Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
kombinace CZ/EN verze
Zdravim,NP
Ahoj, já mám všechno v angličtině, základ i rozšíření pro BP + další z Green hordy. Ale pravidla jsem si sosl a vytiskl v CZ, na kartách je minimum textu a mám i kotel custom karet, některé i česky, protože se mi nechtělo to ručně předělávat a v angl. jsem nenašel, tam to ale vůbec nevadí. Jediné, co je takové blbé asi, že v CZ verzi budeš mít karty hrdinů a na nich skilly v CZ a z rozšíření zase v EN, budeš si muset jedno nebo druhé přelepit, proto preferuju EN verze, pak nemám problém s rozšířeními a pravidla mám zvlášť i v CZ verzi, kde jsou třeba ty skilly v angličtině s českým popisem, co to dělá.
CZ+EN
Čau, já mám CZ základ a EN rozšíření a hraju to v pohodě. Žádný problém. Karty jsou stejně velké a barevně taky stejné.
Koukám že Wulfsburg už je v CZ.
Diky
Dikyza komentare, uz jsem objednal ceskou verzi, tak uvidime jake to bude a kdyztak pak budu dokupovat rozsireni podle dostupnosti nezavisle na jazykove mutaci...
Přelepky bych nedával...
Jenom bych doplnil, že přelepky jsou poměrně zbytečné. V CZ má sice Silas na kartě jinou schopnost než má mít, ale to se jen stačí podívat na errata a udělat poznámku v pravidlech. No a pokud bys měl kombinaci CZ a ENG taky nevadí, my si před každou hrou stejně skilly v červené zóně znovu zopáknem v pravidlech, takže jazyk tu moc roli nehraje :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dračí strážce
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny