Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 45 min (reálná data) |
Herní svět: | neuvedeno |
Herní kategorie: | karetní hra, strategická |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Arclight Japanime Games |
Autoři: | Masayuki Kudou |
Rok vydání: | 2009 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
O hře
...mám ji a jsem okouzlena. Od krabičky, přes zarážky na karty až k ilustracím a kvalitě karet - jedním slovem luxus... Doufám, že si ji o víkendu zahrejeme.cital
som Tvoj nazor na hru Piliere zeme,som rad ze sa Ti prave paci tato luxus hra.Prijemnu zabavu.
Pilíře jsem hrála
a ty jsi TC hrál, že to komentuješ? :-)
ak
je, brblo, v Tvojom poste nejaka narazka, daj plz sikovno vediet, v com su hratelnostou "tantricke coury" problemove! celkom totiz o nich uvazujem, zial sa mi nedari zahrat..
dikez
to .opčík
Je to Dominion s tématem a navíc jsou tam některé karty, které Ti nejdou do balíku, ale jdou do Tvých soukromých komnat, kde jsou napořád. Pak jsou tam i maidky, které Ti jdou normálně do balíku, ale pak je můžeš za nějaké akce taky vyložit do svých soukromých komnat, aby Ti nezaneřáďovaly balík a daly nějaký ten bonusek v bodování na konci hry.
ten Kadaver
dik za brief:) az na to, ze Dominion ma vobec nebere, z Tvojho opisu TC nevidim ziadnu problemovost;)) ak by to bolo niecim herne 'pokazene', asi by si to spomenul (brblo, ja cakam!:) ...a je to 'dostatocne' vykombene (kombitelne)? asi urco nie ako NF,ale aspon trochu? ;) rad by som to skusil, s temou ci s grafikou nemam ziadny eticky ci esteticky konflikt:D:D
E: tak ono su tu pravidla, precitam si ich, nech sa nepytam.. (dikez ChipRunner;)
opcik
osobne bych rekl, ze je to extremne kombitelne, navic se chystaji v anglictine i obe rozsireni.
to .opčík
Je to opravdu hodně kombitelné, zažil jsem hru, kdy jeden hráč každé kolo projel celý balík tím, jak hrál dokola přibírací a servovací maidky. Bohužel v tom balíku kromě nich nic neměl, tak toho moc neuhrál, ale kombit se tam dá velmi dobře. Nightfall jsem ale nehrál, tak to nemůžu porovnat.
Ještě oproti Dominionu (viděl jsem jen základ Dominionu, možná se takové karty objevily v jednom z mnoha rozšíření) jsou tam karty, které jdou přímo jinému hráči do soukromých komnat a ubírají mu body nebo ruší efekt permanentních maidek. Dá se tam tím pádem i celkem prasit, ale je si to třeba dobře rozmyslet, protože tím pokaždé uškodíš jen jednomu hráči a musíš za to zaplatit, takže díky tomu nemůžeš koupit něco dobrého pro sebe. Tím vlastně pomáháš ostatním hráčům. Ale je to dobré, když opravdu víš, že máš podobný počet bodů jako někdo jiný a chceš mu trochu zavařit, abys Ty byl ten lepší.
to rbx: Na rozšíření se těšíme!
rozmery karet
standart card game (63,5*88) nebo neco jineho?
to ndru
Standard Card Game. Já jsem je obaloval do šedých FFG obalů a sedí přesně.
issho-ni asobimashou !!
Pojďme si hrát !!! Moje oblíbené zvolání když jsou mé služebné okolo mě.
Dvě noci strávené nad touhle hrou byly lepší než hodina běžného ....ehm... partnerského zápolení pod peřinou.
doufám že to bude k sehnání na ebay nebo amazonu.
Nedoporučuji tuto hru lidem, kteří nemají slabost pro japonskou animaci.
Lahůdka
Achja, při pohledu na rozkošné služebné nastoupené a připravené na mé rozkazy, úplně zapomínám, že je to hra a já jsem na tahu. Jako deckbuilding je to výborná hra. Vtipné a roztomilé kresby vás provázejí celou dobu a opravdu máte pocit, že se o vás dívenky dobře starají.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hra o trůny LCG - Dva balíčky rozšíření
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 2 dny