Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Kde koupit rozšíření
Ahoj, kde nakupujute rozšíření? Na ebay je sice za dobré peníze, ale pak poštovný stojí to co hra. Zatím koukám poAhoj
Bohužel jinde než na Ebay je momentálně neseženeš. Nemají je ani na Amazonu ani na GeekMarketu. Jediná alternativa může být někdo kdo dal pledge na kickstarterové kampani a dokoupil jich víc jako addon a mohl by je prodávat. Myslím si že jak přijde GreenHorde tak se jich určitě několik dalších objeví na Ebay, třeba s menším poštovným protože je bude prodávat někdo v Evropě, chce to sledovat a vychytat ten správný čas. Nějaké Britské obchody které mají účty na Ebayi mají nižší poštovné tak 150Kč a tam už se o tom dá uvažovat, nižší poštovné mají taky uživatelé co prodávají z Německa.
V situaci co popisuješ určitě platí priorita cílů takže chodec má přednost před tlusťochem :-)
zrovna jsem si koupil pres ebay
zrovna jsem si koupil pres ebay noo hold to postovny hrozny ale moc jsem to rozsireni chtel... napadlo me vzit vic a dopravu si pak rozdelit ale uz je pozde :D
priorita cilu
no nejsem si teda jistej ale priorita cilu plati pri akcich na dalku a pri akci na blizko si muzes vybrat pokud se nepletu
rozšíření a priorita cílů
Ahoj,
Wulfsburg chceme vydat do 1/2 roku a Green Horde do konce tohoto roku. Takže záleží jak moc na rozšíření spěcháš, ale můžeš ho mít hezky česky :)
Priorita cílů platí jen pro střelecký útok (+ všechna minutí jdou do postav hrdinů, pokud stojí na stejném poli), takže pokud jsi na poli s tlusťochem a máš zbraň na blízko se silou 2 (aby ho vůbec mohla zabít), můžeš si ho vybrat za cíl, přestože jsou zde další nepřátelé
zaměstnanec Blackfire
Abe
Tady podle mě byly myšleny jiné rozšíření ,než Wulfsburg.
Taky nevím proč pořád mluvíš o GH jako o rozšíření, když je to samostatná hra.
P.S. tady je otázka přímo pro bf a zatím žádná odpověď :
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/descent-vypravy-do-temnot-2-edice-labyrint-zkazy-3704/diskuse/cestina-9911/
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kazaam
Akt. cena: 201 Kč
Končí za: 23 hodin