Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 16 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box Blast City Games Emperors of Eternal Evil |
Autoři: | Jochen Hartmann Mat Brinkman Nate Hayden |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1487–1599 CZK) |
Sdílej: |
Czech Evil
Ahoj vospolok.. aby som neodpisoval postou dookola, skusim takto predbezne zodpovedat na par otazok tu..Cave Evil CZ
Tak jsem si po cca roce uvedomil, ze se resil tento projekt. Tak jak to vypada? Nejaky postup a nebo jsme u ledu?
Cave Evil CZ
Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá se hrou Cave Evil, jestli je její vydání v češtině stále v plánu nebo už ne? Děkuji.
ANO!
vse je v pohybe, byt v pomalsom, ako som povodne dufal..
Prave teraz Nate zaregistroval (nebudem citovat) ze nanho par rokov uz tlacim o data na detailne nacenenie. Teda ak okolo noveho roku snad dostanem die-cut vrstvy, coz je ta najdrahsia polozka vo vyrobe, pak budem vediet viac-ci to bude za tu davno definovanu/prijatelnu cenu alebo co s tym vobec. Utopil som v tom milion casu a energie, tak je super, ze tato hra nikdy nezostarne ani ju nic v zanri neprekona :))
Povodne mal byt partnerom BF, medzicasom vsak jednak kontrakt vyprsal a druhak je to uz Assmode.. nastastie to ale velice pozitivne vyzera s Foxom.
Preklad je hotovy takze uz len to otrocky nasadzat a proofreadovat...
Ak sa cokolvek pohne dalej, vznesene-temna hracska verejnost bude zaplavena informaciami na milione kanalov! ;)
PS> kedysi sa mi ludia a obchody prihlasovali s mailom na predobjednavky, TOTO STALE PLATI, mam vas v kartoteke... avsak s podporou Foxa in da Boxa to bude este viac profi, elegantnejsie a easy- predsa len s tym pravidelne chodi von on, ja to mam len ako hobby..
PS> ano, ak, tak budu aj rozne bonusy, mapy, udelatka a vysiel nedavno mikropack ku CE a Warcults ;) snad to pak bude cele davat zmysel..
j.
Keep you posted!
Podpora
Tak snad to klapne! To je přesně ta hra, u který můžu pustit Bathory... :o)
predobjednavky
takze aktualne neni potreba ti nijak davat vedet zajem, protoze to pujde oficialnejsi cestou pres foxe? vlastne si nevzpominam, jestli jsem se vubec hlasil, nebo ne...
Držím palce
.opčíkovi velký dík za vložené úsilí Na tuhle hru koukám už pár let, ale kdyby vyšla a navíc u Fox in the Box, hned to beru.
POZOR!)
Tak sa neuveritelne stane realnejsim, a lady sa pohli...
Vse dalej bude (snad) zavisiet uz len na miere zaujmu o tuto obskurditu..a CE bude v CJ :)
PS: Kto sa mi uz ozval. kedysi tu na ZH, DZ a pod., v najblisej dobe sa ozvem naspat.. ostatni, urcite sedujte oficialne uradne nastenky!
Konečne :)
Na túto informaciu už čakám neskutočne dlho. Rozhodne budem mať záujem.
Konečne :)
All in!
Opčík
Skvělá zpráva! Veliké poděkování.
Úleva
Po půl roce ticha jsem se začínal bát, že to zamrzlo. Moc se těším. Díky .opčíkovi za skvělou zprávu.
CAVE EVIL
Já snad koupim rovnou dvě...
Zmatek
Nějak se v tom ztrácím. Takže cz verzi CE dělá Opčík nebo FitB :)
:-O
Diky diky diky, tisicere diky, dlouho jsme cekali a je to tady! Opčíku vsechny palce nahoru :-)
:)
Nevím proč mi to připomnělo Ivana Mládka:
Když přišli trpaslíci z práce domů, nejevila Sněhurka už známek života. Trpaslíci dali Sněhurku do takové skleněné rakve... kterou tam na ni měli už připravenou... Dali ji, s tou rakví, za takovou stodolu.
Druhý den naštěstí šel okolo krásný princ. Na koni. Když... když přijel k té stodole, seskočil z koně, utíkal za tu stodolu... Princ přišel k té rakvi, i přes to skleněné víko poznal, že tam leží neznámá dívka, která je krásná v obličeji i po těle a že má dobrou povahu.
Princ se rozhodl, že si ji (v)obživí. Tak princ takhle to víko odklopil, nad Sněhurku se přiklopil... pardon... nahnul a tu Sněhurku nějak políbil, nebo olíznul... čerta něco takhle jako něco, a výsledek byl, že Sněhurka najednou obživla.
Oba mladí lidé z toho měli ohromnou radost, hlavně Sněhurka už s tím nějak nepočítala, že by... že by si ještě někdy žila... a princ si odvedl Sněhurku do svého království.
----------------
Upřímně také jsem nějak už nepočítal, že by ten Cave evil mohl v češtině doopravdy ještě někdy vyjít.
Cave Evil - zájem
Tak nějak nevím, co je to oficiální úřední nástěnka, ale těžce o tom uvažuji. Tak doufám, že vše důležité se dozví zde :).
..
All> vrele dik za vas zaujem, to je najvacsia motivacia..
Cimm> kolaborace!)
czechImenhotep> jj, skoro.. len ta nekromance ide v hre trochu dalej >D
Dooby> ano, aj tu, ale hlavne na strankach FitB
:O
.opčíku ĎÝK!
Já ti věřil, já věděl, že to přijde, jednou...
A k tomu FitB - to je jasná záruka, řekl bych. :)
re
Ano je to tak, Opčík zprostředkoval dialog a autory a tak jsem mohl po letech dotáhnout smluvní a výrobní zajištění možnosti české edice této legendy.
Více už na: https://foxinthebox.cz/novinky/cave-evil-cz
Díky!
----------------------
Majitel liščí krabice
předobjednáno
A stylově "Fox in the Box - Objednávka 666" :D
..Deskovky Teplice..
IN
Vypadá to zajímavě :) Hrací deska bude kartón? Na některých foto bgg vidím papír...
re
Ona tam hrací deska moc nedává smysl, protože je to pouze zarovnávací mřížka pro pokládání dílků podzemí (a ty mohou jít i přes její okraj). Možná nabídnu pevnou mapu jako add-on, ale v případě, že pokládáš dílky přes hranu, tak je to spíše na škodu...
----------------------
Majitel liščí krabice
objednáno...
To je tak obskurní, že nejde odolat...
A vzhledem k právě nastoupenému trendu Lišky, vidím jasně její další zastávku: Dungeon Degenerates!
Bozii
Diky moc Davide, to je uzasne ze se to podarilo! A libi se mi jak to logo FiTb na te krabici bude cernobile, takovy maly detail ale paradni! At ty predobjednavky fici ;-)
Olney
Tak Dungeon Degenerates bych bral :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Witcher: Path of Destiny (kompletní All-In)
Akt. cena: 12990 Kč
Končí za: 2 dny