BOARDBROS: Ve stínu pyramid: Zásvětí v prodeji!

Autor: Tomoko | 11.6.2024 | 13

Vydavatelství BoardBros oznámilo naskladnění deck-buildingové karetní hry Ve stínu pyramid: Zásvětí od Toma Cleavera, což je samostatně hratelné pokračování hry Ve stínu pyramid, které je volně kombinovatelné s touto původní verzí, neboť oba tituly mají totožná pravidla a balení obsahují stejný počet karet.

I v tomto pokračování je hlavním cílem účastníků partie zapečetit do faraonovy hrobky co nejvíce karet artefaktů. Ty jsou opět trojího druhů, a to základní karty (stejné jako v původní hře), unikátní karty a sady karet. Průběh partie je také téměř identický jako v původní hře.

Každý má ve svém tahu k dispozici pět karet, z nichž každou může využít jedním způsobem ‒ pro nákup karet, provedení efektu, nebo zapečetění karty do hrobky, což však může provést pouze jednou za tah. Nabídku karet ke koupi tvoří šest karet uspořádaných do tvaru pyramidy, přičemž karty lze pořizovat pouze ze spodní řady této nabídky.

Hra končí poté, co nezbývá žádná karta v nabídce a všichni hráči odehráli stejný počet tahů. Následně hráči obdrží body za karty v hrobce, a to buď v počtu uvedeném na kartách, nebo v množství odpovídajícím druhé mocnině počtu karet z jednotlivých sad.

Hru lze kombinovat se základní hrou některým z několika doporučených způsobů a je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 45 minut.

Privátní: 2024-06-11-01.jpg

Privátní: 2024-06-11-02.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Koruna z popela
Koruna z popela
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas