Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 8 let |
Herní doba: | 20 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, budovatelská |
Čeština: | undefined |
Vydavatelé: | Button Shy |
Autoři: | Danny Devine Paul Kluka Steven Aramini |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Jak je to teď se clem?
Mám v plánu si objednat tuto hru přímo ze stránek výrobce, abych k ní měl i malá rozšíření, jenže se obávám, aby mi nezůstala trčet na celnici. Já mám akorát zkušenost s Kickstarterem, kde už jsem se poučil, že musím backovat projekt, který je EU friendly.Malcolm
Do 21e je vše osvobozené od dph,pozor počítá se i poštovné.Nad 21e se platí dph nad 150e ještě clo. Pokud to nechceš sám vyřizovat ,udělá to za tebe pošta (200kč).
Doufám,že se za poslední rok nic nezměnilo .
Toho jsem se obával...
takže asi kašlu na malá rozšíření a počkám si, až bude mít nějaký český e-shop skladem základ. Díky za odpověď.
---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
KS
Zachytil jsem, ze ted maji postovne pri objednavce pres 50USD zdarma...
Asi bych to resil pres nejakou jejich kampan na KS, vychazi to tam asi lepe a je to EU friendly, a co jsem zachytil tak to vychazi na tri hry za stejne postovne (zrovna mi dneska od nich prisel balicek z kampane Skulls of Sedlec - Skulls of Sedlec, Tussie Mussie a Sprawlopolis, vsechno s rozsirenimi, 42 USD i s postovnym) .
WillBlack
Jenže problém je v tom, že jsem se koukal na jejich stránku a žádná jiná hra z jejich portfolia mě nezaujala. A vyhodit jen kvůli Sprawlopolisu, který se dá v základu sehnat za necelých 250 Kč, 50 dolarů, mi připadá celkem přestřelené.
---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
PnP
Vytisknuto, vybarveno. Podle me dostacujici...
PnP :)
Taky se přikláním k názoru, že zrovna Sprawlopolis je ideální print & play hra - stačí vytisknout na lepší papír (nebo zalaminovat), použít řezačku a za chvíli je hotovo. Ani s rozšířeními, která jsou dostupná za malý peníz, a scorsheetem, který je zadarmo ke stažení nebo jako appka v GooglePlay, to nezabere moc času. Viz https://www.pnparcade.com/search?q=sprawlopolis
Sprawlopolis
Klikni si tu u hry, ze ji chces. Az ji nekdo nahodi na bazar, tak te zatrolenky upozorni. Ja se sve kopie budu zbavovat asi pristi tyden.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Above and below AJ(nové)
Akt. cena: 890 Kč
Končí za: 1 den