Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Základní krabice - nákup a rozdělení mezi více zájemců
Zdravím,Zajem asi
Měl bych zajem o figurky.
Figurky
bych bral. Preferuji tlusťochy bez čepice a klidně i jiné zombíky, záleží na ceně
K večeru 28.2.
Zatím by mi mohli zůstat všichni standardní zombíci (63 ks). O vše zbylé se mi ozval Siki.PS.
Rád bych se domluvil na 20 kč za figurku.
Krabici jsem objednal a mohla by brzy dojít. Posílal bych to přes Českou poštu. Poštovné by se měnilo dle množství figurek (podle toho zda to půjde pěnovou obálkou/balíkem aj.)
PS.: 15. a 16.2 jsem v Praze, ale na kurzu. Pokud by měl někdo raději osobní předání, byl by to večer 15.2. (18:00 - 20:00) anebo 16.2. (kolem 17:00). Vše je podmíněno programem (kino, divadlo apod.), ale přespávám. V pátek odjíždím a rád bych jel ihned. S každým zájemcem se ale rád domluvím, jak a kde bychom se sešli.
1.3. ráno
No 20,- za figurku se mi zdá ucházející.
V tom případě bych rad zatím zamluvil 5 tlouštíků, 5 běžců a 15 chodců.
Zaleží na tom kolik lidí bude mít zájem, pokud málo tak bych počet zombie navýšil.
Hrdinové
Ahoj, vzal bych figurky hrdinů. To by mohlo vejít do bublinkové obálky, ne? :D
edit: mimochodem super nápad.
Stav
To: Sleepy
musím se omluvit a odkázat na záznam ze včera. Zůstali pouze standardní zombíci, vše ostatní odkoupil Siki.PS.
Nicméně bych se rád v rámci vlákna zeptal, jestli je zde ještě někdo, kdy by stál o jiné komponenty než figurky? Koupit další bednu a zase ji rozebrat mi nedělá nejmenší problém. Jen by to bylo otázkou času, než zase přijde. Pak bych měl dotazované hrdiny určitě možnost dát stanou jako zamluvené.
To: Laionel
Co se týče zombiků, tak jsou každý po 7 kusech (až na mou vlastní bednu, kde mi poslali jednoho běžce 8x a druhého 6x, ale počet seděl).
Pokus se mohu spolehnou na dosavadní zkušenost, tak mi přijde bedna zítra. Zamluvené bych dal bokem. Mohou být namíchaní? Půjde hlavně o druh ne vzhled? Mathyas měl prosbu na tlouštíky bez čepice. Rád bych věděl, jestli vám mohu vyhovět oběma zároveň.
K dispozici by pak bylo ještě (v závorce rezervace, se kterou zatím počítám):
2 tlouštíci (po odečtu 5 pro Laionela a 7 bez čepic pro Mathyase)
9 běžců (stranou 5 pro Laionela)
20 chodců (stranou 15 pro Laionela)
Piště prosím, pokud by se to mělo měnit. Deadline sem dávat nechci, ale kdo napíšete, že už na 100% víte, kolik jich vezmete, s tím se domluvím, zabalím je a co nejdříve odešlu.
Netřeba omluv
Není třeba se omlouvat, nějak jsem to přehlédl :)
špekolýni
Moje prosba na sedm tlouštíků bez čepic je aktuální, rád je vezmu. Ideálně ta předávka v Praze
Děkuji
Figurky
Jde mi jen o typ, na vzhledu nezaleží, stejně si ho upravím podle sebe :D
Idealně bych bral to předání v Praze. Pak dej jen vědět kdy a kam přijet.
Postavy
Jelikož se nikdo další neozval....
Prosím o:
5 tlouštíků,
5 běžců,
35 chodců
Tohle by byl už finální počet, pokud seš pro to předání v Praze bude to super.
Dík
Zbytky
Rozebírají se poslední kousky a těmi jsou v tomto okamžiku:
2 tlouštíci
9 běžců
Zaslání poštou nebo předání v Prave - viz zápis z večera 28.2.
Krabice
Hodila by se mi prazdná krabice! :-D
GeneralX
Ahoj, Jsem vzal všechno krom figurek :-).
Kolik dáš za krabicu? :-)
Petr
Krabice
Max kilo
Aktuálně
K rozebrání jsou stále:
2 tlouštíci
9 běžců
Současná přání pro nákup další bedny:
Figurky hrdinů - Sleepy (6x figurka)
Komponenty k hrdinům a trash (desky, rozlišovače, bedna, desky plánu, pravidla, tokeny)- Phull1
V tom případě mi zůstanou všechny figurky zombie a všechny karty (hledání, oživení, základní výbava, ). Cenově tedy větší část bedny. Pokud se někdo ozve o většinu figur a bude vyhlídka na rozprodání alespoň 75% krabice, rád to koupím a rozešlu/dovezu. Uvědomuji si, že diskuse se asi nesledují tolik jako akce, ale dám přednost jistější domluvě předem než pokusu o prodej skrze inzerci.
Zatím vás poprosím o trpělivost a oslovení spřátelených hráčů.
Bedna č.2
K rozebrání je stále:
Karty průzkumu
Karty základního vybavení
12x zombie (6 běžců, 6 tlusťochů)
Současné rozdělení bedny č.2:
Figurky hrdinů - Sleepy (6x figurka)
Komponenty k hrdinům a trash (desky, rozlišovače, bedna, desky plánu, pravidla, tokeny)- Phull1
Spawn karty a 25 chodců- fidisko
Nekromant, Zrůda, 5 Chodců, 4 běžci, 4 tlusťoši - Hrutwang
5 chodců, 4 běžci, 4 tlusťoši; Karty přeživších - Norwick
GH
Vim, ze to tematicky nepatri sem, ale kdyz uz se rozebiraji ty krabice..Nemel by nekdo zajem o rozebrani krabice Green Hordy? Nekdo ji tu drazi za devatenactset. Ja bych mel zajem hlavne o katapult
Figurky
Zdravím, pokud je ještě volno měl bych zájem o figurky zombíků od každého modelu dva kusy (modelem je myšleno přímo vzhled ne typ). Takže teoreticky 5 chodců (pokud jsou různí a víc jich není), 4 tlusťoši (2*2) a 4 běžci (2*2). Pokud samozřejmě je možno takto poskládat. Dále bych bral karty postav, mám anglickou verzi tak pro doplnění českých. Prosím do PM o nacenění. Pokud by se v budoucnu rozebírala další bedna, určitě bych něco ještě vzal (figurky hrdinů, necro, zrůda, možná herní plán). Díky
Massive Darkness
budu mít navíc Massive Darkness, byl by zájem o komponenty jako u Černého moru? Pokud ano, piště do vlákna pro tento účel u Massive Darkness.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Shuffle Heroes CZ
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 23 hodin