Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 14 obchodů (cca 1949–2149 CZK) |
Sdílej: |
Road to Legend (Co-op aplikace)
https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2016/3/15/road-to-legend/Edison
Mě všechno funguje tak, jak má. Chyba bude asi na vašem přístroji. ;-)
Meeshab
Že by v obou naráz začala apka aniž bych na ní sahnul zlobit? jdu zkusit stahnout na PC ...
Edison
Stiahni si aktualizáciu...už by mala byť aj pre android s opravou zobrazovania tých znakov.
ning
Jo super díky už to frčí, jen mi není jasné proč se neaktualizovala automaticky jako vždy.
rozšíření
Zdravím, jak se při hraní s apkou projeví dokoupení rozšíření Labyrint zkázy (a samozřejmě další, aktuálně mě zajímá LZ :-) )? K dispozici v kampani budou noví hrdinové, apka mi bude generovat náhodně nové nepřátele, využiju nové karty. Jak je to ale s mapovými díly při hraní kampaně Kindred Fire? Bude je apka náhodně přidávat v jednotlivýych scénářich nebo jsou mapy pevně dané, tj jen z mapových dílu zádkladní hry? Projeví se změna i v rozehrané kampani?
anfrene
Mapové díly využiješ spíš při vedlejších questech, které se mohou objevit na mapě Terrinothu. Ty vázané s nějakým rozšířením pak využívají jeho mapové díly. V hlavních questech kampaně mám pocit byla občas nějaká variace mapového dílu, kdy se použil z rozšíření ale nemyslím si že by to bylo nějak časté. V rozehrané kampani by se to asi projevit mělo, jakmile máš rozšíření zahrnuto ve své sbírce, tak by s ním měla začít hra pracovat.
Embers of Dread
Zdravím chce se zeptat jestli budete pokračovat v překladu i u nové kampaně https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2018/12/6/embers-of-dread/
Embers of Dread
Zdar,
No jasně, překlad bude : ).
Rád bych se podělil o zkušenost, co se mi stalo při stažení nové verze RTL:
Po stažení jsem spustil hru. Nahrávala se nesmyslně dlouho, což bych ještě chápal. Menu bylo však špatně - tlačítka měla anglické názvy. Dal jsem load game - uloženým hrám chyběly popisky. Spustil jsem hru a opět nekonečné načítání (černá obrazovka s kurzorem). Po chvíli jsem to shodil přes Alt + F4. Zkusil jsem to spustit znovu. Načtení hry poměrně standard a v menu i celkově ve hře již bylo opět vše v pořádku!
Tím, že se otevřou změny v české lokalizaci, bude i možné opravit nějaké chyby. Můžete mi chyby reportovat třeba zprávou zde na foru (ideálně citací dotčené části, abych si to vyhledal v textu).
Šťastné a deskovkové!
Rask
Původní scénáře?
Ahoj, aplikace obsahuje i původní scénáře z krabicové verze (a předělané tak, aby hráč nemusel hrát za overlorda), nebo tam jsou jen nové kooperativní scénáře ?
MikeDundee
Ne, jsou to nové kampaně, na kooperativní hraní scénářů z krabice je tahle varianta z bgg https://boardgamegeek.com/filepage/104973/redjaks-automated-overlord-variant
Aplikace - otázka
Kúpim Descent + rozšírenie. Aplikaci mam predbezne stiahnutu, pozrel som sa do kampane s goblinmi vyuka, je tam vyber hrdinov dalej, budeme dvaja hrat, Vyberám si 4 hrdinov? alebo ako to funguje, lebo je to tam oznacene pre 4. Kazdy ovláda dvoch? alebo stací dat že kazdy ovlada 1 a 1 a aplikacia prebera rolu pana zla to viem. alebo sa to hra systemom, Ja beriem 2 herov, kamarat 2 herov a aplikacia pan zla je?
Renos
Stačí když si vezmete každej jednoho a vyberete si povolání. Nemusíte hrát každej za dva pokud nechcete :)
Aplikácia
Aké kampane sú preložené k dnešnému dňu? Je možné hrať pomocou aplikácie aj nejaký samostatný scenár?
pbch
Pokud vím, tak je přeloženo vše kromě poslední přidané kampaně Embers of Dread, ale češtinu nepoužívám, překlad mi moc nesedl, takže třeba už je přeložená i ta, kdyžtak mě někdo opraví. Samostatný scénář ne, ale je tam varianta The Delve, která je takovou zkrácenou verzí a má určitou úpravu proti běžným kampaním, kdy se to dá projít za jedno dvě odpoledne.
Aplikace - překlad
Embers of Dread jsou také přeložené a v poslední verzi RTL už je překlad i nahraný.
Buglý save?
Ahoj mám problém s anglickou steam verzí hry, resp. nechápu co se stalo. Když chci načíst hru tak mi to hodí prázdnou mapu, místo morálky máme lebku a nemůžeme dělat žádnou akci, jedině co jde je otevřít log, inventář a spelly (log je prázdný a reputace taky klesla na 0). Nevíte v čem je problém a zda to kde spravit?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Robinson Crusoe
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů