Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Rozšírenie hracej plochy
nazdar,Nedostupné
V e-shopech u nás podle mne už nikde. Já jsem ho sháněl také, v Česku nebylo a na Slovensku měli v Ihrisku poslední kusy, tak jsem ho koupil, ale momentálně je to už i tam vyprodané. Já jsem si to prozíravě pořídil všechno (větší desku,i rozšíření Invaders from Afar a kovové mince) hned jak Albi začalo prodávat Scythe, protože jsem věděl, že to bude všechno hned pryč. Jen ty pěkné realistické suroviny se mi nepodařilo sehnat, tak na to čekám až vyjdou v červnu.
Pochybuji, že ten rozšiřující plán někdo prodá. Pokud ho někdo má, i s hrou a bude se chtít Scythe zbavit, tak to prodá určitě jako komplet.
Koniec mája/května
V jednom českom e-shope mi to dnes potvrdil predajca :) mám predobjednávku odkedy som sa o Scythe dozvedel :)
scythe
Seladean to si o Scythe posledny rok nevedel? :-)
Odporucam vam sledovat ponuky eshopov PRIEBEZNE - ja som si tak vacsiu dosku zohnal mesiac dozadu, oni to zvycajne nemaju, ale obcas dostanu par kusov a ak ma clovek stastie, ma to doma, necakane. Takisto som kupil rozsirenie hry, ked nikde vobec nebolo a zrazu niekde ze 5ks skladom, a bolo doma. Detto kovove mince, nikto to jnemal a zrazu v nejakom cz webshope 3ks skladom a boli doma...
aha
ale co poviete na toto, mozno stoji za to im napisat, ci je ten stav "SKLADOM" pravdou :-)
http://www.toyport.sk/vyhladavanie/?search=scythe
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hra o trůny 2ed - Mix promo karet
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 3 dny