Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 18 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy, válečná |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jakub Wiśniewski Michał Oracz |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 15 obchodů (cca 1699–1885 CZK) |
Sdílej: |
Rozšírenie-PŘÍBĚHY MĚSTA SUTIN
Ja sa velmi tesim, z dôvodu, ze tato hra je momentalne u mna n.1, co vy? Som strasne zvedavy, co bude expanzia obsahovat, urcite si to pýta nove postavy a viac kariet pruzkumu. Citujem Albi fcb:Albi
Tak jestli se to Albi povede vydat, tak zaslouží jen chválu a doufám, že prodeje půjdou dobře. Tuhle hru mám rád a doporučuji ji, kde mohu.
ks
http://galakta-games.com/index.php/2018/02/15/first-expansion-for-this-war-of-mine-the-board-game/
Na bgg sa priklanaju k verzii, ze ofiko sprievodný text o oznameni hry, nesie dake naznaky, ze by v rozsireni mal byt aj daky obsah z KS .
"New faces can be seen around the city – the friendly ones at the makeshift market or in neighboring houses, the hostile ones in the night, with blinding flashlights and clubs and knives."
-znie ako takticka expanzia alebo Farmers/Orphans a
"New faces can be seen around the city – the friendly ones at the makeshift market or in neighboring houses, the hostile ones in the night, with blinding flashlights and clubs and knives."
-znie ako Sewers Expansion (stoky)
Galakta sa vyjadrila, ze by sa mali tesit aj majitelia obyc. verzie ale aj KS podporovatelia. Tak uvidíme..
Mate niekto skusenost s KS adonmi ? Ake to je, hlavne ta takticka mapa a ostatne adony? Vela ludi sa vyjadruje ze nic moc..
Rozšíření
Zajímavé. Myslel jsem, že budou postupně vydávat ty KS Addony, nicméně co jsem četl, tak jsou poměrně kritizované, a tak si myslím, že se asi rozhodli trošku změnit strategii. Uvidíme, co tam vlastně všechno bude...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Farao
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 7 dnů