Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Společný tisk - karty ke hrám v CZ
Diskuze, ve které bychom se mohli informovat či domlouvat na společném tisku karet, protože čím víc lidí, tím levnější tisk :).Majitelé Války o prsten v originále, co jste si nechali tisknout CZ karty, jak řešíte poslední rozšíření Králové středozemě? Koupil jsem CZ rozšíření, ale to má (nepřekvapivě) jiné barvy a velikost karet. Navíc i překryvné části mapy jsou česky a tabulka ovládnutí panovníků nebo jak se to jmenuje je česky. Nějak z toho bude kočkopes, ale asi se nikdo nechystá na počeštění a tisk pro anglickou verzi co? :(
https://www.fufici.cz/p/divukraj-fanouskovske-rozsireni
Předobjednávka běží do konce září 2024
Kris_tynka
#Deskohrátky Jesenice
@Kris_tynka U produktu je uvedeno “PROSÍM VOLTE PLATBU BANKOVNÍM PŘEVODEM”. Máme platit hned, nebo až později po výzvě?
Díky
@ekharion Prosím hned, jen bankovní převod je lepší varianta protože za platbu kartou platím poplatek platební bráně.
Kris_tynka
#Deskohrátky Jesenice
Ahoj taky planuju udělat si vlastní karty, ale úplně nevím jak je správně připravit pro tisk. Nevíte o nějakém návodu nebo softu kde se tohle řeší?
Diky
Ahojte, uz jsem tu dlouho nebyl a az ted zjistil, ze Tangram uz to delat nebude.
@Tangram Velké díky, klobouk dolů a hluboká poklona! Tvůj odkaz bude dlouho žít v mnoha našich krabicích. Ještě jednou díky za to!
Azul: Letohrádek
Akt. cena: 430 Kč
Končí za: 5 dnů