Cyberpunk 2077 - Go On Board

Akcna adventura pre 1-4 hracov.

Follow pre darcek zdarma.

https://gamefound.com/en/projects/go-on-board/cyberpunk-2077-the-board-game?refcode=C_zK-sVZRkuaFCA2cvNmDw

19.3.2024 20:16:36

Jsem zvědav, jaké to bude a jak to dopadne. Jestli bude téma zbytné jako u Witcher:PoD, nebo jestli se jim to podaří tematicky provázat.

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

20.3.2024 16:02:46

No z toho, co jsem zatím viděl mi přijde, že to bude v podstatě klon Witcher: The Old World, ze světa Cyberpunk 2077. Akorát místo o to, kdo bude nejlepší zaklínač budeme bojovat, kdo se stane legendou Záhrobí :D Ale nechám se překvapit, třeba v tom bude víc skrytého potenciálu…

--------------------------------------
"Feet first into hell" - ODST motto

15.4.2024 16:46:43

Jazyky hry zatím byly oznámeny angličtina, polština, němčina, francouzština, italština, španělština.

Snad čeština přibude taky.

--------------------------------------
"Feet first into hell" - ODST motto

15.5.2024 15:34:53

Zatím jsou lidi dost rozčarovaní z toho že představili nějaké real-time hraní a požadovanou aplikaci ke hře.

Pro mě to jsou obě taky takové varování - nějaký časovač mi u taktické RPG či jak to bude pojaté moc nedává smysl, tohle bych akceptoval tak u party hry, ne u něčeho kde si chci užít situace a příběh který hra píše.. 

A pak ta aplikace.. zezačátku na první roky to asi bude super a skvělý pokud vám nevadí aplikace (já osobně miluju aplikaci na Descent 2. edice například), ale po pár letech přestane support a na nových verzích android nepojede vůbec.. Takže pak to zas bude člověk muset řešit starým tabletem na kterým bude vše nainstalováno a doufat, že se nerozbije :D

Osobně doufám, že představí ještě variantu bez realtime a nějakou dodatečnou možnost jak hrát bez aplikace (nějaký způsob tvorby scénářů, mapy, situací.. např. pomocí karet, myslím, že se dají pořád vymyslet pěkné způsoby vyprávění příběhu i bez appky aby to mělo i nějaký ten random element a překvapení)

15.5.2024 15:57:50 | Upraveno autorem (porovnej)

@Zaily To s tou appkou mě zatím teda minulo. Z důvodů, co jsi přesně popsal je teda tahle hra pro mě jasný pass :( U karet se nemusíš bát, že tomu někdy skončí podpora a udělá ti to hru prakticky nehratelnou… Doufám, že představi ještě nějakou “offline” verzi jak se to dá hrát.

--------------------------------------
"Feet first into hell" - ODST motto

16.5.2024 13:22:02

Appka k deskové hře = nemám zájem. I kdyby to byla nr. 1 hra za posledních 25 let.
A je to přesně z důvodů, které už zde padly. Řekněme, že appka bude podporována 2 - 3 roky od vydání, a pak co? Máš peška?
“Off-line" hru si bez problémů zahraju třeba za 10 let. Hru s appkou budu moct leda tak oprašovat na poličce a modlit se, že se nějakému zapálenému ajťákovi bude chtít vkládat svůj volný čas do free tvorby nějaké neoficiální (alespoň) webové appky, která bude alespoň částečně suplovat tu původní.

16.5.2024 13:44:36

Vybíráme z Bazaru

Arkham Horror 3e komplet
Arkham Horror 3e komplet
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas