Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bazar: Návrhy na změny k lepšímu + otázky do diskuse
Ahojte, mám několik postřehů a otázek, které budu rád, když nezapadnou a někdo s k nim vyjádří. Chybí mi tu následující funkcionalita:proklik na aktuální nabídku bazaru s danou položkou přímo z karty hry…řešila se někdy tato funkce? Bylo by příjemné se takto jednoduše dostat ke všem dostupným inzerátům…
Ďakujem za vašu prácu. Úpravy v bazáre, aj v sekcii moje inzeráty sa mi páčia.
Zdravím, mám otázku ohľadom inzerátov, počíta sa do inzerátov aj inzeráty kedy nebolo žiadne prihodenie a hra sa nepredala? Aký je základný limit? Mal som za tento rok 8 úspešných inzerátov a teraz som si dokúpil 10. Nejak som to nikde nenašiel.
Základní počet je 5 inzerátů na rok. Když zakládáš inzerát, tak hned nahoře je “Letos zbývá inzerátů” . Vedle toho je slovo výpočet. Při kliknutí na výpočet se dostaneš do okna o tom, při jaké úrovni máš kolik inzerátů. Je tam i výpis započítaných inzerátů.
Každý založený inzerát se počítá (jen pokud ho zrušíš do 20 minut a není na něm žádný příhoz, tak se nezapočte). Jinak že na inzerát nikdo nepřihodi, je nepodstatné.
Nedávno se jinde řešila roletka Stavu hry. Trochu mi tam chybí položka ve smyslu “Různý/Smíšený”.
Teď např. zvažuji prodej hry s mnoha rozšířeními, kdy základ je hraný a je to na něm vidět, bo už jsem ho měla z bazaru. Většina expanzí je ještě ve folii. Označit to jako “Nové,….” by byla částečná lež, označit to jako “Hrané, mírně opotřebené” mi přijde pro mě nevýhodné, když 80% nabízeného je ještě nerozbalené.
Aktuálně by bylo nejlepší prodej rozdělit na dvě položky, což se dá. Ale i tak myslím, že situace, kdy někdo prodává hru i s expanzí, kdy něco je použité a něco nikoliv, není úplně zřídkavý a tak by se takové “smíšené” označení šiklo.
Jako kupujícímu by mi nevadilo, kdyby byla hra označena jako hraná a v popisu by bylo uvedeno, že rozšíření jsou nerozbalena. Podle mě se většina kupujících rozhoduje na základě popisu hry v textu, který uvádí prodejce, ne na základě předdefinované kolonky stav.
Když nevím, napíšu prodejci o bližší informace.
--Ale je to jen můj pohled na věc. Pro prodávajícího je to třeba důležité. Prodával jsem jen jednou.
@zacinajici Máš pravdu. On ten stav by se měl spíše týkat jednotlivých prodávaných položek. Jenže to je zase děsně kompikované. Proto je asi nejrozumnější vybrat v té kolonce nějaký “průměr” a pak to přesněji popsat v popisu.
Jasně není to úplně systémové, ale ono systémově vyřešit všechny okrajové případy by znamenalo hrozně zkomplikovat ten formulář pro vytvoření inzerátu.
Zvažuju třeba i udělat strukturovaněji “posílám do CZ / SK” a pomalu zvažuju i PL (už jsem zde viděl prodej pár PL verzí her, které by měli větší atraktivitu na PL verzi webu).
Nevím, kde se jinde zeptat, tedy pardon.
Je dovolené tu do Bazaru vystavit knihy pro ttrpg? Technicky to je taky stolní hra, ale deskovka to není, no.
@Wee Free Gamer Vzhledem k tomu, že tu nemálo TTRPG her má záznam (např. Zapovězené země), tak tomu asi nic nebrání.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
War of the Ring - Promo, The Seeing Stones
Akt. cena: 24 Kč
Končí za: 20 hodin