku. Myslel jsem samolepky v balení CZ edice.
Dejf
Ahoj, posunula se někam komunikace s vydavatelem ohledně českého vydání nálepek?
Removable stickers + cz přelepky
Ahoj,
podělím se o zkušenost.
Pořídil jsem si removable stickers a řešíme to způsobem že ji přelepíme českou přelepkou a takto přelepenou nalepíme "do hry", chce to jen trochu zručnosti a výsledek je skvělý. (Takže v průběhu hraní vytváříme českou verzi removable stickers :))
Gloomhaven Removable Stickers CZ
vyzera to byt na dobrej ceste, prikladam vyjadrenie od Albi>
Dobrý den, měly by dorazit současně s dotiskem základní hry, tj. začátkem července.
České nálepky
Již skladem
https://eshop.albi.cz/gloomhaven-odlepitelne-samolepky/
Odlepitelne nalepky
Ahojte, mam cesku verziu odlepitelnych nalepok. Nechceli sme pouzivat original aby to bolo znovuhratelne. Avsak niekde v polke kampani sme sa vsetci zhodli na tom, ze zacneme to hrat od zaciatku a bez chyb, ktore sa s nami tahali dost dlho a tym padom aj vela ovplyvnili.
Zlepit sa dali v pohode, avsak znovu pouzit sa uz nedaju. Zdeformuju sa a potom uz nedrzia a odlepuju sa same. Takze hrame teraz s nalepkami z originalu. Nepredpokladame ze to budeme hrat potom znovu kedze sa chystame na frosthaven... ale kto vie, ak by sme o par rokov chceli zopakovat celu kampan, vymyslime si to inak. Aj tak nam pride cela ta mapa s nalepkami “zbytocna”. Znacenie otvorenych a prejdenych lokacii do zoznamu ako je napr aj na obale odlepitelnych nalepkov uplne staci ;)
RE: Odlepitelne nalepky
Ono je to Sada 'odlepiteľných' samolepiek, nie Sada 'znova-nalepiteľných' samolepiek. Osobne som si kúpil tú sadu dvakrát, takže kampaň môžem dvakrát reštartovať v prípade potreby.
Pravdou je, že väčšina nálepiek sa lepí na mapu. Mapa je viac tematická ako praktická a svojím spôsobom ozaj nepotrebná, resp. ľahko nahraditeľná.
Nálepky, ktoré sa lepia na karty schopností sú podstatnejšie a zvykne sa to riešiť tak, že sa nálepka nenalepí priamo na kartu, ale na obal na kartu. Tým pádom sa dajú tie nálepky ľahko premiestňovať z karty na kartu. Neviem či sa ale potom nezvyknú odlepovať pri miešaní kariet.
Originálne balenie hry však neobsahuje obaly na karty, tie treba dokúpiť osobitne.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hra o trůny 2ed - Mix promo karet
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 2 dny