Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kde výhodně nakoupit deskovky.
Narazili jste na zajímavou akci ve vašem obchoďáku? Našli jste klenot v levných knihách? Dejte to vědět ostatním.
edit:
! ! ! UPOZORNĚNÍ ! ! !
TOTO VLÁKNO BYLO ZALOŽNO ZA ÚČELEM NEZIŠTNÉ POMOCI UŽIVATELŮM TOHOTO WEBU. NENÍ URČENO KE SDÍLENÍ AFFILIATE ČI PROMOVÁNÍ VLASTNÍHO OBCHODU. TAKOVÉ JEDNÁNÍ JE V ROZPORU S PODMÍNKAMI POUŽÍVÁNÍ TOHOTO WEBU. BERTE TO PROSÍM V POTAZ.
NERESPEKTOVÁNÍ TĚCHTO PRAVIDEL BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK SMAZÁNÍ VAŠEHO PŘÍSPĚVKU A V PŘÍPADĚ OPAKUJÍCÍCH SE PŘESTUPKŮ DALŠÍ PŘIMĚŘENÉ DŮSLEDKY.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
SK Albi ma zlavy.
https://eshop.albi.sk/veltrh-hier-u-vas-doma/
Docela za dobrou cenu jsem dostal #Hrdinové Normandie: Edice Velká červená 1
EDIT – S prvním nákupem nad 2000 je to ještě o 100 levnější.
Slevy -20 %
https://www.kuma.cz/spolecenske-hry/sleva-20/
Na vánoční slevy už nečekám :)
Jeste k ALBI.cz
#Velká čínská zeď za 1.499,- je bajecna koupe
https://eshop.albi.cz/velka-cinska-zed/
---------------------------------
x - Everything is nothing - x
Doplním ještě k Albi, že z Albi eshopu lze získat navíc cashback (na hry by to mělo být 7% z ceny bez DPH), takže jsem tu Velkou čínskou zeď kupoval za 1412,- Kč. Tlama má 3,92% cashback.
@faszik jak se cashback da ziskat prosim?
Predem dekuji za odpoved, at to pak nespamuju :D
Snad tím nespamu tohle vlákno, kdyžtak víc do PM. Je to portál Ziskejte.cz. Na Čínskou zeď jsem dostal zpět 7% z ceny bez DPH.
Na úvodní stránce Tlama games je hra Vzhůru do hor za 499,-Kč. Vtipné je, že když ji rozkliknu tak cena je najednou pro vložení do košíku 899,-Kč. Obdobně to funguje, když jsem přihlášený a je aplikována sleva 6% z mého účtu.
Toto se mi stalo už minulosti u jiné hry ve slevě.
Alza.cz
San Francisco 185,-
Marvel Zombies:Odboj superhrdinů 732,-
Na té Alze ještě mají s kódem ALZADNY50
Ještě např tyto:
Cthulhu Wars Duel 365 Kč
Nevyzpytatelní 1011 Kč
www.mironet.cz
Zahradnící - 834 Kč
Boj o Řím - 327 Kč
Cupity Dupity - 944 Kč
Imago - 30% na vybrané hry - něco vychází pěkně :)
Planeta her - REXí narozeniny
https://www.planetaher.cz/tag/rexi_narozeniny
(…jako třeba Tajuplné říše za 292 :-O)
Různé akce v rámci OnaDnes, např.
15 % na Albi: 2024ONA15
10 % Knihy Dobrovský: POE2RJQ7A (Dobrovský má navíc už i Black friday, ale her je tam jen pár)
24 % DINO na mojedino.cz : DINONAKUPY24
Na Knihy Dobrovský mají těch her v BF akci hromadu, jen je mají schované v kategorii “pro fanoušky”. A jsou to všechno BF hry :-DDD
Díky, a já deskovky naivně hledala v kategorii Deskové hry:-D
BLACK FRIDAY KNIHY DOBROVSKÝ
Arkham Horror: Karetní hra - Odkaz Dunwiche (rozšíření pro vyšetřovatele) 899Kč
Arkham Horror: Karetní hra - Odkaz Dunwiche (rozšíření kampaně) 1359Kč
15 % na Albi: 2024ONA15
Kupoval jsem rozšíření ke Karak 2 a Ostrov. Bohužel jsem si to dobře nespočítal, s vidinou slevy 20 % s kuponem při nákupu v kamenné prodejně jsem tam vyrazil a nakoupil.
Doma jsem zjistil, že jak stále projíždím e-shopy a ceny, tak jsem si neuvědomil, že sleva 20 % je z pultové ceny. Prostě emoce převážily nad racionálním myšlením :)
Takže doporučení pro ostatní je objednat na e-shopu Albi hry, kde je už teď 10% sleva a s kódem Ona Dnes sleva navíc 15 %.
– EDIT – Sám sobě si to omlouvám tím, že (to jsem zjistil až teď) rozšíření pro Karak 2 už je na e-shopu vyprodané a Ostrov jsem moc chtěl. Sice slabá výmluva, ale co už. Odpustím si dvoje cigára. Příště musím nakupovat s chladnou hlavou! :D
Kniha kouzel na Alze za 449 Kč a Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví za 1599 Kč.
no skvělé :D už jsem se bál, že toto vlákno umřelo :D
Tlamagames 20% na hry k tomu svátku s vyřezávanou zeleninou.
A další.
Vtipný je, že Tlama má halloweenskou slevu na Final girl, ale ne na Poslední holka :-)
Za sebe bych na Tlamě vypíchl i #Koruna z popela za 827 Kč. (Běžná cena je přes litr.) To teď za mě bylo příjemný překvapení a trochu pak mrzí, že ta hra je dost přehlížená.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Zámky šíleného kr. Ludvíka+exp.
Akt. cena: 1400
Končí za: 18 hodin
Architekti Západního království: Krabice + PROMO
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny