Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Překlad rozšíření
Ne v roce 2018
Sice je tohle otázka spíš pro Michala, dovolím si ji zodpovědět, protože mám shodou okolností u sebe termíny CMON, které chceme vydat (Wulfsburg - předběžně konec 07/18, Green Horde - předběžně konec 10/18). V obou případech se jedná o předbězné termíny a může ještě dojít k posunutí. Mám obavu, že v případě rozšíření k Green Horde sáhneme jen po jednom z miňovaných rozšíření, byť se mi libí obě dvě. Osobně bych dával přednost Friends and foes, protože víc hrdinů = víc zábavy. Kterému rozšíření by jsi dal přednost ty, pokud by jsi si musel vybrat? Dík
Vít Procházka | Sales representative
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.
Abe
Pokud by se mělo jednat o překlad pouze jednoho z rozšíření, tak určitě zmiňované Friends and foes, protože obsahuje dle mě více textu ve formě nových scénářů, pravidel pro "psí kamarády" (či jak to nazvat jinak), karet vybavení, schopností postav atd.
O No rest for the wicked bych samozřejmě měl zájem taktéž v češtině, ale myslím si že spawnovací kartičky pochopí každý v jakémkoli jazyce a nějaké ty doplňkové informace ke schopnostem nového typu zombií taktéž.
Každopádně ti děkuji za tak rychlou a z půli uspokojující odpověď.
Abe
Ahoj, chtěl bych se znovu přeptat na překlad zmiňovaných rozšíření, zda jste došli k nějakému pevnému rozhodnutí. Již se v obchodech totiž objevují anglické verze, tak jestli objednat nebo počkat na českou. A zda tedy budete překládat pouze jedno nebo obě nebo dokonce nastala změna a nebude ani jedno v CZ?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Project L (CZ)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny