Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 240 min (reálná data) |
Herní svět: | Starověk |
Herní kategorie: | desková hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Christian Marcussen |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | 11 obchodů (cca 2459–3152 CZK) |
Sdílej: |
CZ Edice
Kickstarter???
On má být Kickstarter? To mi nějak uniklo. Já jsem tak nějak přesvědčený, že ač je to v současné době skoro až neuvěřitelné, tak Clash of Cultures prostě výjde.
---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
MalcolmReynolds
Nebo to půjde rovnou do obchodu? To by bylo ještě lepší. Každopádně nějaký český vydavatel už se vyjádřil někde?
GeneralX
Hej vyjadrili sa rexhry, že by chceli ale nemajú o.tom veľa informácii, ale to už dolo hodne dávno.
...
Kickstarter nebude, půjde to rovnou do obchodu.
Možná by bylo fajn udělat nějakou anketu, kolik hráčů by bylo ochotno hru v češtině zakoupit (podobně jako udělali autoři průzkum pro Euthii), aby vydavatel lépe věděl, jaký je o to zájem...
kdy?
ví se, kdy to bude venku?
děkuji
předobjednávky na Tlamě
mají tam doručení 14.12.
Edice
Tak Poláci a Portugalci mají svou edici a my pořád nic...
miragent
Ani nebude, pozri si video od planéty her, kde eyron a aneken odpovedajú na otázky od pisatelov. To druhé, čerstvejšie.
OK
JJ, zkoukl jsem to.
Co se dá dělat. Já mám naštěstí všechny přeložené soubory u sebe, když jsem překládal starou verzi, takže zkopíruji text do nové grafiky, provedu změny a bude. Trochu jsem s tím počítal. Mně AJ neva, ale s CZ textem se na to lépe hledají spoluhráči.
Nádej
Hra má vyjsť na jar.. možno sa dovtedy niečo zmení a nakoniec sa prekladu do CZ dočkáme.. aspoň v to dúfam .. je tu prípadne niekto kto vidí viac do zákulisia a vie ako to funguje v pozadí ? Aby moju nádej hneď pochoval ?
Řekl bych
že na takových 90% nebude. Bohužel je ta krabice na náš trh moc drahá a není moc mainstream takže si do toho asi vydavatelé netroufnou jít. Museli by asi udělat velký print run a to se jim neoplatí. Bojí se že by se hra nevyprodala, navíc je moc drahá a má velké rozměry takže by i zabrala moc místa na skladech. Bohužel ... není to harry potter, není to marvel, ani pán prstenů, tak se tomu nevěří.
Je to ale velká škoda protože v současné situaci nemáme na trhu žádnou tak skvělou a obsáhlou civilizační hru v české lokalizaci.
Třeba to někdo vydá a stane se zázrak, ale sám tomu nevěřím. :-( Jedinou možností tak zůstává pořídit současné vydání a vytisknout si k tomu přeložené karty které jsou tady v souborech.
Vďaka za odpoved
No.. keďže civilizácia nový úsvit akosi nesplnila moje očakávanie.. tešil som sa na CoC..je mi z toho smutno ????
kayko90
I já pořád skrytě doufám že někdo dostane odvahu protože tahle hra je vážně skvost. Civilizační hry u nás jsou v podstatě passé a navíc po CaC je už dlouho hlad.. Ale chápu že do takové investice se nikomu nechce.. Škoda že Liška s Rexíkama není tak silná.. tohle by byl pro ně dokonalý projekt ...
Jak to chodí
Viděl bych to tak, že stejně jako s jinými hrami, řešit to bude možné ještě s dotiskem, kdy se řeší i jiné jazykové verze. Třeba se ještě dočkáme.
Mindok
Tak to mindok ohlasil na FB! To je fakt skvelá správa, na toto sa neskutočne teším.
Super
Palec nahoru Mindoku!!! Už se těším.... Je nějaký bližší termín?
WOW
Neskutečný!
8-O
shut up and take my money!
provokace :D
Uáááá. Chlapi, chlapi, chlapi. Takhle si sedím doma a volá mi pogo, že jestli jim nepomůžu s překladem, ale že ještě nesmím nic říkat.
A vy tady zrovna oživíte diskuzi, jestli to bude nebo ne.
Na kost jsem měl okousané prsty, abych se udržel. :D
Tak už se konečně držet nemusím.
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
Wow
Omg tak tohle je naprostá pecka a pro mě asi největší vydavatelský překvapení u nás ever! Mindok je těžký kalibr tohle jsem vážně nečekal :) ..to chce bouchnout šampus!
A velkéé Díky :)
...
Přidávám se k radostnému hýkání.:-)
Kdy? Kdy?
...
skvělé
Mindok mám poslední dobou rád čím dál tím víc ;-)
reakce Anekena z Discordu ...
... by neměla zapadnout (snad mu nevadí zveřejnění):
"No upřímně jsme info měli, ale bylo to trochu jinak, než asi asi myslíš ;) My jsme v prosinci vyhodnotili, že jsme měli dobrý rok a obrátili jsme se na Wizkids, že to dělat chcem. Zev nám řekl, že je v tom někdo jiný a že se rozhodnou mezi svátkama. Pak nám napsal, že to dá tě jiné firmě. No a k nám sice proteklo, že je to Mindok, ale samozřejmě jsme pak drželi basu, abychom to překvapení nezkazili ;)
Po pravdě mě teď dost mrzí, že jsme se rozhoupali pozdě, ale takovej je život."
"It´s all about the GAME." ... Sgt. Ernie Calhoun
Yt planeta
No vo videu planéty 1.12.2020 sa ešte vyjadrovali, že drahé, nepredá sa asi, veľký risk, a že asi nie. :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
guardians of Haversack
Akt. cena: 499 Kč
Končí za: 3 dny