Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Velikost hracího plánu
Ahoj. Četl jsem, že ke hře potřebujete velký stůl, protože je hrací plán veliký. Nebyl by tu někdo ochotný změřit velikost hracího plánu? Nemám zrovna moc velký stůl a tak nevím, jestli bych si hru mohl vůbec koupit.Velikost
Základní hrací plán: 624x818mm
Z rubové strany má 2/3 zvětšeného herního plánu ke kterému je možné dokoupit tu poslední třetinu(výhodné při hře více hráčů). Pak má herní deska velikost: 818x936mm.
Teda kvůli stolu bych se o koupi nerozhodoval, to bych si raději pořídil větší stůl ;).
hraci plan
veru, mne sa hra s rozsirenym hracim planom nezmesti ani na jeden z dvoch stolov, na ktorych doma hravame :-)
hrací plán
Plus ještě každý hráč bude mít před sebou desku frakce (90x250mm) a produkční desku (110x280mm). Na hrací plán dát nejdou
Desky frakce a hráče
Už jsem to hrál ve 4 hráčích na malém stole, respektive na úzkém a dlouhém, kde se před hráče ty desky nevešly, ale nebyl to problém položili se doprava a doleva vedle herního plánu.
Ten herní plán není nijak extrémně velký. To třeba mapa k Axis and Allies mi zabere celý jídelní stůl, který mám myslím 1,40x80 cm.
Díky za odpovědi
Mám stůl 90x90cm. To vypadá, že to tam nedám. Hráli bychom 2-3 hráči.
stul
Nemusis mit celou desku na stole, natoc herni desku nebo ji posun a nech rohy nebo celou stranu presahovat do volneho prostoru. Mame maly stul a takhle to u velkych hernich planu (Terra Mystica, Robinson, Mombasa apod.) delame bezne.
Velikost
Nedávno jsem hru zakoupil a už s dřívějším problémem malého stolu na hry (Civilizace, Zima mrtvých, Talisman, atd) jsem to vyřešil dvěma deskami ze zadní strany skříně slepené k sobě (aby se daly sklopit k sobě z důvodu lepšího uskladnění) o celkové velikost 130x90cm a je to ideální :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Godspeed Deluxe
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 4 dny