Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Abomination Pack nebude nekdo obednavat
nebude nekdo obednavat nebo neprodava ze by sme se sabli :D :)V bazaru
Ahoj, jeden mám teď v bazaru. Ale je tam už dost vysoká cena.
J
:)
praaaave :DD spis sem hledal :D nekoho tak do litru :D a tam to naposled bylo 1200 :D
Amazon
Já to objednával z ameriky přes amazon a cena mě vyšla na cca 850,-
cena
Cena letí nahoru.
Před půl rokem nebyl problém sehnat za 30e ,ted v bazaru 1200 kč :+)
A dneska nový inzerát 1050 kč.
:)
jeste mohl bych mit dotaz hodne se tu mluvi o rozsireni nekromantu ? to mysli treba toto
https://www.miniaturemarket.com/gugf010.html
a jedna se tam o ty nekromant karty ? u jinych guest edici ty karty napsane nebyli dekuji za odpoved :)
E-bay
Průběžně checkuji e-bay a občas tam na něco narazím. Tenhle "Zombicide: Black Plague - Survivor Set: Guest Artist Naiade" jsem tam našel asi za 600 i s poštovným, zrovna dorazil :D
Zatím vždy vše v absolutním pořádku. :) Nové i rozbalené.
Nevím na co se ptáš zeroii. Jde koupit jen Ostokar a To-Me Ku-Pa. Ten Guest box s To-Me Ku-Pa nekroušem se prodává třeba za dvojnásobek toho co stojí Ostokarův Guest box. Pak jsou ještě úplně jiní 2 necromanti z Kickstarteru, ale to jsou doslova relikvie..... těžko sehnatelné za "rozumný" peníz.
Jinak každý ten nekromant ti dá dalších 6 svých vlastních spawn/nekromantských kartiček. Je jen na tobě kolik si jich dáš do spawn decku s kterým budeš hrát. Dle pravidel Kabalu máš mít v decku jen 6 kartiček (jakýchkoliv) nekromantů. Např. necháš těchto 6 karet: 3 základní nekromanti, 2 Ostokar, 1 To-Me Ku-Pa. Je to i v pravidlech vysvětlený.
Vždy když se lízne jakákoliv necromant karta tak všichni necromanti na ve hře mají extra aktivaci. Ostokar navíc při své extra aktivaci dá vždycky extra aktivaci i všem zombíkům na svém poli. To-Me Ku-Pa, když se prvně spawne, spawne k sobě ihned i obyčejnou abominaci/zrůdu. Když už není figurka, dá obyč abominacím extra aktivaci.
Co dělají ostatní necroušové nevím a jen doufám, že má křehká vůle dokáže nekoupit ten předražený Guest box s To-Me Ku-Pou a že si prostě počkám na necrouše z Green Horde......
A postuduj v pravidlech ten Kabal. :D Když se dva necromanti potkají tak spolu otevřou portál a ihned utečou :D
Dostupnost
Rozšíření je dostupné na Planetě her, zbývají asi jen 4ks.
Díky za info!
Už je tam o jeden pack míň :D
Rádo se stalo
A už tam není nic :)
moneymaker
To zase bude na bazaru předražených rozšíření. -_-
bazoš
Bohužel, ale dokud je kupec je i prodejce.
Já se moc těším na omalovánky :)
měl by někdo zájem?
kdyby někdo měl zájem budu mít na prodej v brzké době
Zombicide: Bosses Abdomination pack
a
Zombicide: NPC - 1
případní zájemci s nabídkou ceny + Postovné piste mi do Soukromé zprávy
Zombicide: Bosses Abdomination pack
Mám doma jeden Zombicide: Bosses Abdomination pack, novy v obalu. Pokud ma někdo zajem piste do SZ.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kemet z 2019
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 11 dnů