Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–6 |
Doporučený věk: | od 9 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | John Goodenough |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 16 obchodů (cca 1317–1439 CZK) |
Sdílej: |
Jak si vyrobit Talisman doma?
Tato hra mi pořád leží v hlavě, tak si pohrávám s myšlenkou vyrobit si ji sám doma. Pokud už jste se do toho někdo pustil, mohl byste mi poradit (nebo mě odradit)?Posteriza
Do vlákna koutek kutilů sem ti napsal tento program,ale...Já také uvažuji o výrobě trojky,protože se líbí asi nejvíc. Osobně sem rozhodnut si desku hlavní i malé desky rozšíření nechat vytisknout profi. Nechal sem si takhle tisknout homemade desku Proroctví,sice gramáž jen myslím 120,ale tisk v celku a parádní. Stálo to 300,což de. Sehnal sem si karton 1,5mm a nalepil. Lepidlo 3M,je ve spreji. Nastříkáš,nalepíš a nějaký čas s tím ještě můžeš hýbat takže to perfektně vystředíš. Ostatní komponenty si udělám sám,figurky já osobně používám kartonové. Snadné na výrobu a můžeš si udělat co chceš. Sehnat plast aby se alespoň vzdáleně podobal kartě postavy někdy je dost neřešitelný problém. Přesnou míru desky nevím,je o něco menší než dvojka,asi o 1cm ale nechám to vytisknout na 100% a neřeším to.
homemade
Pokud by někdo jo toužil po figurkách ze 4 edice, může si koupit Talisman 4th Upgrade pack. Vyjde okolo 500,- Kč a jsou tam všechny figurky, žetony osudu a myslím že jsou tam i nějaké karty.
upgrade
ano, jsou tam karty k základní hře, protože 4 měla jiný formát karet než 4,5
3 edice
Ví někdo jak jsou rozložená čísla na speciální kostce?
to Vance
Jestli myslíš tu pro pohyb v rozšíření tak 1,1,2,2,3 a 4. Jestli jsi měl namysli konkrétní rozložení, jako ce je naproti 1 atd. tak to bohužel nevím.
Mejlo
Tak přesně o to rozložení mi šlo:-)) Ale díky...
Kostka
Jak poridit takovou 1,1,2,2,3,4 kostku?
- dá se koupit?
- dá se sehnat nějaká "čistá" kostka, kam bych si ty tecky napichal/nakreslil?
- vyresit samolepkami pres obycejnou kostku?
Na co je rub "Talisman"?
Pustil jsem se do vyroby 3. edice.
Mimo jine je tam rubova strana karet nazvana "Talisman". Hru neznam, tak se ptam, jestli karty s talismanem maji opravdu jiny rub, nebo maji mit rub stejny jako ostatni karty "Dobrodružství".
A nebo některé tak a jiné onak (třeba v rozšíření)???
cartas
Jasně že mají,bez karty Talismanu se nedostaneš do střední části plánu:-))
Karty s Talismanem
- v zakladni hre je 6 karet Talismanu s rubovou stranou "Talisman"
- jedna karta s Talismanem je i v rozsireni HORY. Tato ma na rubu co ("Hory" nebo "Talisman") ?
to Cartas
Některý talisman má rub dobrodružství, protože je můžeš najít během putování a některý mají rub talismanu. Ten se použije, pokud např. získáš talisman od Warlocka za splnění úkolu atd. Takže mají 2 rubové strany.
To Vance:
My to hrajeme tak že na šestistranné kostce se při 1 a 2 hneme o jedno pole, 3 a 4 o dvě, 5 o tři a 6 o čtyři
Mejlo
Nevěděl bys prosím počty těch karet? Tj. kolik Talismanů má jaký rub?
Jde mi o třetí edici - v základní řadě je 6 talismanů, ale nevím, kolik z nich má jaký rub.
Talismany
tak jsem vygooglil stranky nejakeho nadsence, ze kterych mi vyplynulo,
ze 2 talismany maji rub "Dobrodruzstvi"
Bez zaruky
pokud by to nekoho zajimalo:
http://research.cs.queensu.ca/~dalamb/Games/Talisman/main3contents.html
jsou tam treba uvedeny i pocty jednotlivych minci, pocty zetonu presvedceni, atd...
Talismany
4 mají rub Talisman, 2 rub dobrodružství. Mejlo,díky,to zní logicky:-))
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
God of War - nové
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny