Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 16 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box Blast City Games Emperors of Eternal Evil |
Autoři: | Jochen Hartmann Mat Brinkman Nate Hayden |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | 10 obchodů (cca 1487–1599 CZK) |
Sdílej: |
Czech Evil
Ahoj vospolok.. aby som neodpisoval postou dookola, skusim takto predbezne zodpovedat na par otazok tu..Aillas
Ano, a včetně všech storybooků samozřejmě...
Cože?
Včera, když jsem Cave Evil předobjednával na stránkách Fox in the Box, zbývalo 169 kusů. Teď ráno už je to jen 66 kusů. Jak dlouho ty předobjednávky jedou? 24h? To je hodně slušný.
Že by trefa do černého?
Třetí edice
Osobně doufám, že třetí edice bude mít, aspoň vizuálně, co nejmíň změn...
IN
budou soucasti ceske verze ty plastove standees? Tady v galerii vidim jenom ohnute papirky, ty me moc nevzrusujou :D...za skladaci pevnou mapu, nebo nedejboze neoprenovou bych se primluvil :)
re
Počítám s plastovými standees (a kartonovými). Ohnuté papírky byly v první edici (ale mělo to něco do sebe..:) ).
Pevná a neoprenová mapa bude zřejmě jako volitelný add-on.
----------------------
Majitel liščí krabice
...
Papirova herni deska za 1500? Doufam ze to bude aspon karton... zbytek je fajn, uz sem prejezenej tunama plastu, karty a stendys sou ok :)
"I want to play a game." Jigsaw
bolek
ta papierová doska je oba podklad pre kartónové dieliky mapy, aby si ich správne ukladal do hexovej siete, čiže to nie je hracia plocha. Navyše tie dieliky môžu základnú podkladnú mapu presahovať ( stáva sa to pomerne často ) a tam by bol board z hrubého materiálu totálne neúčelný.
fofr
do výroby zbývá 25 kusů :D
Lolo
Tu kartonovou desku si staci poridit vicekrat, a kdyz se dojde na jeji okraj, tak se k ni jen prirazi dalsi, atd. A kdyz dojde i prostor na stole, tak je tu prece jeste podlaha...:D
Shiiit
Je to tak hnusne, ze jsem to predobjednal jen pro to, abych zjistil, co na tom vsichni maji. Jste na tom podobne? :)
Pepsson
mě to nejdřív přišlo epicky hnusný :D...ale po bližším ohledání mě to začlo celkem bavit...jak to je tematický a komplet ČB, si to oblíbim nakonec :)
Pepsson, trener83
Mě to zas prvotně zaujalo vizuálem, přijde mi super a po shlédnutí gameplaye jsem šel hned objednávat :-)
Pepsson
jj. mam to napodobne. Ale neco na tom urcite bude, jinak by preci metalovy manicky nenosili podobne stylizovany tricka az do propoceni a rozpusteni posledniho bavlnenyho vlakna. Cave Evil se tvari jako sance do toho proniknout jinym smerem. Az to dilko dorazi, tak uz zbejva jen sehnat tu spravnou tematickou hudbicku s vokalem hrubym jak rasple na lebky. ;)
Che
Ja si po shlednuti artu hned vybavil ty nekromanty a zombiky, co jsem si kdysi po dracaku kreslival na gymplu do ucebnic nemciny...presne tak to vypada, takze za tim proste musi byt neco vic!!!
Ps.: doufam, ze si na preklad pozvou kluky z REXiku
Pepa
Myslis jako ze Perlana nebo jak je dobrej preklad? Co jsem koukal tak se Lisky nebojim :)
Mam rad nekromanty
A pokud tam jde ozivovat mrtvoly a vyrabet kostlivce tak to beru.
A kdyz ne, tak to stejne beru :)
@Bolek
Perlava...za me ok :)
IN
Chtěl bych se zeptat, jestli rozšíření bude možné takě přidat jako add-on? Děkuji
...
17% dolu, 17 ks do startu... to je ficak a hype :)
1....
1 kus!!
No
A je to :)
Opčíkovi gratuluji ke skvělému počinu a zároveň gratuluji k brzkému úspěchu.
Na tuhle hru si dělám zálusk už hodně hodně dlouho, takže CZ edice je splněný sen :)
Jo
Tak to jsme zvládli rychle. :o) Už se těšim na Darkest Evil Bitch, bylo by pěkný s ní oslavit vánoce...
HH
Je to hnusná nadšenecká garážovka, která vypadá, že by mohla navodit kopu obskurní zábavy, tak jsem to vzal taky :D
obskurní
ještě jednou někdo použije tohle slovo v souvislosti s touto hrou a pobleju se, velebnosti
Kybl zde
Obskurni :P
___
redaktor Deskofobie
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Battletech Starterbox
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 13 dnů