Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–6 |
Doporučený věk: | od 9 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | John Goodenough |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 16 obchodů (cca 1317–1439 CZK) |
Sdílej: |
popřípadě ve třech
popřípadě ve třech
sappho
My jsme to nedavno s pritelkyni ve dvou zkusili a moc nam to nesedlo, ale hrali jsme tusim 2 edici. Nicmene podle toho co mam za predstavu o zmenach ve 4 edici, tak si nemyslim ze by to z tohohle pohledu byl velky rozdil.
Driv jsme to s kamaradama hrali ve 4 a byli jsme spokojeny. Ve dvou mi to prislo takove nemastne neslane.
Sappho
Hru doporučuji aspoň ve třech a nejlépe s reaperem ... ve dvou jsme, ale hráli také několikrát, ale chybí tomu (šmrnc) ten větší kontakt, spíš pak každej jede sám za sebe a méně se škodí, max nějakým kouzlem ... aspoň moje zkušenost :)
...ale protože je to hra stejně o atmosféře a pokecu tak to s přítelkyní hrajeme strašně rádi, otevřeme láhev vína hrajem, kecáme a bavíme se ... a o to jde :)
ve dvou
nějaké další názory na hru ve dvou?
je dost možný, že ve dvou by se to u nás hrálo nejčastěji, tak bych nerad šlápl vedle...
dva
S dcerkou to hrajem ve dvou, ale není to opravdu ono, chce to se potkávat s jinými postavami, né jen s kartičkama, to pak můžeš zkusit tu elektronickou verzi.
Těšil jsem se na ní a nakonec jsem ji nekoupil, protože se radši sejdem u stolu a dáme to postaru.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sword and Sorcery komplet ( immortal + ancient)
Akt. cena: 325 €
Končí za: 13 dnů